101

Анонимен

преди 2 години

Щом тайни уж служби вадят такива бавно загряващи изводи мале мале тежко ни горко. Какъв бистър ум каква остра логика може да, е може и да не, е но най вероятно, е и пак в крайна сметка не, е ужас правят хората по света за смях и подигравка.

100

Щирлиц

преди 2 години

не е ясно кой ни *** в гащите

99

Имейлите на Фаучи

преди 2 години

Обонго и Байдън създадоха Ковида!

98

Анонимен

преди 2 години

Те и за спин нищо не знаят

97

Айде

преди 2 години

пак глупости....Американското разузнаване знае много добре....те са част от играта...

96

Ха!!!!!

преди 2 години

До Ясен е - Теорията ти е прекалено политизирана за да е вярна за Глобалистите . Нещата са по-прости и доказани. Да- вируса е изтекъл от Ухан лабораторията, но пък Фаучи я е финансирал с парите на САЩ. Има и куп доказателства че Глобалистите искат намаляне на населенито, чрез намаляване на репродуктивността му. И пълно подчинение. А и им трябваше да свалят Тръмп и да сложат Растение на негово място, за да им излезе пасианса

95

Анонимен

преди 2 години

Вирусът е дошъл от представител на питеците. Ама не го казват.

94

тук съм

преди 2 години

не да чета статията, а да се информирам от форума, не мой някой да не знае ква е хавата

93

Анонимен

преди 2 години

за произхода се досещаме,горките кравари трябваше половин година да чакат руснаците да направят ваксина,че да не се издадат,че имат,и после за два месеца две изкараха и свариха да я продадат на целия свят още преди руснаците да си имунизират своето население,бързаци бе

92

Айнщайн бе прав

преди 2 години

Думите на Айнщайн, че 20-ти век е век на физиката, а 21-ви век ще бъде век на биологията, се оказаха верни. През двадесети век хора създадоха атомната и водородната бомба, а в наше време пак хора решиха да превърнат 21-вото столетие във век на пандемиите.

91

Ясен е

преди 2 години

Схемата е следната. За да рестартирате банкрутиралата си икономика с трилионни дългове, вие трябваше да предизвикате срив на световната икономика и огромна инфлация, която да стопи държавния дълг и да рестартира икономиката на Юесей, да напълни бюджета на големите американски корпорации, както след първата и втората световни войни, когато светът е в развалини а САЩ продава на всички. Искаха да сасипят Русия и Китай, но не им стиска да направят война с тях. За това пуснахте Ковид в Ухан.

90

Анонимен

преди 2 години

"Американското разузнаване: Произходът на COVID-19 никога няма да стане ясен"-----Значи е с американски произход.

89

Хахаха

преди 2 години

Американски фармакомпании са измислили ваксини срещу вирус с неясен произход! Това може да го разправяте на старата ми шапка, господа Кравари! Всичките мърсотии идват от вас и от върхушката свърхбогати еврейски семейства, които управляват вас и чрез вас и света. Военно-промишления комплекс, който осигурява печалбите им води всякакви войни и с оръжие в Близкия Изток също. Но парите им са малко, та разпалиха биологична война в света. Така ще намалее и населението, което е добре за тях.

88

Анонимен

преди 2 години

Ами ние знаем кой го създаде и пусна. Има го в официални документи - патенован е от Ротшилд, т.е. сатанистките американски льохмани.

87

Щерю

преди 2 години

Ние пък и без разузнаване знаем, че ционистите го пуснаха тоя вирус - като част от програмата им за Нов Световен ред...

86

Анонимен

преди 2 години

Плурализъм..тоест нищо?Но светът не беше по-добре преди пандемията.Всъщност тя е венец на едно ужасно развитие на нашия вид през последните десетилетия.Ще изчезне ,когато човеците станат пак добри..тоест НИКОГА..Не са случайни и маските-ние вече нямаме лице като човечество пред БОГ.Вирусът ще е нашето ново проклятие-нашата вина.

85

баба мара

преди 2 години

напротив както спина така и този вирус са излезли от лабораториите на цру ипентагона бюджетът на последния е 750 милиарди и какво правят с тези парипреврати и убииства по света всичко е известно и защо оон не повдигне съдебноразследване срещу сащ за геноцид спрямо човечеството

84

Анонимен

преди 2 години

До 92Не с тяхна помощ, но с тяхно финансиране. Целта на китайците е била създаване на биологично оръжие. Да не го забравяме и това. А защо американците са си плащали за оръжие, което очевидно е щяло да се използва и срещу тях, един доктор Фаучи знае.

83

Ясно

преди 2 години

Важното е, че целта на "пускането" на този вирус вече се изяснява все по-ясно. Също и на "ваксините".

82

Анонимен

преди 2 години

Произходът е пределно ясен. Но понеже американското правителство (чрез доктор Фауки) са плащали на китайците за разработването на това биологично оръжие (за което има и документи), те никога няма да си признаят. И Китай, и САЩ са пряко отговорни за милионите жертви.