70

с болка

преди 2 години

Серго,Серго,много ми е мъчно!Спомням си колко щастливи бяхме,когато завършвахме гимназията в Плевен и целия випуск пеехме .Дори си спомням стихче от песента,,Приятели,другари,мои братя,събуждаме се тръгваме на път.ЖИВОТА СЕ ИЗМЕРВА НЕ С ГОДИНИ ,А С ДИРЯТА ОСТАВЕНА СЛЕД ТЯХ".

69

Анонимен

преди 2 години

ваксата го уби, не короната.........Или по скоро купения ваксинационен сертификат!

68

Анонимен

преди 2 години

"...аутопсията ли е доказал причината за смъртта?... Аааа.. те май ги забраниха..." ******************************************** Лъжа! Вече повече от година тази забрана е премахната. Ограмотете се и не приказвайте наизуст!

67

НОВ час

преди 2 години

Лек полет, господин Комитски!

66

Анонимен

преди 2 години

Ако не беше ваксиниран и то двойно, това щеше да споменато с главни букви още в заглавиетоПълно е с двойно ваксинирани по документи, купени сертификати и т.н! Четеш колко да не заспиш.

65

Ясно е!

преди 2 години

Ние които хванахме малко от комунистическия печат навремето, се научихме поне да четем между редовете такива статии. Ако не беше ваксиниран и то двойно, това щеше да споменато с главни букви още в заглавието. Тъй че стопроцентно верния отговор на това, дали е бил ваксиниран, го знаем.

64

Анонимен

преди 2 години

извършителят задържан ли е

63

Догтор Снагълз

преди 2 години

Важното е, че можеше да е жив, ако такива като вас не разгоряха пожара. Невежи твари! ---///---- Глупо сти. Той сам си е написал в профила, че иска да омре, вярва във вироса, мрази приятелите си, които не вярват. Каква е логиката да продължава да живее при тези дадености?

62

Анонимен

преди 2 години

ЩЕ ПОМОЛЯ ТЕЗИ ОТ ВАС, КОИТО НЕ ВЯРВАТ В НАЛИЧИЕТО НА ВИРУСА И НА НЕГОВИТЕ ПОРАЖЕНИЯ, МОМЕНТАЛНО ДА СЕ ИЗТРИЯТ ОТ СПИСЪКА НА ПРИЯТЕЛИТЕ ----///---- Другарят Комикски, роденият лидет и председател на учкома, сам си е подписал присъдата. Докторите най-обичат такива ентусиасти като него, та после да го развяват като знаме. А пък аз най-обичам да прочета некролога на някое такова прос то и ъругантну жуотно.

61

й

преди 2 години

за пръв път го чувам

60

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен (57) ..................Селски, аз съм на 60 и бягам по 10 километра в темпо с което ще взема изпита за милиционерското на 800м с отличен, та не знам за какви подаръци ми говориш.

59

999 до 60

преди 2 години

ОТ КОВИД МОГАТ ДА БОЛЕДУВАТ И ВАКСИНИРАНИТЕ, АКО НЕ ЗНАЕШ!!!

58

Анонимен

преди 2 години

браво, една добра новина днес, браво

57

Анонимен

преди 2 години

голем агитатор беше, плати си цената за това, да гори в ада, за тва съществува пъкала

56

Анонимен

преди 2 години

ваксата го уби, не короната

55

До 22

преди 2 години

мълчанието е,,ДА".

54

Анонимен

преди 2 години

Медиите въведоха извратена мода, който умре да го обявяват, че ковид го "покосил"!! Ковид не те убива. Просто умираме, когато ни дойде реда. Какво точно ще те "убие" е без значение! Напоследък света се напълни с побъркани хора! Запазете нормалност, хапвайте индийско!! В момента съм на опашката!! :)

53

Лек полет

преди 2 години

Това е публикувал в профила си във фейсбук на 21.10.2021: "ЗДРАВЕЙТЕ, ПРИЯТЕЛИ! ПИША ВИ КОВИДНО-ЗАСТОПОРЕН. ЗАТОВА ЩЕ ПОМОЛЯ ТЕЗИ ОТ ВАС, КОИТО НЕ ВЯРВАТ В НАЛИЧИЕТО НА ВИРУСА И НА НЕГОВИТЕ ПОРАЖЕНИЯ, МОМЕНТАЛНО ДА СЕ ИЗТРИЯТ ОТ СПИСЪКА НА ПРИЯТЕЛИТЕ МИ. БЛАГОДАРЯ ВИ! ПОЛЕТ Птица ми мина път... Стефан ЦаневСледва стихотворениетоСЕРГЕЙ КОМИТСКИ"

52

Анонимен

преди 2 години

Моята персонална студия доказва повторно по-тежки преболедуване при познати..

51

(-_-)

преди 2 години

Средната продължителност на живота в България е около 70г. при мъжете..Интересна подробност е дали този човек е били ваксиниран или не.. Щом мълчат значи - да.Бог да го прости!