281

П.К. инк.

преди 2 години

Това решава СУВЕРЕНА, а не някакъв си пишман "политолог".

280

ББ

преди 2 години

До Цирк !дай Боже,този шанс на Народа ни да ви избеси този път,опитахте с "атаката" срещу Президентството...дай Боже...втора такава..."заплаха",против Народ не се върви бре...еднокнижници!

279

ББ

преди 2 години

Моят Президент,Президента на България,изкачил Шипка с Народа си,военновъздушен АС жертвал живота си безброй пъти в опазването домовете ни,имащият смелостта да назове ен.ч.рите поименно...националните предатели и крадци...имащи само пари и офшорни,служещи на чужди интереси...доган,пеевски,борисов...и обслужващите ги...елате ни...чакаме ви на Шипка,ен.ч.ре!Бог да пази България!

278

!

преди 2 години

IИ не би трябвало !

277

Цирк !

преди 2 години

Какъв рейтинг , бе другарю Василев ??? Защо се правиш на ученичка ? Каскета Гешев знаеш ли защо се е умълчал ? Защото е зает да пише заповедите за арест след изборите - най-дългата заповед е за Фигуранта , следват за Рашков-Дамаджаната, Кокорчо - за загробването на държавата със откраднати заеми , Кирчо мамин - за престъпления към бизнеса...... !!!! Доста е зает човекът !

276

Анонимен

преди 2 години

Достаъчно е човек да види чие е това мнение и да му стане ясно. Така му се иска на др. Слави Василев.

275

анонимен

преди 2 години

Шо речи ? Аййде бе!

274

Анонимен

преди 2 години

Всеки може да стане платен "социолог" на резидента, стига баща му да е "почтен" милионер.

273

Анонимен

преди 2 години

Ние деятелките от ЛЕЛКИ, МАМИНКИ И БАБИ ГЕРБ призоваваме незабавно и госпожица Тома Кравова-Бикова да се изходии по въпроса защото ситуацията излиза извън контрол и троловете не смогват! Молим ви госпожице Кравова изходеете се най-сетне

272

Бунгар

преди 2 години

Незнам какъв трябва да си,за да лъжеш е високо вдигната глава.Закуравял комунист го може само това или комунистка.

271

Анонимен

преди 2 години

Мафията вика Долу мафията.

270

Loyko

преди 2 години

Не само ще се отрази на рейтинга на Радев,но ще загуби и президентските избори от Герджиков. Дойде време за Интелигетна Осъзната Демокрация, а не полувоенна форма на лъжлива Демокрация. Толкова може Радев,но дойде време да си ходи. Самопровъзгласи се за втори мандат с Пиги и след това разиграва сценка с Инициативен комитет от ченгета. Народа не е сляп дрюгарю Радев.Стягай куфарите и кой от къде е.Да не забравиш и модната икона,please.

269

ДОЛУ МАФИЯТА

преди 2 години

ДОЛУ СТАТУКВОТО РАДЕВ- ДА СЕ ВРЪЩА БОРИСОВ ДА ГАСИ ПОЖАРИТЕ, КОИТО ТИЯ НЕКАДЪРНИЦИ ПОДПАЛИХА КОЙ ЩЕ МИ ПЛАЩА ТОКА ОТ ЯНУАРИ- ГЪЛЪБ РЕЧЕ НЕ МОЖЕ 700ЛВ МИН ЗАПЛАТА А КАКВИ ЧУДЕСА ОБЕЩАВАХА ЛЯТОТО

268

мачкай

преди 2 години

Радев.

267

Хайде бе

преди 2 години

Ай стига бе, ти да не си Петричката врачка? Не само ще се отрази, ами ще бъде катастрофален за него и ще се ограничи в рамките на соро'соидите. Не се ли сещаш, че честните членове на БСП, които разбраха, че Радев не е руски, а американски и то натовски, не ще гласуват за него. Има много по-достойни кандидати от него, та дори и на Възраждане. Разчитате на фейковете на платените социолози-соро'соиди.

266

Анонимен

преди 2 години

Форума що сте против всички управници от последните 30 г. да бъдат проверени за гражданство. Да не би да се съмнявате в някого бе...

265

Анонимен

преди 2 години

Защо тормозите само Кирчо. Да бъдат проверени всички министри и депутати от последните 30 години.

264

Гербер

преди 2 години

Радев ще бъде преизбран, но това ще донесе инфлация, безработица и край на подема. Отоплявам се на ток, за сега сме добре, с нетърпение чакам да видя от Януари какви ще са сметките за ток, очаквам фалити на бизнеси. Радев нарочно не обяви локдаун, беше удачно да го направи преди 2 седмици, за да не му падне рейтинга. Първо хората да гласуват за него и след това Локдаун. Мерзавец.

263

Анонимен

преди 2 години

Тоя "политолог" е на заплата при Юмручето. Пише каквото му нареди резидента.

262

Анонимен

преди 2 години

Всички кандидати за президенти и за депутати да бъдат проверени за гражданство. Да се види колко са почтени...