137

Анонимен

преди 2 години

МЕЛИНДА И БИЛ ГЕЙТС ИСКАТ Д АНАМАЛЯТ НАСЕЛЕНИЕТО КАТО СЪЗДАДАТ ВИРУС И ВНУШАТ Н АХОРАТА ЧЕ Е ОПАСЕН. КАТО СЪЗДАДАТ ВАКСИНИ И ВНУШАТ Н АХОРАТА ЧЕ ЩЕ ГИ ПРЕДПАЗЯТ ОТ ИЗМИСЛЕНИЯ ИМ ВИРУС. ЦЕЛТА Е УПОТРЕБА НА ВАКСИНИТЕ. НОВ СВЕТОВЕН РЕД И НАМАЛЕНИЕ НА НАСЕЛЕНИЕТО. КАТО СЕ ОСЪЗНАЕТЕ ЩЕ Е КЪСНО. УБИВАТ ВИ МЕНТАЛНО И ФИЗИЧЕСКИ. ТОВА КОЕТО СЕ ИЗВЪРШВА Н АЗЕМЯТА Е СРЕЩЕ БОЖЕСТВЕНИТЕ ЗАКОНИ И ВСИЧКИ ЩЕ ПЛАЩАТ.НЕ ЖИВЕЕТЕ В ЛЮБОВ А В СТРАХ И БОЛЕСТИ НЕВЕЖЕСТВО

136

Анонимен

преди 2 години

До .я кажи какви са последствията от ваксините ?

135

Анонимен

преди 2 години

Да бе напълно имунизирани до кога? До следващите шест месеца. Предстои да започнат да разпространяват хапчетата, след това ще има още изненади. За балъците ще има още дози. С всяка поставена ваксина спада имунитета, вадете си изводите докато е време.

134

Ямболски цървул

преди 2 години

Значи има 1/3 германци,които мислят!

133

Анонимен

преди 2 години

Защо не е спомената най-голямата причина заради, която останалите германци не искат да се ваксинират, а именно прекарана вече инфекция?

132

Анонимен

преди 2 години

преди разгара на лятото не можеше да се върви по тротоара по трима наведнъж.може баща с 1 дете или майка с 1 дете.ама цялото семейство не..за Сингапур ще ми говори той...

131

Анонимен

преди 2 години

ти пък кога последно беше в Сингапур.там човек без маска навън няма.дори сам в парка и сам да кара колело.глобата е 300 долара.ама наистина си ги вземат.не като тука.

130

Анонимен

преди 2 години

руснаци.поляци.турци и мигранти не са.не искат.

129

Шаши

преди 2 години

Мина времето, когато слушахме ,, Дойче веле" и ,,Свободна Европа" сега е интересно да четем, защото прилича на вестник ,,Шок" или Чук-Чук.

128

Анонимен

преди 2 години

За това днес новозаразените са над 30 000. 80%от тях са ваксинирани. Ваксинираните също така боледуват тежко. В някои домовете за възрастни хора има по повече от 10 починали.

127

Lekar

преди 2 години

До 80% от заболелите са ваксинирани. Затова има пандемии, щото ваксините и разните тестове водят до тези резултати.

126

Адолфо Родригез

преди 2 години

Защо в Сигнапур, страна с висок процент набоцкани, има висок процент заразени? Защо никой не говори за страните от Азия? Промиват ни мозъците с Европа и САЩ само, и чат-пат с Израел, но и за тях млъкнаха, защото и там много се набоцкаха и сега има много болни.

125

Истината

преди 2 години

До Коментатора Аз и други образовани хора (включтелно лекар в Ковид отделение) не желаем да ставаме опитни мишки на фармацефтичните компании. Това, че умират по един самолет хора на ден е голяма трагедия, но не разбирам как ще помогнем, като си разбием здравето? И ние сме първи по смъртност в ЕС години преди епидемията с Ковид 19, някак се омаловажава катастрофата на Здравната ни система в цялата ситуация , за която ние също нямаме вина.

124

Анонимен

преди 2 години

А мигрантите ваксинирахте ли бря

123

.

преди 2 години

Който е видял последствията от ваксините никога няма да иска да помисли за това.

122

.

преди 2 години

Над половината от анкетираните неваксинирани заявяват, че ако бъдат одобрени ваксини, които действат на класическия принцип на действие, това повишило тяхната готовност за ваксиниране. Ваксината на Санофи идва, но нашето правителство е поръчало цееееели 10 000 бройки.

121

айдгеносе

преди 2 години

остави ме менговорим за дойчистанците. аз добре си живея и нищо не ми липсва. а да ти кажа не трябва да си много интелигентен нито да станеш доктор, нито да станеш адвокат, още по малко зъболекър дето един стругар има по кадърни ръчички от тея месари. лекарите ги виждаш в пандемията за какво иде реч. зубрят 5 6 години като изоглавени и след това слуги на биг фарма. дойчистаня умре, до няколко годинки ще има гражданска война там. имам познати в берлин със сметки за ток по 300 евра. тука са 30 фра

120

Анонимен

преди 2 години

Браво немци ! Но ние в България сме повече умните.

119

Анонимен

преди 2 години

по-малката част излязоха по-умни от масата, нищо изненадващо

118

Анонимен

преди 2 години

До айдегеносоте. Брех, много са "задръстени" пък адвокати, лекари, все професии за нискоинтелигентни. Ако не е тайна, ти какво работиш в Цюрих? Чистиш дъното на езерото ли или си оператор на фонтан? Явно такива са ти "знанията" и за германците.