32

Владко Гаргата

преди 2 години

Леля Пенка от Горубляне ми е комшийка. Баници така и не се научи да точи, но пък стана Ковид специалистка, та ум да ти зайде!

31

Кака Мара

преди 2 години

Искам човек, наистина учил медицина, да обясни на "непросветените" нормално ли е по време на епидемия да се поставят ваксини. Това не е ли опасно за живота и здравето. Какво казват учебниците по медицина по този въпрос.

30

Анонимен

преди 2 години

Кунчев да не се е наредил за опашката за лъчиста терапия в крематориума?

29

Я го знам бе

преди 2 години

Аз знам и трети начин, но няма да го кажа.

28

Анонимен

преди 2 години

"Първо сериозна ваксинационна кампания, а другият начин е локдаун, който никой от нас не желае", коментира проф. Петрова.">>>>>А какво те кара да си мислиш, че всички желаем ваксинацията? Мислиш, че заплахите действат ли? Една седмица от ултиматума ви измина, ще изчакам и втората, после и края на локдауна, защото и двамата знаем, че не можете да си го позволите да е безсрочен.

27

Анонимен

преди 2 години

Къде е Кунчев, къде е Кунчев?

26

Объркана

преди 2 години

Пенке, защо в най-ваксинираните държави в света, като Англия и Русия имат и най-много Ковид? В Англия за ден са над 40.000, а в държавите в Африка и Индия, с почти нулева ваксинация Ковид дефакто няма?

25

Шорти

преди 2 години

Дърт съсел !!!!!

24

Анонимен

преди 2 години

Не се настройвайте едни срещу други. След известно време и ваксинираните ще разберат че са прецакани. ВСИЧКИ сме прецакани. Сега като надуят с още тестове от децата и тия за ходене на работа ще ни затворят пак. Всичко е планирано. Има клипче тестовете за децата от два теста, два положителни с енергийна напитка. Тестовете са раздадени в детска градина.

23

Любомир Янков

преди 2 години

Пълен локдаун както беше в Китай 2020 да се блокират всички входове и изходи и никакво излизане

22

Къде е логиката?

преди 2 години

Няма да разказвам подробно вица за Иванчо, който пръднал (***) в клас, учителят го изгонил, а той, седнал и замислен на стълбището, казал на директора, който го питал защо не е в час, че няма логика точно той да диша чист въздух навън, а другите да му дишат пръднята. Та, защо ваксинираните, които също боледуват и умират от вируса, могат да ходят навсякъде, а здравите не могат?

21

мислете

преди 2 години

Като нагласяте така цифрите успяхте да набутате и зелен сертификат и локдаун. Теглете си патрона, вярата във властта я няма.

20

ккк

преди 2 години

Пред ваксата предпочитам локдаун. Поне държавата ще плаща. Но не им стиска. Само ни заплашват. Две седмици вкъщи все ще ги избутаме.

19

Пепи

преди 2 години

или да сменим статистиците

18

Анонимен

преди 2 години

Предлагам всички държавни служители които говорят за локдаун, ако има такъв да останат без заплати като всички други които работят за частници и да разчитат на нещо , ако им пусне правителството.

17

Анонимен

преди 2 години

Алекс гледаш повреден телевизор.

16

Анонимен

преди 2 години

Как ще са два начините след като аз съм в третата графа на преболедувалите неваксинирани?

15

ххх

преди 2 години

В България никой не прави аутопсия и не лъжете хората !!!Бог да пази България !!!

14

Анонимен

преди 2 години

"Проф. Петрова: Два са начините да не стигнем до 1000 починали на ден - ваксинация или локдаун"-------------------Изглежда, че преболедувалите вече не ни броят за живи. Откъде да си изтеглим смъртните актове?

13

Анонимен

преди 2 години

а ако се убодем всички или ни затворите и пак се качват заразените какво правим? ще отговаряте ли за действията си? или това е невъзможно щото вие твърдо си вярвате че мерките и ваксините ще ни опазят?