12

Ето новината

преди 2 години

По-важен е не толкова броят на златните медали, спечелени от Дина Аверина на сегашното световно първенство, а това, че тази гимнастичка стана първата четирикратна шампионка по художествена гимнастика в многобоя. Първата трикратна световна шампионка в многобоя по художествена гимнастика е българката Мария Гигова, а нейната трета световна титла в многобоя е спечелена през 1973 г. На първенството през 1973 г. световната титла е поделена между Мария Гигова и представителката на СССР Галима Шугурова.

11

Анонимен

преди 2 години

Красавица е Боряна и добре играе..Големи успехи я чакат...

10

Анонимен

преди 2 години

Толкова си може момичето.

9

Анонимен

преди 2 години

Излагация.............поне да беше взела бронзов медал!!

8

777

преди 2 години

Мииииии то там място за *** няма.Не може всеки път да ви подаряват медали!!!Поздрав за мъжките момичета и истинските грации от РУСИЯ!!!ОООбичаам ви!!!

7

Анонимен

преди 2 години

Трябва да тренират на повече уреди за да придобиват повече умения и концентрация с движения за равновесие като в спортната гимнастика с акробатически упражнения в съчетания за изпълнения,пр.топка елипсовидни по овал/ръгби/или др.по еластичност за да се следи изменението на движението уредите в художественото технично съчетание,изпълнение как разнообразие за усет,обръч също елипсовидни или в съчетание с кръгли да се придобие усет,ориентация за движенията с прибирането на уредите,бухалки с плоски

6

Непозната

преди 2 години

През 1987 година във Варна Бианка Панова спечели пет златни медала от едно световно първенство.

5

неандерталец

преди 2 години

Аз да отида и ще стана четвърти.

4

Анонимен

преди 2 години

На тая не й ли писна от провали.

3

Славист

преди 2 години

Срам за Сиракова..Какъв пример само даде тая диверсантка.Особено за по-малките гимнастички,които се гърчат като *** само и само да излязат на състезание...Тая е тотал демидж (за Сиракова / Раева става въпрос)

2

Или

преди 2 години

"КалейнА завърши четвъртА", или "Калейн завърши четвъртИ". Това е толкоз просто и логично...

1

Позор за Бг

преди 2 години

Избягаха като ....