10

Анонимен

преди 2 години

Как разбрахте? Индианците са събрали много дърва тази година?

9

Иван

преди 2 години

Г-н илиев Станислава Цалова за разлика от префърцунените си колежки с джипки, който за да ги получат са правили на вожда бибипки, е учила за това, което работи. Колежката и с говорните дефекти и големия нос Наталия Трифонова е пълна скръб. Само се хили като лека жена хиггиигигги хората измират четат статистика колегите и тя се залива от смях. Нвкадърница

8

Анонимен

преди 2 години

А геомагнитните бури наистина влиаят отрицателно на организма.Не рядко хората са с главоболие,световъртеж и даже неразположение у жените.А някой изпадат и в нервни кризи.Стават раздразнителни и даже неработоспособни за часове.Пък съчетани с промяната на часа от лятно на зимно време действат разсейващи у уморително при шофиране на дълги преходи или в задръстванията.

7

Анонимен

преди 2 години

Обикновено през годината сняг пада не след Димитров ден а след Арахангелов ден.Това лятно време през октомври е предвестник на топла зима с малко по високи температури и малко снежна покривка.Но пък е до късна птолет.Може би до края на март.

6

Анонимен

преди 2 години

Натали Трифонова повече ли я харесваш?

5

Илиев

преди 2 години

Времето ще е такова,каквото каже Господ.Ст. Цалова,ограмоти се,не се разхождай като спъната из студиото.Запомни 35- български думи с които да си служиш,вместо да се кокориш към камерата с аутокюто.Ти явно си лишена от чувство за неудобство.

4

Анонимен

преди 2 години

До 3Кажи някоя читава фирма за работа в чужбина?

3

Анонимен

преди 2 години

Ноември напускам България, поне 3 поколения още няма да оправят страната.Сори отивам да си изживее остатъка от живота някъде на спокойствие.

2

Анонимен

преди 2 години

тю-у-у, язък! Толкова много се надявах, че в края на ноември сиромашкото лято ще свърши и ще започне истинското!

1

Анонимен

преди 2 години

На бедните българи не ни трябва студ и сняг.