76

Дойче Дезинформеле

преди 2 години

Голема вълна, направо цунами, не направо ДОЙЧЕ ВЕЛЕЕЕЕ!

75

Анонимен

преди 2 години

Така е, едва изчистих пред входа от трупове, докато се прибера :D Стига с цирка ей!

74

325 ойро заплата

преди 2 години

Консумираме повече кислород отколкото произвеждаме!Абееее.......то май и с повечето заплати е така........

73

Kiro

преди 2 години

Молете се да не се разболеете. Че тогава перспективата се променя. Анти и про ваксинация мнения, всичко няма значение като те сложат да дишаш с апаратура. Всичко се случва за часове, дни.Никой не иска да взима лекарства или ваксина за кеф. Въпроса е кое е по малкото зло. За мен ваксинация пред риска от тежък ковид. Не казвам че съм прав, но е лично решение, взел съм го и ваксинирал.

72

Сиренйето

преди 2 години

Я сам го еал и ковидо оно са чело да скэпне оливйето. Левото маде от десната страна

71

Анонимен

преди 2 години

Пролича си на какво "интелектуално" ниво сме...

70

Дедо

преди 2 години

Ако ще умираме , защо ни го натяквате всеки ден !?

69

Анонимен

преди 2 години

Кога ли не сме били изостанали във времето. След някоя и друга година друга пандемия ще настане, а ние още с короната ще се борим.

68

У дупето с 200

преди 2 години

Днессс не дадохте достатъчно ковидновини, а и тези които публикувахте не бяха достатъчно кръвожадни. Стегнете се, щото господарите от Цион ще ви дърпат ушите. Трябва да се пише за много жертви, трупове в чували, мор, гибел и ваксини. Трябва да е толкова страшно и ужасно че никой да не посмее да влезе в сайта ви.

67

Анонимен

преди 2 години

В цялата история с Ковида има много гадна политика и мно-ого брутална комерция!Щом посегнаха на репутацията на такава фирма като Астра-Зенека! Но най-противното беше и е това с руските ваксини. Русия е водеща страна във вирусологията и епидемиологията въобще - хората сериозно се готвят да отразят биологични атаки! Те и янките отделно направиха ваксина срещу страшната ебола, но само руснаците и кубинците отидоха да ваксинират в Африка!Вчера съобщиха за разработка на спрей-ваксина, която заедно

66

Анонимен

преди 2 години

Г-20 не е даже легитимен международен орган. България и гражданите и нямат абсолютно никакви задължения да изпълняват прищевките на Г-20

65

Анонимен

преди 2 години

Марков и Хасърджиев са за затвора. Още две име в листата!

64

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 71.....Хайван, по-горе пише:"Ваксинационната кампания, която я нямаше, беше провалена от екипите, които уж я провеждаха. Година и половина след началото на цялата драма с Ковид-19, никой не се е обадил на някоя от организациите на хората с хронични заболявания да попита от какво се притесняват тези хора". Други, а не Радев се правеха, че управляват! След две седмици *** на избори и избери, кагото си искаш, ако щеш и Луна!

63

Анонимен

преди 2 години

Радев и хунтата му показват смайваща некомпетентност и некадърност,а потърпевщите сме всички ние!ОСТАВКА !!@

62

(-_-)

преди 2 години

Няма ваксър, антиваксър - всички сме хора. А, какво, как и кога някой ще прави за своето здраве е много личен въпрос, въпрос на личен избор и толкоз.

61

Сата НАТО

преди 2 години

шефа на фирмата дето снабдява болниците с кислород каза че има за седмица -----///------ Кислородът се добива от въздуха, не е да се внася от някъде и да стои на склад, тьпчо. Пускаш машината, тя го вади от въздуха и го пълни в бутилки. Бива ли да си толкова зле! Просто създават паника и изписват тонове кислород, на които не може да им се хване края - издишан ли е, изпуснат ли е в атмосферата, доставян ли е изобщо.

60

(-_-)

преди 2 години

О, я стига. Кислорода е навсякъде около нас! Само в близкия строеж има бутилки за месеци.. Е вярно не е медикъл грейд, ама си е съвсем използваем кислород!С истерия нищо хубаво не става, трябва действия!

59

Сата НАТО

преди 2 години

Смятай какво крадене от кислород пада, какво надписване, не можеш да му хванеш края....

58

Кацаров ни убива

преди 2 години

Всички болници алармират, че кислорода свършва, в Пловдив казват, че няма да има за събота и неделя, психото Кацаров вика, а не е вярно има си кислород, Кацаров е убиец, шефа на фирмата дето снабдява болниците с кислород каза че има за седмица и призовава правителството да забрани износа на кислород, Кацаров казва не, това е тежък психопат министър

57

(-_-)

преди 2 години

Най-смъртоносното нещо е, че прилагат натиск, ограничения и принуда, зор за тая ваксина да си намери абонати.В мозъците свършва кислорода, абе зомбита..Гънат числата както си искат, но повишената смъртност не е от ковида, ами по далеч по-прости причини - наплашени, хората не търсят лекарска помощ навреме, а други наплашени претъпкват болниците, трети пък им отлагат операциите вече сумати време и в резултат нещата се сговнясват. Да не говорим, че винаги сме били No1 по всякаква смъртност..