111

Анонимен

преди 2 години

Надявам се да остана от 30 % неваксинирани. Следващата стъпка е включване на ваксините в имунизационния календар за деца и възрастните всяка година. И разбира се държавата плаща. Защо иначе ще правят връзка между МЗ и МФ.

110

Анонимен

преди 2 години

това не е новина нали заради това тормозят неваксинираните с разни сертификати.

109

Забавно

преди 2 години

Защо си губите времето да мрънкате ако искат има 1000 начина да "поемете" ваксината. Всички ще се ваксинират искат или не . Но пък е забавно да се види как си мислите че имате избор.

108

Анонимен

преди 2 години

Само от тоз ли вирус с тез ваксини,кат го няма в ни една ваксина до сега,но има др. пр. от маймуни как най-близките ни роднини,които на тях не ги бият с тези вируси против тях вируси как сполетяла ги зараза,а на нас по роднинска еволюционна-революционна връзка ще ни бият сякаш нашите роднини ще ни хапят имащи тез вируси,че измъкнали ги от тях когат в някой периоди били заразени с тез екземпляри дет са в тез ваксини,че не само туй,а още тъкани от зародиши,ембриони,че неорганични Нано съединения

107

Анонимен

преди 2 години

А светът иска 99 процента от човечеството да живее по стандартите на Г-20.

106

Цццц

преди 2 години

ТОВА Е ВОЙНСТВАЩА, ЦИНИЧНА ПОСРЕДСТВЕНОСТ В МЕДИЦИНАТА!

105

О хо хое

преди 2 години

Г20 да си го завре в Г- то!!!

104

ПроСоТо

преди 2 години

До Анонимен..Ами ние ВСИЧКИ ПЛАЩАМЕ бре!..Какво искаш да внушиш,че фармамафията РАБОТИ БЕЗ ПАРИ?!..ВСИЧКИ плащаме!..-С данъците си,с чудовищната ИНФЛАЦИЯ,с НЕЧОВЕШКИТЕ лихви по кредитите...Да не споменавам "дребните суми",които се изискват и за ваксване,и за тестове,и за серефикати...Да не говорим и за ЩЕТИТЕ,които Фармамафията нанася на ЖИВОТА И БИТИЕТО ни!

103

Анонимен

преди 2 години

До не може да бъде! - Ти плащаш ли за ваксина ?

102

Анонимен

преди 2 години

Сега искат 70& после ще искат четвърта,пета,шеста доза,и ако някои се окажат корави и продължават да оцеляват,ще кажат,че урана и полония са много полезни за здравето

101

не може да бъде!

преди 2 години

Ще искат ,разбира се ,това са много пари -ще има и за имения,яхти ,луксозни коли, любовници ,в т.ч. и от мъжки пол,изборни кампании и т.н.!И за клакьори ще има!

100

Анонимен

преди 2 години

Долни мутри никога никакъв случай няма да се ваксинират хората стига ако трябва ще войуваме но пак няма да стане това което иска те айде върветеси на майната проклети убийци просяци неви искаме никакви ваксини

99

Анонимен

преди 2 години

По колко станаха цертификатите?

98

Анонимен

преди 2 години

Луднаха с ковида и знаят, че са жалки с ежечасните си лъжи, но това можаха да измислят с ръждясалите си чипове, за да заглушат и избегнат глобалната тема за преразпределение на банковата мощ на шепата грабители, които стискат със зъби и нокти авиаритежси и не пускат и грош за ликвидиране на мизерията. Вместо това, иззислиха к. о. вид. и уж в. а. кси за ликвидиране на милиарди хора. Но п. ас. а. ран.

97

Анонимен

преди 2 години

Аз смятам да съм от останалите 30%.

96

Гроби Таласомо

преди 2 години

Като виждате световните тенденции и глобалният нацизъм на Рокфелер-Ротшилд, много е важно, какви решения ще вземете на сегашните избори и президентски и парламентарни. Не, че имате голем избор, който и да изберете от системните, че ви факса, сиреч фак;))) Мурджо Узунов да остайте, вождате, още по-голем фак, че Муржа заповеди изпълнява чинно, Бойко - пак фак, може би с вазелин. Нема един, който д ае против ваксините. Дори Костадинов, който сега яхва вълната и той е за ваксините, но не тези;)))

95

Анонимен

преди 2 години

Горките жени!!! Ужас!!!

94

Анонимен

преди 2 години

Това, че българите сме вироглави този път ни помага. българинът е лъган толкова, че трябва да си изкусен лъжец за да успееш да го излъжеш.

93

Анонимен

преди 2 години

Абе и аз изкам да им гонамуамфостенцата на всички от Г 20 ама не даватфостата ами се гъ.зат да им го отмам заднешки. Пеераси СЪР.

92

Анонимен

преди 2 години

Магическия номер на Г20 е 666 номерът на звяра.