32

Garri

преди 2 години

Всичко, написано в статията е абсолютно вярно !!! Пожелавам ви, никога да не се срещате с тежък вариант на Ковид-19 ...

31

Анонимен

преди 2 години

Има такова нещо и чувствителни хора с небалансирана имунна система,реагират!

30

Анонимен

преди 2 години

Няма такова нещо, всичко си е както преди!

29

Анонимен

преди 2 години

Може наистина да е от липса на В12 и комплекс,но края на статията доказва че ЦНС,след ковид,ще бъде прихваната от наночастици,които ще влияят на рецептори и ще променят реакции ,а от там и съзнание.В такъв случай ще се ваксинирате ли!?

28

Анонимен

преди 2 години

Преди повече от 10 години,покрай израстването на детето ми,често хващах и неговите грипове,непрекъснато ме болеше гърло,хреми,втрисане,ходех с маска,докато го лекувах.Достигнах до странното състояние,да ми се повдига от миризма на манджи,кафе ,а след сокове и кисело мляко получавах кашлица.Повръщах само слюнката си.Беше ужасно.

27

Всъщност

преди 2 години

ВЗЕМАЙТЕ В КОМПЛЕКС И НЯМА ДА ИМАТЕ ТЕЗИ ПРОБЛЕМИ! АЗ ВЗЕМАХ ПО ВРЕМЕ НА КОВИД И ВЪОБЩЕ НЕ ПОЛУЧИХ НИТО ЕДИН ОТ ПОСОЧЕНИТЕ СИМПТОМИ.

26

циник

преди 2 години

ГЛУПОСТИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

25

Анонимен

преди 2 години

Нали искахте натурално боледуване "на голо". Еми заповядайте!

24

Потвърждавам

преди 2 години

Обонянието ми почти го нямаше за почти 6 месеца, а дори малкото миризми, които усещах бяха да го наречем странни. Един от симптомите е именно това (естествено не при всички). При грип загубата на обоняние е максимум седмица до 10 дена. Имал съм грип, разликата е голяма.

23

Анонимен

преди 2 години

Може и с човъркането с клечката на теста да им увреждат сензорните клетки.

22

Анонимен

преди 2 години

A ла*н*та дали им миришат на шоколад?

21

Анонимен

преди 2 години

Аз имах проблем само със сладкото, но за две седмици се оправи.

20

Оптимист

преди 2 години

Вярно е! Когато бях болен от Ковид и месец след това, киселото зеле и храни , подправени с оцет, ми миришеха страшно неприятно. После нещата се оправиха. Вече пак си ям свинско с кисело зеле, че ми е любимо.

19

Ели

преди 2 години

И на мен ми миришат на развалено месото и рибата в Щатите от началото на пандемията. Тук има недостиг на месо и продават боклyци. След като изхвърлих значително количество пари опитвайки нови магазини, намерих ферма от където е прясно. Риба и кайма не бих рискувала да купя в близкото бъдеще. Като отидох лятото в България месото не миришеше. Имах ковид преди около 1.5 г. , не е от него.

18

Анонимен

преди 2 години

Бе някой чете ли ги тия глyпocти още бе???!!! Колко малoyмен трябва да бъдеш за да вярваш в такива градски легенди и митове за вещици и дяволи???!!! Кафето, месото и шоколадът... ХА-ХА-ХА! ХО-ХО-ХО! ХИ-ХИ-ХИ!!! Ама моля ви, ще ме уморите от смях бе!!! Някой от всички вас, загубил обоняние от коронавирусна инфекция, случайно шоколадът да ви мирише на кравешко ako???! Щото на мене не! И други, дето са карали вируса и загубили обоняние и после възстановени, също не съм чул... Гуем майтап!

17

Ямболски цървул

преди 2 години

Калинки.Смешни сте!

16

Влак GT

преди 2 години

Какво ужасно има, миришат на китаец.---- Трябва да свикваме, това ще храната ни в бъдеще.

15

Анонимен

преди 2 години

Благодарете на мангъра за това. И за това!

14

Анонимен

преди 2 години

Аз изкарах нещо абсолютно идентично с Ковид, макар и с отрицателен тест. И наистина шоколадът миришеше странно, доколкото въобще можех да го усетя.

13

Анонимен

преди 2 години

При мен ковид съвпадна с бременността, но доста миризми се бяха изкривили-месо, яйца, картофи- имаха еднаква гадна нова за мен миризма