49

ПРОСТАШКИ ПИАР....

преди 2 години

КАТО СЕ СВАЛИ % -НА ДАНЪКА ....САМО СЕ УВЕЛИЧАВА ПЕЧАЛБАТА НА МОНОПОЛИСТА!ЗАКОНА ЗА "ТЪРСЕНЕТО И ПРЕДЛАГАНЕТО" НА ПАЗАРА ----НЕ ПОЗВОЛЯВА СВАЛЯНЕ НА ЦЕНИТЕ.....ТАЯ КРУШОВСКА *** НИ ПЪРЗАЛЯ САМО....ХА,ХА,ХАААААААААА

48

Анонимен

преди 2 години

Тя предлага свръхпечалбите на производителите и търговците -- //// нали има криза бе Нинче или заради Пандора ти трябват още лакомии? Абсолютни популисти! Повтарят Орбан - мъж с респект, който бил популист! Върна платените данъци от 2020 година на семействата с деца т.е. който не е плащал данъци не взима нищо обратно! Бил популист и диктатор где ги такива диктатори у Българско? Позаинтерсувайте се колко е ДДС-то в Унгария - 9% от кога, миналата година! Нищо ново под слънцето!

47

Анонимен

преди 2 години

нагла и много много тъ?па

46

Анонимен

преди 2 години

Нинова видя как Баце краде, вече знае схемите и сега тя иска да отмести Баце от хранилката и да краде вместо него

45

Анонимен

преди 2 години

пълна глупост е намаляването на ДДСто за какво то е било. От това че се намали ДДСто за книгите цените на книгите не се намалиха. Така ще бъде и с тока и с храните. Дори нулево ДДС да има цените няма да се намалят. Нинова за нищо не става. Всичко при нея е на парче и не работещо.

44

Анонимен

преди 2 години

Нинова, ти може много неща да искаш, но нищо не можете да направите. Всички политически партии, които се карат помежду си, са единодушни в едно: не ви искат. И това си желание ще го изпълнят най-вече заради теб, която съсипа една партия, датираща от 1891 г. Кой те назначи там е ясно - Б.Борисов от Банкя, за да постигне своето желание - никога повече БСП. И ти си неговата маша.Изходът е ясен: или ти, или хора като Стоилов, Зарков, Овчаров, Кутев. Много ще се радвам, ако те спечелят.

43

Демек

преди 2 години

Искаме кокала! Нищо ново, тва ние много добре го знаем.

42

Анонимен

преди 2 години

като намалиха ДДС-то на хотелиерските услуги - НЯКОЙ ДА Е ВИДЯЛ НЯКЪДЕ В БГ НАМАЛЕНИЕ НА ЦЕНИТЕ В ХОТЕЛИТЕ ?!

41

пасем трева, да

преди 2 години

Знаем на бсп помощта. Три фалита на държавата, гладната зима на виденов, обира на банките и спестяванията на хората, заменките по морето кон за кокошка (яйце). Просто се чудя как още има балъци да им се хяащат на лъжите, а те си строят хотели и си пращат децата в Америка. И пет АЕЦ да построят всичкия ток ще го изнасят чрез техни подставени фирми и яко ще пълнят гушите до пръсване.

40

Анонимен

преди 2 години

На ЕРП- та и субсидираните ВЕИ да им намалиш и данъците, ами много хубаво!Енергийна криза и некадърно правителство на Фигуранта ,какъв потрес!Обвиняват Борисов ,че бил 12 г.,което не е така,защото беше в коалиции и междувременно и Орешарски 1.6 г.избори и прочие,а сега Хвърчилков иска да е вечен,но чисто 10 г.,че и самопровъзгласил и за президентска республика.

39

Анонимен

преди 2 години

То и в Турция Ердоган намали данъците ,но резултата не си личи.Но за селскостопанската продукция тяхно производство данъка е 1%,а за вносните стоки 22%.Може би има резон и у нас местното производство на плодове и зеленчуци да се стимулира,защото в голям % е внос.

38

Анонимен

преди 2 години

Предстоящите избори налагат "правилото" да се лъже безогледно в името на повече спечелени % за сметка на бyдалите избиратели...

37

като вземат властта

преди 2 години

КН ще намалят данъка от 20 на 30 процента!

36

Анонимен

преди 2 години

Това са глупости или утопии дето ги дрънка Нинова.Вземат ли властта ще почне едно увъртане,едно протакане и накрая едно голямо НИЩО!Гледали сме ги тия,наслушали сме се и знаем,че само си говорят като идват избори.Никой не вярва вече.

35

ОТ СЛИВЕНСК. КУРОРТ

преди 2 години

А лъжкинята от Крушовица не иска ли да приватизира нещо, защото милионите от Техноимпекс и се виждат малко.

34

Анонимен

преди 2 години

Нинова да каже ще спре ли тази насилствена ваксинация? ДДС нещо не ме вълнува!

33

Ай стига лъжи

преди 2 години

Белене никага няма да се построи и БСП никога няма да управлява България

32

Анонимен

преди 2 години

На много неща намалиха ДДС но така и не се усети. Абсолютна тъпня

31

Анонимен

преди 2 години

Повече пари ще остават в картелите. Дясна мярка.

30

Анонимен

преди 2 години

То и на книгите намалиха ДДС-то, ама издателствата дерат яко, тъй че крайният потребител пак е пре*бан