67

Анонимен

преди 2 години

Аз искам да съобщя за една нежелана реакция от ваксините: който се набоде рязко почва да *** като разпран и да настоява и другите да се набодат, да не се мине само той.

66

Анонимен

преди 2 години

Опитните мишки,докато усетят страничния ефект,вече са във вечността и не им остава време да съобщят.Хората само си мислят и се надяват,но Господ разполага.Това и лекарите го знаят,защото и те са безсилни срещу Неговата воля.Затова и болниците ги кръстят на светии и изграждат параклиси в дворовете на видно място.

65

И къде баш

преди 2 години

да съобщят? Система нещо, линк към нея, упътване какво и къде се пише?Чак сега се сетиха, ама ей тъй пак да се отбие номера.

64

Анонимен

преди 2 години

Това е официалн признание от ИАЛ, че кеспериментите все още продължават

63

Гласувайте за

преди 2 години

Възраждане !Те ще спрат зелените сертификати и всякакви локдауни !

62

Анонимен

преди 2 години

До 2луп 60 Защо решихте, че сме пушачи? Даже и от мръсния въздух се трогваме, ама не спират да горят б.о.клуците на Европа, нали, загрижените за нас ваксинатори.

61

Анонимен

преди 2 години

Има един опасен страничен ефект. Всеки ваксиниран РЯЗКО изпитва чувство за превъзходство и започва да се държи като веган. Необходимо му е моментално да усведоми света, че е ваксиниран, и че всички неваксинирани не са като него просветени и трябва моментално да се ваксинират. Ако не отидат това ги прави морално еквивалентни на Хитлер и е сигурен, че неваксинираните искат да изядат бебето му. Все още учените търсят лек за този страничен ефект ама без успех. Ще ви държа в течение ако се намери.

60

До 2улуп

преди 2 години

Нямаш странични реакции? 10 месеца не са нищо. Нормално 10 години продължават тестванияъа на ваксина, за да бъде одобрена. Само с животни експериментите са 2-4 години. Ако проблемите са в слвдващото поколение? Това, че ти нямаш, не означава, че други няма да имат.

59

Анонимен

преди 2 години

кво значение кви са страничните, не можеш да ги съдиш, факта си е факт, подписваш и на своя глава, квото стане стане

58

Анонимен

преди 2 години

До 2луп - Хубаво е, че повдигаш въпроса. Знаеш ли, че от цигари умират доста повече хора годишно отколкото от Ковид? Защо не блокираха целия свят, не забраниха цигарите, не направиха ваксина, която помага на пушачите да спрат да пушат, не направиха сертификати само за НЕпушачи и т.н.? Ами много просто, не им пука за живота на хората, а ти реши, че някой е тръгнал да те спасява хаха Спасяват планетата от пренаселеност, СО2, замърсяване и т.н., а вие като съвестни граждани съдействате. Браво! :)

57

2луп

преди 2 години

От 7 месеца съм ваксинира и нямам странични реакции. Какво да съобщавам.те като ви показват, какво става с тялото ви като пушете трогвате ли се?

56

Анонимен

преди 2 години

Въй, въй, въй! А де е заплащането за участието в опитите?

55

Анонимен

преди 2 години

Защо не искат да ги информираме за страничните реакции на аспирина или аналгина примерно? Ами защото отдавна са известни, понеже отдавна са минали експериментите. Има ли още ваксинирани, които да спорят, че ваксините не били експериментални? Нали и това беше конспирация? Сега поне официално всички боцнати ще знаят, че са опитни зайчета. Ако се погледнат статиите от миналата година и ако се видят коментарите относно това какво било конспирация, ще се окаже, че 80% от нещата вече са реалност! хаха

54

ъъъ

преди 2 години

Съобщавайте най-старателно, за да могат предварително да са подготвени с опровержението и подходяща за случая теория на конспирацията.

53

Делфийският оракул

преди 2 години

"Как ще ти затворят ковчera с изправения инструмент, като получиш исхемичен инсулт?"Какъв ковчег, той след третия бустер ще развие доживотно безсмъртие за известно време.

52

до ваксан 54

преди 2 години

Как ще ти затворят ковчera с изправения инструмент, като получиш исхемичен инсулт?

51

До Бау Ганьо

преди 2 години

"До УМЕН умния. Виж какво работиш и какво образование имаш и пак си помисли дали си толкова умен. :D"Ръководител полети съм. Работя в ДП РВД. Според теб какво образование имам. И дали разчитам на НПО центове, как мислиш?

50

Глупости

преди 2 години

Какви странични ефекти? Изтръпна ми ръката докато седях на нея за да си прасна... Аре стига измишльотини и превземки.

49

Анонимен

преди 2 години

Бау, ти съобщи ли за изтекла съмнителна течност от горния ти етаж през евстахиевите тръби? Или то всичкото ти изтече вече?

48

Анонимен

преди 2 години

Е как бе, нали не са експериментални т.е. трябва да са ясни всички странични реакции хахаха Ааа, забравих, че лъжата вече е издигната на пиедестал и затова по телевизията се кланят основно на нея. Кофти за вЕрващите, но в крайна сметка сами са си виновни.