8

Н1

преди 2 години

Свят широк, хора всякакви. Дето вика Хайтов, като му видиш папуците, и ти става ясно какъв е-какво работи, богат ли е или ходи без грош, луд ли е или хрисим, женен или ерген и т.н. Кое е по-добре, да пиеш ракия или узо, ами, въпрос на вкус, най-пичели тоя, дето пие и двете, изобщо тоя, дето пие всичко, за разлика от тоя, дето не пие нищо. По-добре да имаш много гаджета, отколкото никак, да имаш хоби, да си весел, компаньор, а не темерут, ревнивец, комплексар, психо и др. подобни.

7

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 4 - Да, работи, като се разврвкаш, ако си некяо смотана сервитьорка и искаш, да те оставят намира, а всички са толкова загубени, че минава и заминава. Пробвай го в малко по-учтива и значима среда.

6

Анонимен

преди 2 години

До Да де, ама - Това е правило на умните хора. Просто от евриете, са се запазили само тези хора, макар и днес да има общо-взето много загубеняци.

5

Най-вредно е

преди 2 години

Заразен антиваксър без маска в метрото.

4

Анонимен

преди 2 години

'Проблеми с гнева' --- без да отстоявате своето ще сте подметка на другите. Хитрите използвачи майстори на езика го наричат това 'проблем с гнева'.

3

Анонимен

преди 2 години

Моят дядо и той се гневи, опасен дърт комунист е. Всичко с бой и гняв оправя. Май си е до характер. На 92 г. е. Време му е да п...не..

2

Анонимен

преди 2 години

"Някои хора погрешно смятат, че като пресмятат всичко, това им носи ползи" - Гудги хора не пресмятат нищо ... наричаме ги бедни.

1

Анонимен

преди 2 години

Това ми мияза, на някоа малко госпожичка, дето е решила да се прави на майка си, си казала "Аз ще съм като мама", ама не ѝ се получава и видиш ли, друга госпожичка го видяла това и решила, да изтипоса тази умопомрачително объркана статия.