71

АВГ

преди 2 години

Въздуха виждаме ли го? Не. А съществува ли? Да. И с тези които се опитват да прикрият нещо е така. Няма виновен, като няма човек, който да обвиниш. И извънземни си има и илюминати си има, а най-вредни са тези антихристи, които ме мислят за Богове. Но и това няма да е вечно.

70

Анонимен

преди 2 години

От толкова много лъжи,истината и да се покаже няма да я познаем.До тогава към написаното в учебниците с едно наум,щото голяма част от това,не можем да докажем с личен опит.Просто му се доверяваме.Често,слава богу!Но,няма да забравя редки архивни кадри с първите лунни космонавти в студио,всички бяха с еднакви пръстени и много уплашени и смачкани навид, обработени.Какво са криели?

69

Qanon

преди 2 години

Кацали са и в България. Не си ли спомняте случая в Царичина? Хората са видели светлини, които са се снижили и са кацнали зад хълма. Кацали са на много места по света. Не само една раса. Преди години кацаха някакви и във Воронеж. Били доста високи. Случаи колкото щеш. Аз даже си мисля, че си имат бази тук. Много малък процент от океаните ни са изследвани. Та ние познаваме повече луната отколкото океаните си.

68

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 62 Ти си уникален случай на ***. В математиката няма НИКЪДЕ закръгление. Математиката е инструмент, който се ползва от всички останали науки. Точно в техниката вкарваме закръгление за тези ситуации, в които допълнителната точност спира да оказва влияние върху резултата. Няма никакъв начин физиката да опровергава математиката, защото е изцяло базирана на нея и това би значило да опровергава себе си. А "разминаванията" ти в примера с цилиндри и бутала се нарича допуск.

67

Как пък

преди 2 години

един кораб извънземен не кацна в Япония, Индия,Пакистан, Нигерия,Ангола,България-а все при американците....

66

анонимен

преди 2 години

Темата не е безинтересна, но надхвърля областта за извънземни. Става дума за най-различни измислици-премислици, конспирации и откровени тъпизми от които се печели на гърба на разни хора.

65

ПроСоТо

преди 2 години

До Анонимен......Ееее!..Тезата за "МТО балуун" е отдавна пробита!..Единственото ЛОГИЧНО обяснение е,че военните са направили някакъв експеримент и понеже той по някакъв начин се е издънил,са побързали да приберат и останките и да затворят устите на свидетелите..ТИПИЧНА КРАВАРСКА ВОЕННА ПРАКТИКА!../и не само краварска де../

64

Анонимен

преди 2 години

не бе нищо не е ставало в розуел,паднал един мто балон и военните що така решили да обезопасят периметъра,да оберат до милиметър отломките и да накарат всички да подпишат декларации за мълчание,военна им работа,откачалки

63

анонимен

преди 2 години

Измисленият "инцидент" край Розуел е всъщност жълт/фейк продукт. През 1947г. е паднал метеорологичен балон на военните в някакво ранчо. В края на 70-те година започва използването на случая за прокарване на разни измишльотини.

62

Анонимен

преди 2 години

Абе Гагарин летвл ли е в Космоса?

61

Анонимен

преди 2 години

За 70 години човечеството успя да излезе в Космоса и да създаде обитаеми Космически станции там,благодарение на разума и на напредналите технически възможности на човечеството.Ако мирът се запази и ресурсите се използват разумно,ще е възможно през следващите70 години да се построи и база на друга планета в Галактиката ни.Друг начин за преодоляване на кризите и излизане на човека във Вселената няма.Според мен това е бъдещето.Техническите възможности на човека с всеки изминал ден се увеличават.

60

Анонимен

преди 2 години

Прод.66.Така всяка малка крачка във Вселената ще се превръща в голяма крачка за човечеството.Не е нужно да се самоунищожаваме а да се развиваме за да се спасим.

59

Анонимен

преди 2 години

Прод.65.За Вселената Земните дни и години нямат никакво значение,като изминало време.За нея са важни векове и хилядолетия,като мерни единици за време,който представляват дните и годините в ъв вселената.А човешкия живот е твърде кратък за да бъдат открити всички нейни "тайни"и закони по които тя се развива и все още съществува.Затова е и невъзможно да я подчиним.По скоро трябва да се приспособим и пригодим,като овладяваме постепенно планетите и звездите в нашата Галактика и после и в съседните.

58

Анонимен

преди 2 години

Или още по-добре да закараме Радев до ръба после да сложим една котка зад него и тя да го бутне.

57

Анонимен

преди 2 години

Ако Земята е плоска нека бутнем Радев от парапетаима парапет нали?

56

Анонимен

преди 2 години

Прод.63.Само мравоядите се интересуват от мравките.И се надявам да не ни"набара"някой не толкова цивилизован и с"апетит"на мравояд,че тогава жална ни майка.Затова и си мисля,че е нужно и"скривалище"на друга планета за земляните,за да има възможност да се запази човешката популация.Сега някой ще каже фантастика,но колко фантастични"сценария"са вече реалност.

55

Анонимен

преди 2 години

В момента сме под извънземно робство и ни променят ДНК-то според нуждите си.

54

Анонимен

преди 2 години

Прод.62.може да обикаля из вселената и да търси себеподобни.Но и макар и да ни е открила не ни е обърнала внимание,така като и ние не обръщаме сериозно внимание на мравките,защото ги считаме за незначителна част от живите организми,които са ни полезни.Така е напълно възможно да се "разминаваме"с извън земни,макар и да сме в едно и също измерение-Вселената.

53

Анонимен

преди 2 години

Математиката не е точна наука,защото позволява да се закръглява към по голямото цяло число,сбора от цифрите след десетичната запетая.Виж техниката е точна наука,защото доказва,че размер в размер не влиза без да има минус на буталото или плюс на цилиндъра. Затова и вярвам в техническите съоръжения повече от колкото на математическите модели.В повечето случай физиката опровергава математиката.Затова и допускам,че по висша цивилизация владееща Законите на физиката, който все още не са ни познати

52

Един от Юг

преди 2 години

Мдааа...поредния тюрлюгювеч на Нелито и най ЕнтелЕгентните българи разбираши отасрофизика,математикаи медицина са се събрали тук!