352

Ники

преди 2 години

Тази зима ще е много студена

351

Анонимен

преди 2 години

389 Протестните сте най-простивъв форума. Цветущ език, винаги.

350

Анонимен

преди 2 години

Аз не бих се ваксинирал с ваксина, на която пише, че е изтекъл срокът за годност. Дори и да е удължен след това.

349

Смехурко

преди 2 години

Борисов трябва да получи награда Дарвин!

348

ТИ ДА ВИДИШ

преди 2 години

Баце СЕ ОТТЕЧЕ У КАНАЛА...ОЙДЕ КОНЬО У РЕКАТА!!!

347

Анонимен

преди 2 години

Г-н президент, не разбирате ли, че за Боцето това е "бой последен" и той вече усеща, че или ще се задържи на власт, но там Мустафата решава кой ще краде от България за себе си и за ближните, а ББ не е отпред на опашката. Усетиха се *** аги и те скочиха срещу САЩ, но Ердоган хич не се трогва. Скочи и Каракачана, защото и него го пропусна лотарията. А съдиите от КС осъдиха К.Петков като човек на САЩ. Много бъркате, г-да съдии, ще съжалявате.Нито Вебер, Лопес, нито САЩ ги е еня за вас.

346

анонимен до300

преди 2 години

До 300 --Много скоро ще чуем за пенсионера фигуромутрат

345

милиардили

преди 2 години

До Анонимен 352 За съжаление тези милиарди са само на едно ченгесарско видео и все пак някои вярват. Доказва, че народът ни си е ***.

344

окото

преди 2 години

Заблудиха ни май за герб че крали, властта е у този горе повече от 6 месеца, нищичко не доказаха с неговите 27 ченгета от ДС в инициативния му комитет. Но питам сега къде е ел. ток, защо ВСИЧКО продаваме? Защо от 3 месеца няма въглища и дърва за огрев на пазара? Ходих чак в Панагюрище до топливо, казаха - изнася се всичко. От януари сме на 30% по-скъп ток. Кой краде, другари и другарки?

343

пакли?

преди 2 години

Направи безработни половината работещи българи. На 14 ноември да го направим безработен! От нас зависи. Все другите му са виновни.

342

Анонимен

преди 2 години

Хубаво го разгледайте този на снимката. Женерал, орлов поглед, гвардейци му свирят на ушенце. Заради такива като него при соца хиляди младежи не се връщаха от казармата.

341

Анонимен

преди 2 години

Спирането на кражбата на ГЕРБ е противоконституционен процес. Ето и другаря Борисов и другаря Гешев ще ви кажат, даже и другарката Десислава утвърдително ще кима край идола си-Тиквуниии

340

Анонимен

преди 2 години

Радев е интелигентен и културен човек, чието достойнство не позволява дори да плювне върху простаата тиквена кратуна на одъртялата и мазна мутра Борисов. Троловете на ГЪРБавата крадлива партия не харесват коментара ми

339

Фигурантът сеизтърка

преди 2 години

Все Борисов му виновен ! Хайде, вече 6 месеца управлява еднолично и нищо - едно голямо нищо ! Само с приказки не става Радев, лозето иска и мотика !

338

Президента жендер

преди 2 години

Този е много зле . Служебното правителство е трагедия , тотална при това . Неговото правителство може да махне зеления сертификат, но не оставя хората да се гърчат . Може да направи локдаун, но не го прави защото трепери, че после няма да го изберат . А следващите на власт ще си измие ръцете с тях, когато те направят локдоун . Няма топки този *** военен жендер .. *** държавата президента да е военен . Предпочита хората да загиват от корона, но да не затваря държавата за да може пак да глува

337

Джендър

преди 2 години

Аз пък съм смаян от дълбокия язовирен поглед на Кире.... Очи като канадски езера...лющи ми се такова.

336

Тоя па

преди 2 години

Се го играе смаян. И му вървят още циркаджилъците. Още малко и девствен ще се изкара.

335

Аха

преди 2 години

Само да попитам радев защо продава тока навън, къде са дървата и въглищата за огрев, защото няма от 3 месеца никъде, човек да си купи? Какво ще правим януари с 30% по-скъп ток? Ще го свалим, избран или неизбран! Това ще правим. Долу червените мутрафони!

334

хихихихи

преди 2 години

А Руди са го щляпкали с шибучица, за да въведе зелен сертификат.Ненаситни баби германски.

333

хаха

преди 2 години

Демек като обезценените стоки у Лидъло.