281

Странно

преди 2 години

Според професурат досега сме били в райска градина.

280

Съвет от стар камуни

преди 2 години

Витанка, брой вирусите, нали това ти е професията. Зарежи журналистиката и вещерството.

279

фори

преди 2 години

Тези велики български математици и техните неработещи модели.са толкова далече от реалността,че спокойно могат и да изградат модела-държавата и плача.Смешници на 2!

278

Анонимен

преди 2 години

Тоя е като Ивайло Шопски който канал пуснеш , която новина отвориш те там на първият ред няма отърване

277

Анонимен

преди 2 години

Професор Витанов вече може да издаде книга- сборник на интервютата си в Днес.бг. Такъв плодовит период като професор надали е имал в живота си.

276

въпрос

преди 2 години

Маг Витанов със зелен сертификат ли влиза из студиата или сее ЗАРАЗАТА необезпокоявано? Лекари и мед.сестри чакат на опашка да се погрижат за пациентите си. А този шарлатанин се развява на закрито и без маска на всичкото отгоре.

275

Крум Страшни

преди 2 години

Витанов го очаква долината на Ада, демек мазето на ЦСЗ.

274

аожгтнв

преди 2 години

Ковидтрол писател,не читател. В статията е публикуван и линк към официалния документ в pdf формат. А актуално е една от ковидопорките на властта.Щом дори и такива като тях публикуват такива статии ясна е работата.Знам че е разочарование за средностатическия бг мазохист, но беше ясно още от началото дори медиите не криеха гаврата.Обаче все още има телета,които са убедени че политиците са загрижени за тях да не би да кихнат или получат разстройство според новия "щам"...

273

Анонимен

преди 2 години

Цитирате Актуално, а не висшия италиански медицински институт. Хората умират, всички и все пак е важно кога, госпожа.

272

хахахах

преди 2 години

Да,ще вярваме на интернеттрол, не на висшия италиански здравен институт.Това че драгият зрител е късопаметен колкото кокошка е ясно и забрави, че и тук е същото после спряха да им казват, че са над 70 г. с различни тежки хронични забловяния.Чета и английски и френски източници- чела съм становища на техни лекари и учени,които алармираха от началото,че ковид мерките убиват много повече от ковидЯ.Тежко и горко на бг илитератите сляпо вярващи на министерството на пропандата и на интернет ***

271

Анонимен

преди 2 години

Не просто е ГМО вирусът, но се знае в детайли всяка негова молекула как функционира в макрооргани.зма

270

Анонимен

преди 2 години

100% са си жертви на вируса, защото вирусът убива хронично болните. Без вируса хронично болните могат да живеят до 80-85г възраст, но с вируса сърдечно-съдовата им система фалира. Този вирус, ако не е ГМО, те на.

269

Анонимен

преди 2 години

За 30 дни ще сме зле, математикът не отчита ефекта от изборите. Да кажа като него хубавото е, че след тези 30 дни ще има локдаун. Да ви попитам за кого ще гласувате, защото става дума за живота ви?

268

djsr

преди 2 години

Италианците признаха с официален доклад- има и линк към документа че само 2,9 от жертвите уж на вируса са директно от него- всички останали 98 % са от другите им заболявания. По нашите пеефски и домусчиеви медии естествено не дават и гражданската война която се води там срещу сертификатите. https://actualno/europe/oficialen-doklad-razkri-samo-29-ot-smyrtnite-sluchai-ot-covid-19-v-italija-se-dyljat-direktno-na-virusa-news_1662286.html

267

djsr

преди 2 години

Новговорът- "първа игла", "втора игла"...Това на снимката тест за бременност на Витанов ли е?Плаче щото е с една игла пардон черта въпреки че редовно го боцкат но не с игла.Витанов, Витанов колко и да опитваш няма да забременееш и ти и другия "математик" нито лекар ще станеш дебиле.Италианският висш здравен институт призна че само 2,9 от техните "жертви" са директно от ковидЯ. Да пратя линк към официалния документ?

266

Тери

преди 2 години

Чувствам се като ХЪЛК..разкарам се със зелен сертификат..топля се със зелена енергия...паса, само марули и люцерна.щото избиха свинете.и овцете.. от ФК Берое съм..със 2 думи ..аз съм ХЪЛКна балканите...

265

ПРОРОК АНТИВАКСАРИИ

преди 2 години

Виждам те изпечен до червено на дяволската софра със лимонче във устата !

264

защо ми е крив

преди 2 години

Защото прави прогнози със открито злорадстване и чувство на превъзходство да вменява че единствения изход е ваксина и ,че ние който не го слушаме ще минаваме през долини ,ще плачеме и ще се разкаиваме ,че не сме го послушали .Това със ваксината си е личен избор и никой не го кара през половин час да ни информира злорадстваики ,*** .

263

Б. Г.

преди 2 години

ТРЯБВА ЛИ, повтарям трябва ли всеки да разбира от ваксини, и затова да е ***? Например, който не разбира от композиране, също трябва ли да е ***? Повечето хора са учили за други работи и биха искали медиците да са надеждни. Обаче подписа, който се изисква и отстранява от отговорност производителите на ваксини и медиците, затова няма нужда човек да е специалист, за да му светне "лампата"...

262

Аз- роботът

преди 2 години

Само двустранна бронхопневмония,други болести няма! Искат ваксини ,след това е ред на децата да нямат семейства! Съсипват ни!