68

Анонимен

преди 2 години

Със сигурност в Бургас са слагали от тези ваксини. Има клип от мобилен пункт, където сестрата съвсем коректно обясни на жената че ваксините са с удължен срок. Жената снима шишенцето и наистина на него пишеше 09.2021. Евала за предупреждението, няма начин да има ваксина а удължен срок. Това е недопустимо. Още няма изследване на самите ваксини, дават да се удължи срока.

67

Мдаа

преди 2 години

Изяли сме сума -50 г месо та с истекл срок на годност от ваксина ли няма да се справим

66

перко

преди 2 години

Добре е, че Баце разръчка работата!!!

65

минувач

преди 2 години

Нали нямаше такива! Бойко пак е виновен!!!

64

Българка

преди 2 години

Да има, защото българите мислят, а не се хващат на приказки за изядени прилепи заразили китайците. То колкото по-голяма е една лъжа, толкова по-лесно е да се повярва, но в България трудно ще стане, тук сме лъгани много и вече не вярваме. Така, че приказката за китаеца, маските и фъксинини си я разказвайте другаде!

63

Анонимен

преди 2 години

Какви са финансовите загуби ще бъде изчислено по-късно? Брат кажи само какви са и кога сте ги взели, аз ще го сметна не си напрягай последната останала мозъчна клетка. Ако са Пфайзерски това са 3.9 млн евро по сегашната цена, ако са Модерна са 4.3 млн евро по нова цена. По стара 3.1 млн за Файзер, 3.8 за Модерна.

62

Анонимен

преди 2 години

Интересно е че озтече информация, че Астра зенека е произвела ваксините 2018. Съвпадени? Нееее

61

Коприва

преди 2 години

Тези, дето са ги поръчали, да вземат пък да си ги употребят сами. Питаха ли хората дали ги искат?!

60

Урааа

преди 2 години

Егаси кефа, сега ще спрат да пращат отрови.

59

Сата НАТО

преди 2 години

Ако не е Борисов и други да кажат, че тези ваксини на Файзер са с фабричен изтекъл срок нямаше да знаме, че им е удължен срока въобще! -----///------ Ако не бяха Борисов и компания да ни кажат, че има пандемия, нямаше да има никаква пандемия

58

Анонимен

преди 2 години

В магазините месото като позастои, натриват го с билки и подправки и го продават за печене на барбекю.

57

Анонимен

преди 2 години

Това министерство нищо не съобщава, Кацаров мълчи и ни слага в локдаун от днес за утре.Никаква информация, никаква кампания. Ако не е Борисов и други да кажат, че тези ваксини на Файзер са с фабричен изтекъл срок нямаше да знаме, че им е удължен срока въобще!

56

Анонимен

преди 2 години

Хвърляме ваксини, а умират х 200 души дневно поради несложени ваксини. Абсурдистан!

55

НЯМА ПРОБЛЕМ

преди 2 години

ДА ги слагат изтеклите ваксинки в комбинация с новото ЧУДО Антидепресант, който обявиха го обявиха ВСИЧКО ще е наред. Вервайте и действайте бързо се привиква на розови хапчета.

54

Анонимен

преди 2 години

В хранителните вериги ги разбирам. Там са отворили топли витрини и продават топли кюфтета от вчерашната кайма. Тук ще трябва да пренабиват номерата. Ще се справят.

53

Анонимен

преди 2 години

Мълчат и се спотайват, защото продали годните ваксини. Трябваше да каже някой на Борисов, че да разберем. Убийци! Хората се страхуват от ваксиниране, а те ни пуснали негодни ваксини. Да се бяха имунизирали Кацаров и сие. с Пфайзер с удължена годност.

52

хаха

преди 2 години

Значи вече трябва да спрат да се изхвърлят храни в магазините. Което не го продадат до срока който пише на опаковката, да казват, че производителя им казал , че го удължава докато се разпродаде

51

Анонимен

преди 2 години

Ужас! Съжалявам, че се ваксинирах. Що не съобщихте, бе, гадове! Сега ще умра от страх, какво ще последва от "развалената" ваксина Пфайзер, дето ми я биха през октомври. Така казваме на храната с изтекъл срок на годност.

50

Анонимен

преди 2 години

До До35/42 Кой контролира с какви ваксини се ваксинират хората? Хората на Радев.

49

Анонимен

преди 2 години

Проблемът не е в срока на годност на ваксината, а в серийния номер на чипа, не е съвместим с новия срок.