26

Qanon

преди 2 години

Хубаво си помислете на кое още не сте вдигнали цената. Ако нещо е останало, вдигайте! И каквото има да се открадне, крадете. Ние сме прозди и ше се прайм на кьорави и неми...

25

факт

преди 2 години

комитоВА , изчаквате изборите , щото ако сега вдигнете цените губите много гласове . ако спечелите изборите ше ги вдигнете още на другия ден .

24

Анонимен

преди 2 години

Тежкотоварните камиони рушат пътищата поне 1000 пъти повече от автомобилите до 3,5 тона. Колко трябва да плащат тежките автомобили и колко по-леките?! Борисов нареди рушащите пътищата автомобили да плащат три пъти по-малко от останалите. На Къде е справедливостта?

23

12

преди 2 години

Вие не обсъждате, направо вдигате. Събуждаме се сутрин и нови цени. Ура.

22

Краси

преди 2 години

Пред арх.Комитова Боковият министър изглежда като ненормален.

21

гост

преди 2 години

Добре, че ги подсетихте

20

Боклуци

преди 2 години

Щом нещо се окаже, че не е обсъждано - винетки, сертификати, локдауни, домашен арест масово "тестване" на деца и т.н то една червена лампичка трябва да светне веднага.

19

Възмутен

преди 2 години

Крадци!Малко ли милиарди откраднаха с тия винетки!Какво стана с онази Свинетка Павлова?Къде я скриха вместо да е затвора?

18

Анонимен

преди 2 години

Голямото постижение на лъжливата некадърна комунистка комитова е, че превърна забързания на максимум строеж на жизненоважната за северна България магистрала Хемус в изоставен строеж. Заделения милиард за довършването на магистралата беше разграбен от комунистите светкавично.

17

Срам

преди 2 години

Няма приемственост!Търси се вина, спират се проекти от хора които една кучешка колиба не са наковали със собствени ръце. Имаме капацитет да строим магистрала но обвиненията от наши към Ваши ни убива възможностите. Съмненията и ровенето в бизнеса тровят българите Давайте парите на фирмите и изисквайте. Кой е дошъл научен на този свят ,само простите червени дришлювци се правят на велики.

16

Велко

преди 2 години

Да благодарим на бЪлгарите в чужбина. Успяха да ни натресЪт много добро управление. Може би е време и ние да се изнасяме от тук.

15

Анонимен

преди 2 години

А Хемус предвидена ли е? И кате са планираните за нея пари от бюджет 2021, които не бяха разплатени след спирането на работата? И последно, тези пари дето ги търсите - с каква цел ги търсите, да отидат при ония от тазгодишния бюджет дето ги няма вече?

14

Ай Сиктир

преди 2 години

Дай на #### власт и му гледай сеира.

13

Майора

преди 2 години

Ех тази Копитова не разбра че саботира цвлата пътна мрежа и спира строителството на пътищата! Не разбра ли че както се продават апартаменти на зелено заради скъпи материали , тска се дават пари и за магистрали ! Но откъде един преподавател не напускал университет ще знае това? И тя както Рашков и Кацаров се борят за отличницо на кабинета на Радев!

12

минувач

преди 2 години

Няма под вол теле, колкото и да ви се иска!

11

Марин

преди 2 години

Не стига, че спряха да строят магистралите, ами сега и ще вдигат таксите. Комунистите нямат наяждане.

10

Анонимен

преди 2 години

Каква тол такса плаща ТИР от Капитан Андреево до Калотина?

9

Изчезни в мрака

преди 2 години

Тази нагла бабичка която е с вградена петолъчка в кратуната с нетърпение чакам да се разкара, че толкова на кухо дрънчи че чак плашещо

8

Хе

преди 2 години

Айдеее ,вече е ред на винетките да поскъпнат,после застраховките и така ,докато на българина не му се завие свят от поскъпването.После апелират за връщането на хората от чужбина.

7

Samo minavam

преди 2 години

Сега разбирам, защо богоизбраната *** , седна в Жииипове. Да прескачат дупките.