20

Анонимен

преди 2 години

Ами вчера легла нямаше а днес лекари. То май и ковид болни няма.

19

До 30

преди 2 години

А ти на каква заплата мислиш, че започват другите специалисти? И напротив, много повече хора учат медицина. Увеличиха бройките уж да запълнят недостига и те всичките накуп заминават в момента, в който си вземат дипломите. Един семестър медицина струва около 6 хил. на държавата.

18

Анонимен

преди 2 години

Че плащат малко на съвестните медици така е, НО масово плащаме образованието на едни хрантулници лекари дето като си вземат дипломата заминават веднага на огромните заплати в Германия. Едни други пък изнудват за пари и ще те убият за едното нищо.

17

Анонимен

преди 2 години

Тая новина е от 2001-ва. От тогава до сега в Александровска и всяка друга болица в страната НЯМА персонал. Ама колкото и да протестираха медиците, никой не слушаше и те накрая си биха шута. Сега им раздават "бонуси" ама никой не се връща. И хубаво с бонусите ще запазим тези, които имаме, ама нови не идват и така бройката си остава крайно недостатъчна. Ама никой няма за постоянно да им вдигне заплатите, само докато има поредната "вълна" после пак им ги смъкват.

16

Анонимен

преди 2 години

Защо ли си мисля, че сега в Александровска болница има по-малко медицински персонал в сравнение с годините преди епидемията?!

15

Анонимен

преди 2 години

Ние си изнесохме лекарите, както повели 2011 вожда и учителя на народа, експерта по внос-износ Боко Тиквата!! Сега болните само ще лежат, понеже легла, колкото искаш. Все е нещо.

14

Анонимен

преди 2 години

Ми назначете ако има желаещи студенти ,Ко се мотаете

13

Анонимен

преди 2 години

ЗАТОВА ПЪК ИМАМЕ ПРОФЕСОРИ И ДОЦЕНТИ ПОД ПЪТ И НАД ПЪТ! ДА СЛИЗАТ ОТ ТЕЛЕВИЗОРА ИД А ЗАЕМАТ МЕСТАТА! НАЛИ МНОГО ЗНАЯТ- ТУЙ КАНТАРДЖИЕВ, ПЕРУКАТА, КУНЧЕВ...

12

Герб

преди 2 години

Може да няма лекари *** има магистрали да хвьрчим с джипката

11

Анонимен

преди 2 години

И по-празни ще стават болниците, като изпонапускат и последните здравни работници, които Кацаров изгони със заповедта си от 19.10! Следват училищата - че кой е длъжен да се инжектира с експериментална химия, особено след като представителите на тези две професии масово изкараха истинско заболяване и се сдобиха с истински дълготраен имунитет? Айде, ако не разкараме бързо пласьорите на инжекции, работещи на комисионна, още два месеца и всички ще минете през вируса ефективно. Но не им изнася и това

10

Анонимен

преди 2 години

Само ще ви подсетя, че от този понеделник напуснаха още хора заради ид иотската заповед на министъра на здравеоубиването, с която той се опита да ги изнасили да се набодат с експерименталките! На него се сърдете, болни хора и роднини! Никой не е длъжен да се боде заради нечий хатър! Хората си бяха в болниците през тези две години, лекуваха болни, вкл. от ковид, отдавна го изкараха всички и не са съгласни да рискуват и с инжекции допълнително за няма нищо. Тоя некадърник ги доизгони!

9

Анонимен

преди 2 години

Че то и в останалите болнтици това е проблемът! Чакайте вие смъртността при прием да спадне! От години това е проблемът у нас - няма кой да лекува болните. Човеик трябва да ходи в болница в много краен случай. Роднина се зарази от ковид точно в болница при лечение на сърце. Почина, защото нямаше персонал.

8

Запознат

преди 2 години

До АнонименПроф. Коцето Ангелов, Проф. Балтов, онзи еврей Оскар , ген. др. Стоян Тонев, за втори коментар ще оставя още имена

7

Ужасно,

преди 2 години

Смятайте щом и шуробадженашките болници на държавни дотации го закъсват за персонал

6

Сериозно

преди 2 години

Вярно ли няма персонал? А обикалящите по цял ден по студията "велики" доФтори, които паникьосват населението що не идват да ви помагат? Вкл. готвещите се за дУпетати ботокс, Балтов.... Или те предпочит да са куфари в жипка, "инспектиращи" строежи на пътища? За мед. сестри може да вземете няколко математика, *** и холитолози, които са много "загрижени" за здравето ни от телевизора!

5

Анонимен

преди 2 години

Вие давайте на сестрите минимална заплата,пък чакайте да има персонал.

4

Анонимен

преди 2 години

Щом в Александровска няма персонал дето са свински 4epва протежета и връзкари, тогава кво да кажат другите ?!

3

Анонимен

преди 2 години

Докато шефовете вземат милиони, а повечето от докторите и сестрите мизерстват, забравете да има здравеопазване!

2

Анонимен

преди 2 години

Радев да ходи доброволец, то и без това той е пряко отговорен за това което се случва с дъжавата.

1

Анонимен

преди 2 години

Най-голямото богатство на едно държава са лекарите . След десетилетия мизерни заплащане, неуважение , ужасни условия на труд, постоянна систематична емиграция на доктори, България осъзна, че ги няма. Късно е. Подреждайте кревати, слагайте болни само че какво ще ги правите?