67

Qanon

преди 2 години

74, не си изгубил много. ;)

66

Аз пък

преди 2 години

никога не съм си правил такъв.

65

ХМ

преди 2 години

напоследък често се замислям да си изтрия ФБ профила. Сега вече може би ще го направя.

64

Shark

преди 2 години

До Дзъ. Може така, но си е друго да се отиде и да се види на живо. Едва ли хората масово ще предпочетат VRочилата, преживяването на живо си е друго.

63

Дзъ

преди 2 години

Този ще съсипе цели бизнеси като туризма, Имотния сектор на наем- офиси, транспортния бранш и т.н. Що да плащам 5000 щ.д. за да ходя на каймановите острови, като мога да платя 100 щ.д. За.VRочила и с Пешо от съседния вход да се разходим на тия острови. Туристически агенции, авиопревозвачи, местен бизнес - да му мисли и най-вече работещите хора там. Аналогично и с другите сектори. Ще оскотяваме с VRочила

62

Пролетарий

преди 2 години

Фейкбук-манияци от всички страни, ометанявайте се !

61

Щирлиц

преди 2 години

До ИИ.....Нали си гледал "Матрицата"?Като добавим,че този от снимката е евреин....

60

Анонимен

преди 2 години

До Ей пубери!!!И какво от това че е американско? Ако хората бяха умни досега това нещо създадено от Зукърбърг щеше да изчезне. Защото тази държава Америка започна да излиза от рамките на нормалното и се превърна в един комиксов свят, свят на измишльотини и фантасмагории.Сега и прословутият Фейсбук се превръща в такова нещо. И ще зомбира целия свят. Това не е само американски въпрос. Това е глобален въпрос. Някой наистина иска да ни вкара в матрица манипулирана и насочвана Ужасно е.

59

До 58 Ей пубери

преди 2 години

Абсолютно точно! Време е да се осъзнаем и да скъсаме всякакви връзки с Империята на Злото. Този човек ни го напомня - кое от къде идва и кой ни го пробутва. Може би не с много любов и респект. Но, благодаря му.

58

ДОБРЕ ДОШЛИ В

преди 2 години

...Матрицата! НЕ!Не на всякакви паралелни реалности. Всеки, който е чел Библията знае кой ги създава.

57

хп

преди 2 години

Много"недвусмислено" име... )))))))))) Мъ то, кът съ позамислиш, те повечето от фейсбука отдавна пребивават в "метавселената" с помоща на Мета! -))))))

56

Анонимен

преди 2 години

Тия са извртеняци. Нямам фейсбук , яама да имам и метабук

55

Анонимен

преди 2 години

Нов бардак със старите к

54

Анонимен

преди 2 години

Крайно време е да закрият тоя проект за мacoвa мaнипyлaция!

53

Картофчо

преди 2 години

Това е като приказката за пияницата дето станал друг човек, обаче и той пиел :))))))))

52

Коприва

преди 2 години

Не, не е съвсем същото, по-лошо е. И сега гледам с неразбиране вторачените в телефоните хора в някой прекрасен слънчев ден, но формално поне имат избор. Някой се опитва да ви замени живото познание, живият контакт, преживяванията с фалшива реалност.

51

Анонимен

преди 2 години

цукарберг много мета вземаш

50

Ей пубери!!!

преди 2 години

Абе многознайковци голобради ,вие съзнавате ли че ползвате Интернет измислен от американците и на компютър измислен също от тях и работещ под американска операционна система!! Фейсбук ще си правят това което искат,техен си е ,вие сте само едни консуматори ,които имате късмет че живеете в това време.в което куцо и сакато примитивно и неграмотно може да дращи каквото му хрумне като по стената на гаров нуж.ник !Омърсихте всичко и лошото е че не го съзнавате!

49

Анонимен

преди 2 години

същата тактика както с нискокаествените ваксини, сменят опаковката само.. цялата им икономика и държава са това, смешници , само с крадени разработки от миналите поколения зациклят вече , направо са трагикокомични

48

то е ясно

преди 2 години

Не само ще МЕТЕ ами и ще лиже край кофите за ***,доста милиарди загуби само за няколко часа!