38

ОТ МАААЛАТА ПИТАМЕ:

преди 2 години

.....ДА ДИГАМЕ ЛИ ЦЕНИТЕ , КОГА ШЕ ВИ КОПАМЕ ЩОТО ИДЕ КРИЗА ЗА ХРАНА И ТОПЛОТО ПРЕЗ ЗИМАТА...???

37

САМО ПИТАМЕ:

преди 2 години

ХОТЕЛИ И РУМ-СЪРВИЗ ....НЕМА ЛИ ДА ИМА ВЕЧЕ И ПО БОЛНИЦИТЕ ...??!

36

Анонимен

преди 2 години

Това защо го пишете. Нали там влизат само "вип" персоните. При 40 легла на дали ще приемат "пенчо" от герман там. или "станка" от люлин 8

35

Комунист

преди 2 години

Какви легла бре . Стига *** . По една метла и да метат улиците . Да косят тревата и на полето има още работа. Събота иде . Може и ленински съботник здрав дух в здраво тяло . Обществено полезен труд.

34

Оффффф!

преди 2 години

Тия как ги разкриват тия легла? Да не са археолози?

33

Анонимен

преди 2 години

До 39 Навсякъде в държавите с ваксинирани се наблюдава, че броят на приетите в болница ваксинирани е близък като съотношение с този на ваксинираните, а броят приети в болница се увеличава и доближава този от преди ваксинацията. Това са достатъчно тежки случаи за влизане в болница. У нас 20% ваксинирани и 10% от приетите такива. УК 70+% ваксинирани и над 60-70% от приетите, даже мислят нов пълен локдаун. Германия- не можеш хляб да купиш без ваксина, но същото... Ваксината явно не пази.

32

Анонимен

преди 2 години

Трябва да проверим тези 60 броя от Търговище. Интензивното там е с 10 легла. Къде ги лекуват тези? От вкъщи ли

31

Ковидните болни

преди 2 години

Бил Гейтс нали не ги чипира. Сега Стойчо умникът ги прибира. Даже няма с к,во да ги интубира.

30

Анонимен

преди 2 години

Тия легла са за нечипираните.

29

Анонимен

преди 2 години

Комунстите,когато са на власт винаги водят страната до хаос и разруха.

28

Дойде им ума в глава

преди 2 години

Масово обикновения човек който ревеше ваксините избиват почна да се ваксинира и не толкова заради сертификата а защото видя накъде отиват нещата, до две седмици ще има резултат

27

До 32

преди 2 години

Понеже си цитирал Ирландия само да ти кажа че в момента 490 човека (общо!) са приети в болница и 99 в интензивното - и това при около 2600 случая на ден - демек в криза са - виждаш ли голямата разлика ? И другото важно нещо при 2600 почнаха пак да пускат тестове на учениците - има известна разлика нали. Това е ефекта от ваксините.

26

анти идиоти мрете

преди 2 години

на стълбите....нали нЕма вир0з?

25

До 32

преди 2 години

Добре, но техните критерии за хоспитализация са други,ама няма как да го знаеш. У нас имаме същия опит. В началото приемахме пневмониите ,както винаги сме ги приемали. После при наплив болни приемахме само усложнените,които в момента растат лавинообразно. Ваксинираните боледуват по-леко. Факт неоспорим.

24

Анонимен

преди 2 години

Обикновено служебните министри влизат след това в политиката, в управлението,защото управляват без Парламентарен контрол, в комфортна среда. Стойчо е първият служебен министър на когото всеки ден народът му иска оставката. Гьонсуратлък.

23

Ko стана бе?

преди 2 години

Я да видим последните факти:Ireland: Highest Covid hospitalizations despite having the highest vaccination rate (91%) in Europe....Дори Гугъл не смее да скрие успехите им.

22

Анонимен

преди 2 години

Стойчо квакаше,че нЕмало вирОз. Сега закрива болници и превръща цялото здравеопазване в ковидариум. А ваксините изхвърли на сметището. Комунистическаизмет.

21

До 26

преди 2 години

Я,умнико кажи какво точно е вирус.

20

Анонимен

преди 2 години

Трансформират легла, унищожават цели сектори на здравеопазването. Мизерници. Оставка,Кацо некадърна.

19

Анонимен

преди 2 години

Не се разкриват легла, а се трансформират в ковид легла. Закриват се ,,малки,,болници. С други думи. Едно си Стойчо знае. Едно си Стойчо бае. И предишния път,когато беше на власт( при И Костов) Стойчо закриваше легла и уволняваше лекари и сестри.