14

Анонимен

преди 2 месеца

До анонимен 10, ти кво мислиш, че праат в час - гедат у**се, в занималня пак гледат у**се, щот било много иновативно. Да ти кажа, лично на мен ми е все тая къде детето ще гледа у** се.

13

В къщи

преди 2 месеца

Я по добре да се спре тая заболяемост, а пък децата няма да изгубят кой знае колко. Имаше грипни ваканции и пак се наваксваше с пропуснатото

12

Анонимен

преди 2 месеца

Присъствено, когато бг стане зелена зона, дотогава ДО.

11

ЕЛЕМЕНТАРНО

преди 2 месеца

Занимават ни с глупости САМО! РЕШЕНИЕТО Е ПОВЕЧЕ ОТ ЕЛЕМЕНТАРНО пускат децата ВАКАНЦИЯ и това е. НЯМА ама никакво фатално значение да отложат ученето за през лятото следващата година или просто да пуснат НУЛЕВА УЧЕБНА ГОДИНА децата пак ще изкласят не е страшно по-късно да се дипломират с 2-3 години. След училище ги чака работа и данъци цял живот за къде бързат ДА СЕ порадват на ваканция и нулев учебна година какво толкова нищо страшно?

10

анонимен

преди 2 месеца

До Чичо До тогава хептен ще за"тъпеят децата.Ако някой твърди,че онлайн обучението обучава на нещо,то просто е или лъжец,или живее в паралелна реалност.Във Франция в най-големите пикове училищата не ги затваряха.Сега в Русия положението с ковид е трагично,но децата ходят на училище.Последствията от тези училищни локдауни ще ги берем много години напред и те ще бъдат много по-страшни от медицинската страна на въпроса.

9

Анонимен

преди 2 месеца

Няма нужда ,скоро ще имаме локдаун.Няма друга държава да е по-зле в момента.

8

Любопитен

преди 2 месеца

Къде е нашият приятел математика- звездоброец? Липсва ни.

7

Анонимен

преди 2 месеца

Ще използват схемата на западните държави. Там започнаха да тестват децата, изкарваха фалшиво положителни резултати на деца, на които абсолютно нищо им няма и после казаха, че трябва да ги ваксинират защото имало пик на случаите.

6

преди 2 месеца

Чиче, ама кръчмите работят, нали? И Кауфланд работи, и Лидъл работи, и Фантастико там минават хиляди на ден.

5

Анонимен

преди 2 месеца

"Ваксинираните ученици над 12-годишна възраст са 4.87%." Ей това е приблизителният процент на наистина ваксинираните сред възрастните. Останалите са с фалшиви сертификати.

4

Чичо

преди 2 месеца

Това е пълна глупост - в тоя Ковид да ги пускат на училище! Нека да мине зимата и да видят как ще са нещата и тогава.

3

Анонимен

преди 2 месеца

Присъствено на пролет а до тогава пред кАмпютъра.

2

Анонимен

преди 2 месеца

Бял ден да не види този, който пусна COVID -19!

1

Анонимен

преди 2 месеца

А, ще ги пуснете присъствено, ама ще ги тествате? Е, значи няма да учат присъствено!