271

Диана

преди 2 години

До КокоКирчо има вид на мошеник, не на политик. Той е нещо лигаво и гнусно, от което да стоиш настрани...Образованието му го е научило как по-ефективно да лъже и комбинира. Такъв човек не учи *** от учебниците, а уроците КАК да се справя, как да манипулира, как да изглежда знаещ..Поредния БСП мошеник е ВАСИЛЕВ и трябва да се изрита на бунището заедно с майката-партия БСП

270

Диана

преди 2 години

На сукалчета трябва всичко да се обяснява-такаси е объркал сметките Василев, че сигурно и Бог не може да ги оправи! И интересно как този сме.шник е открил това сега, когато вече не е в правителството и няма достъп до данните..БСП са Лъжци и Манипулатори и трябва да си ХОДЯТ..Интересно къде отиде обявения за следобед театър с АП?..Поредната им лъжа..Всичко в тях е лъжа..

269

Кико

преди 2 години

Пред изборни зайгряваня! Има разследване, съд и край!" -една жена ми каза"!

268

Христо Христов

преди 2 години

Горката тиква. Всеки се га'ври с нея...но нали е прос'та, едва ли го разбира.

267

До БЪЛГАРИН

преди 2 години

За да има осъдени е необходимо прокуратурата да извърши разследване, да събере доказателства и да повдигне обвинение пред компетентни съд. Или си мислиш, че меврето издава присъди, а? И понеже каскетурата не разследва и не повдига обвинения на гербаджии и депесари, то и осъдени няма да има за тези престъпления!

266

Коко

преди 2 години

Кокорчо или не този е с класи над Тулупчо във ВСЯКО едно отношение. С пъти по - грамотен, начетен, образован, Абе има вид на политик ( не че го харесвам просто правя паралел) . Отсреща имаме рядко простоват, ограничен , Циничен, егоцентричен, нискообразован и елементарен човек. Е , какъв дебат може да се състои при тези данни? Единия не може да се оправи без екип ,който му пише речите! В моментите в които такива липсват и трябва да се говори директно се бълва смесица от каруцарски епитети !

265

Анонимен

преди 2 години

До БЪЛГАРИН "А като липсват 8 млрд. лева , защо няма осъдени" Защото Кокорчо лъже. Това е поредното ДС мероприятие за очерняне на политическите противници. Ако имаха нещо, досега да са го извадили.

264

Ангел

преди 2 години

Севда никога няма да пусне Бойко Борисов на дебат защото дори и той да не знае ,че е рядко пр.ост , тя със сигурност го знае и представете си каква би била излагацията Тиквун да спори с Василев .

263

Кокорчо

преди 2 години

Василев КРАДЕЦА кани Борисов на дебат хи хаха ,,голяма веселба крадеца вика дръжте крадеца ..... Тоя Прокопиев трябваше отдавна да е в затвора НО комунизама си стой в България.

262

БЪЛГАРИН

преди 2 години

А като липсват 8 млрд. лева , защо няма осъдени ???????????????????????????

261

Джуджето Хаяско

преди 2 години

Дебатът ще се състои на helloween Борисов ще се маскира другия не той няма нужда

260

г-н Василев

преди 2 години

нека кратунчо ни обясни подробно на нас бедните израза,,ЧОВЕКА ВЗЕ ПАРИТЕ И КАЗА- ЩЕ ВИДИМ,,-само ще се оправдава

259

Анонимен

преди 2 години

Борисов няма да падне на нивото на този господин никой все още!Някой си ще обяснява на краставичара за краставиците! Тоя нахално се пъха в А група !

258

Анонимен

преди 2 години

Възраждан - без коментар!

257

Анонимен

преди 2 години

Нали не сте забравили че отиваме на избори заради тошко африкански и неговия полуграмотен бос слави. Ако има четвърти избори пак тия двамата ще са виновни.

256

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 2 години

Селският тарикат от банкя ... Ха, ха,ха,хааааааааа ... по дебати никакъв го няма, "аз съм *** и вие сте прозти затова се разбираме" -- сигурно ще търси опоненти за дебат на неговото ниво.

255

Анонимен

преди 2 години

Ха, ха,ха,хаааааааааСега ще му го вкарат монументално на селския тарикат от банкя ... Ха, ха,ха,хааааааааа

254

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 2 години

Лондонския *** далКокорчо...кани Борисов на дебати .....Еееее...бати....ха,ха,хааааа

253

Да

преди 2 години

Подкрепям изцяло. Редно е да има такива дебати между лидерите на по-големите партии по ключови теми. Друг е въпросът, че Тиквата ще подвие опашка, ще избяга и няма да се съгласи. Ще е жалък

252

Ром'с

преди 2 години

Еми Борисов строи .... 50-60% от отпуснатите пари по евро програми за пътища отиват за построяване на пътища. А къде отиват останалите 40-50% от отпуснатите пари....?