76

msm

преди 2 години

Да се говори за климат стана бизнес! Някои иска да прави кинти от това. Като мравки сме на фона на природните процеси. Ще има край, но той съвсем няма да е свързан с въглеродните емисии.

75

BatSot456

преди 2 години

Аман с тия климатични проблеми.Ако трябва да стигнем до края,какъвто и ще да е.15

74

SSss

преди 2 години

Педвид тази и подобната статия за демографските проблеми, предлагам на Днес.бг да уволнят всички джурналя, да вземат един генератор на случайни числа да вади произволно думи от речник и да ги пълни във статия ,като на всяка петдесета дума да връзва линк на рекламодател и при достигане на 1000 думи да публикува директно в сайта и да почва следващата. И гарантирам ,че смислеността на статиите даже ще се повиши!

73

SSss

преди 2 години

Ако някой е разбрал какво пише в статията моля да преведе на разбираем език. Според мен идеята е ,че гори засадени в засушливи и пожароопасни райони ще отделят повече CO емисии при пожари отколкото ще погълнат докато са живи. Да?

72

Анонимен

преди 2 години

Горите не излъчват,а поглъщат Со2.

71

ЯЯЯ

преди 2 години

Веднага да се изсекат горите!!Да сме СО2НЕУТРАЛНИ

70

ПорЦелан

преди 2 години

Тоно през соца започнаха тези безобразия! В края на 70-те започнаха навсякъде да никнат разни цехчета - шивашки, военни, кой кмет както се уреди. Тези цехчета напълниха деретата, а после и реките с отпадъци. Река Тополница се оказа пълна с арсен. От добива на уран в Родопите течеше сярна киселина към Пловдив. В Сливен - поливаха с вода от урановите рудници. Княжевската река беше "цветна" непрекъснато. В Кремиковци точеха олово под обшивката на доменните пещи. Манган и олово до Жерково ...

69

Един от Юг

преди 2 години

До Анонимен 75 Не лъжи "другарЮ таваришЧ", комунистите бастисаха повечето реки и водоеми с просташкото си управление! Постоянно се показвахи филми за лошия запад а в същото време заводите в България тровеха въздуха и водата в България и криеха от народа истинското замърсяване!Хората помнят КЦМ край Пловдив,циментовия край Димитровград,оловноцинковия край Кърджали и десетки други комунистически недоносчета!Не лъжи като дърт *** по младите какво е било!

68

Анонимен

преди 2 години

а контрола беше токова строг, че дори нямаш право да си измиеш ръцете със са,п,ун в реките, защото беше забранено да се замърсява и най-малко водата, заради животните, рибите, раците, а сега е мръсотия навсякъде - незаконни сметища, химикали, изгаряне на смет, ГМО, храни с химия, пластмаса, замърсени води и земи, всичкоооооо ! През соца, такива неща нямаше изобщо, да не говорим пък за ДДТ, с което западняците изтровиха населението си и почвите си и домовете си и осакатиха поколението си!

67

Анонимен

преди 2 години

Само *** може да напише, че в държавите от източна Европа има замърсители,през соца не се замърсяваше природата изобщо,горите не се изсичаха,но се поддържаха, реките и водите не се замърсяваха изобщо,никой не хвърляше отпадъци където му скимне,заводите ни бяха на газ и също не замърсяваха, а контрола беше токова строг, че дори нямаш право да си измиеш ръцете със *** в реките,защото беше забранено да се замърсява и най-малко водата,заради животните,рибите,раците, а сега е мръсития навсякъде

66

Анонимен

преди 2 години

Който не харесва гори, дървета, растения, да не използва зеленчици, плодове, житни и други растения, животни и всичко, което е растения и се нуждае от растения, да отиват да живеят в пустинята, като не им харесват горите! А-***-ха!

65

преди 2 години

А представяте ли си какво щеше да стане ако беше глобално застудяван ?

64

Я, па Я

преди 2 години

Доколкото съм чел разни книжки... Около 80% от кислорода се отделя от океаните и около 20% от растенията. Основен доставчик на кислород е фитопланктона и тропическите гори. А мотора на цялата система е Слънцето. Лошото е, че колите с ДВГ ползват повече кислород от колкото природата може да добие, не е проблема в CO2то. Преминаването към електрокари и спирането на фосилните горива ще намали разхода на кислород. Повишаването на кислорода в атмосферата ще охлади планетата.

63

(-_-)

преди 2 години

Горите източници на CO2 !? Е това вече наистина е прекалено!Филмът 'идиокраси' се оказва пророчески..Растенията винаги са отделяли въг. двуокис, но кислорода, който отделят е в пъти повече. Поне някога така ни учиха..

62

Не се чудете

преди 2 години

На "ваксинираните" такива новини им се струват нормални.

61

Анонимен

преди 2 години

Новото 20 на Г 20

60

ревниви инопланетяни

преди 2 години

Наистина се опитват да разчистят планетата. Мислех, че човека искат да изкарат от картинката, а то било всичко живо на Синьото бижу.

59

Анонимен

преди 2 години

Е.ати и тъпата статия. *** оти гората е място където има живи дървета, а не изсечениунищожението гори НЕ са гори.

58

.

преди 2 години

по-голяма глупост не бях чел!!!!!

57

Анонимен

преди 2 години

За момента няма как да се справим нито с екологичните нито с други проблеми. САЩ, Русия и Китай се надпреварват кой пръв ще се докопа до ресурсите в Северния и Южния полюс за да помпат още нефт за да се гори още повече. Поколенията след 4-500 години ще имат манталитета да се справят с глобални проблеми, но ние само можем да ги предизикваме.