60

СС

преди 2 години

Бях привърженик на Радев ама вече кой нормален ще гласува за него като за няколко месеца ги надроби повече от Бойко за 12 години.........

59

Еее

преди 2 години

Във всяка цивилизована страна този да се е оттеглил от простотиите които сътвори, но за съжаление промяна няма да има

58

Анонимен

преди 2 години

Оставка за провален Румен

57

морал ли

преди 2 години

За установеното нарушение се състави АУАН 11-01-232/03.04.2018 г. срещу проф. дфн Анастас Герджиков ректор на СУ Св. Климент Охридски, се посочва в документа.По т. 3 от доклада (стр. 453 до 519) е отразена констатацията относно проверка на индивидуалните допълнителни възнаграждения. Установена е вреда, причинена по вина на проф. дфн Анастас Герджиков за периода 2015-2018 г., който не е упражнил контрол върху изплатените допълнителни възнаграждения.

56

Анонимен

преди 2 години

кой пак се намери да гласува за това нищо Румен

55

До 69 99,99%

преди 2 години

И как ще стане това ? Може да стане само в твоя болен мозък и на останалите седерасоГерберскиГенадари

54

Анонимен

преди 2 години

След изборите Радев щял да ходи по работа във Вашингтон, ама не искал да се връща. Ще става невъзвращенец. Защото и него като Кирил Петков не го е страх.

53

АнонимеН

преди 2 години

ЩЕ ИМА ЗАТВОР ЗА ПРЕСТЪПНИЦИТЕ ОТ ДНЕС БГ КОИТО ПУБЛИКУВАТ ИЗМИШЛЬОТИНИ И ТО БЕЗПЛАТНО РЕДОМ СЪС СЪЧИНЯВАЩИТЕ ИЗМИСЛИЦИТЕ!

52

Антиджендар

преди 2 години

СпокоГендрите. Радев е новия ни президент така , че си вземете дозата и се гушкайте в новите си мъже от Афганистан

51

99,99%

преди 2 години

И с 99,99% да победи Зеленият чорап, нищо не може да го спаси, а този който ще му види сметката праз 2022 г. се казва не Бойко, а Байдън...

50

Анонимен

преди 2 години

Сaмо дето ще ходите да гласувате. След изборите следва импийчмънт на Радев и нови избори. И така докато не се избере правилният човек с правилната ориентация. Амин.

49

Избягал

преди 2 години

Да се чупиш от племето е супер кеф !!!Като гледам всичките кандидати на племето и кои водят... не съм сбъркал...

48

Анонимен

преди 2 години

Розовите устни,нямат шанс срещу Радев!-:)))

47

Анонимен

преди 2 години

Ами защо не съобщавате , че бившия служител на ДАНС - Росен Миленов , също се е кандидатирал за президент, той също е достоен мъж, не е партиен, но е истински патриот, мислещ за населението и антимафиот!

46

неГербер

преди 2 години

Сериозно ли юмрукът, популистът, разединителят, лицевата опора и набиращият се на лостове има 2пъти повече електорат? Тоя дето събираше хората на Шипка по локдауново време и разправяше че вирус няма. Дето назначи Канадеца, който също странно как има такава подкрепа за парламент като ни гледам и икономиката и финансите. Ранду е статуквото. Проумейте го 2 пъти повече фенове.

45

анонимен

преди 2 години

Държавата се тресе от пандемията, хората умират! Държавата се тресе от инфлацията, хора остават без работа, мръзнем и гладуваме, благодарение на умелото еднолично управление на този с 47% на идващите избори?!

44

arsenalfc

преди 2 години

Никакъв радев, никакъввввввввввввввввввввввввввввв! *** надмина всички !

43

Sava Tomv

преди 2 години

До Анонименчагаджийският девственик, някой брой ли го за нещо.сексът с проститутика не те прави мъж!

42

моч

преди 2 години

Ако си спомняте месеците януари и февруари от 1997г. ( края на виденовата зима ) , тогава България се размина на косъм от масови кръвопролития и гражданска война единствено и благодарение на президента П.Стоянов.Както е тръгнало , с ускорени крачки вървим по същия път , а януари 2022 ще дойде много скоро.....С държава управлявана от хунта оглавена еднолично от болшевишки копой и фигурант , кръвопролитията не просто са неизбежни , ГАРАНТИРАНИ СА !!!

41

Анонимен

преди 2 години

Радев подцени Герджиков и е на прага на сензационна загуба на балотажа.