50

Aнонимен

преди 2 години

51, отричащите вируса, парадоксално, стават веднага много притеснени, ако те илиннякой техен близък пипне ковид. Отричането все едно никога не е било. Добре че им идва акълЯт.

49

Aнонимен

преди 2 години

Такева, Такева, грабвай си такето и вън от образованието. Най-безумната идея за у нас, на която родителите биха се съгласи (понеже е ясно, че тестове няма да има), макар че неохотно ще се съгласят да пишат бележки с резултат. Вяра на тия ни-как-ва.

48

Анонимен

преди 2 години

Ами тогава и родителите да ги лекуват А сополи и кашлица

47

Анонимен

преди 2 години

Родители антиваксъри и тестване! *** да тестват малките си отрочета? Забрави че ще стане! Отричащите вируса болни ще ги пращат на училище нарочно.

46

Анонимен

преди 2 години

Тая ковида как не я и погнал още?

45

Дзън

преди 2 години

При масово тестване могат да заразят децата с какво ли не. Никой няма да си сменя ръкавиците след всяко дете.

44

Едно към едно

преди 2 години

Председател на синдикат трябва да е човек в активна трудова възраст, пряко засяган от условията на труд и заплащане. Тая баба е на 74 години, от 20 години е пенсионерка, ама се пъчи в синдиката! Учители, защо сте паднали толкова ниско? Махайте я и се захванете сами с делата си! А баба Янка да си гледа внуците!

43

Хахахаха

преди 2 години

Родителите да го тестват? Съшите тия, дето не дават децата им да се изплюят в капачка? У нас? Като в Германия?? Хахахаха. То няма смисъл! Тук трябва с охрана някой на входа на училището да ги тества. Откъде съвест в 80% от родителите?

42

Анонимен

преди 2 години

Контрол няма дори в автобусите влаковете метрото и където и да е

41

Анонимен

преди 2 години

Ами по добре да не се тестват тогава

40

Анонимен

преди 2 години

ярък пример за това как се усвояват пари,как ще раздадете тестовете,как ще контролирате дали се спазва? И после като няма резултат, естествено ще кажете ами ние не сме виновни ,ние дадохме на родителите!

39

Иван

преди 2 години

Колкото и сега не ходят болни, толкова и след тестване вкъщи....Вятър работа...

38

хахахаха

преди 2 години

и сега ще раздадат тестове за 13 милиона на родители,може ли на мен в брой?

37

Анонимен

преди 2 години

Човек преди да каже нещо, трябва да помисли. Вярва ли си госпожата, че това ще се случи? Никоя майка няма да го направи, освен ако детето има симптоми.

36

Бачо Киро

преди 2 години

Бабата на Червената шапчица е безсмъртна! Издръжлива като самоковски картоф и толкова умна. Вечно гладна. Само на 74 години. Няма ли пенсионерска организация за нея?

35

Анонимен

преди 2 години

Вече съм спокоен. Баба Янка била жива и се изказа по наболялата тема за тестването на учениците. Само не прочетох никъде какво е становището на синдиката за ваксинирането, за ненормалната обстановка в училище и стреса на който са подложени учителите. Или това не са синдикални теми и се отбягват?

34

Анонимен

преди 2 години

Сега всички да си приготвим по един молив за контролната лента (достоверност на резултата) и в зависимост от това дали искате децата да ходят на училище или не, драскате и втората (тестовата).

33

Абе тъпаци

преди 2 години

Как ще разберете от кой е направен теста ако е правен в къщи ?Ами ако аз си го правя а не детето и после дам резсултата все едно че е неин.То бива бива тъпотия, ама няма ли един човек в тази държава който да почне да мисли или е модерно да си военен.

32

Анонимен

преди 2 години

Ама сега да не се окаже, че и с дестилирана вода да ги накапя пак ще дадат положителен резултат.

31

Анонимен

преди 2 години

Оу, немски модел? Че то в немско учат децата, че има 45 пола и ги ориентират кое от кой пол е още от първите класове. И тоя ли немски модел да приложим бре Тасева? Днеска тестове за кавид, утре тестове за пол с 45 чартички.