16

Без коментар

преди 2 години

Поредния "експерт"

15

Анонимен

преди 2 години

Такива, които сега тичат да се ваксинират, понеже в Европа така правели, през турското робство първи са приемали исляма, понеже в османската империя така правели. Такива подобни като ваксинираните тогава са ставали еничари. Няма разлика.

14

Анонимен

преди 2 години

Днес ваксинирана Гърция почти направи рекорд по заразени и починали. Ако продължи така, скоро ще бележи рекорд от началото на пандемията. А иначе са ваксинирани. Същото е и в Англия.

13

Анонимен

преди 2 години

Тия виткова някой да я остриже и вакса щото ме дразни. Вписваме я в списъка за нюрнбергски процес 2. Преди това БГ да възстанови и смъртните присъди.

12

Анонимен

преди 2 години

Вече не се води експериментална ваксина, 2 милярда поставени дози по света от една година, минахме каквито и да е фази на проучване. Задължителните ваксини които се поставят за разработени и прилагани на едва 1000 деца преди да бъдат пуснати. Това ми писна да го слушам за експериментална ваксина

11

Анонимен

преди 2 години

То у нас утвърдрни стандарти за лечение на която и болест няма ако отидете на трима лекари три различни решения а стандартите са и за пациентите и за лекарите

10

ДртПрч

преди 2 години

Да бяха направили една нормална ваксина, да си я сложим, обаче всички решиха да заложат на експерименталките. Съжалявам, но няма да стане.

9

ДртПрч

преди 2 години

В основата на научния подход е съмнението. Вярата е за една друга, псевдонаука. Съмняваме се в безопасността на векторните и РНК ваксините и докато не се убедим, че са безопасни, няма да си ги сложим. А за това са необходими 5-10 г. Това е накратко.

8

Анонимен

преди 2 години

Лятото на всички било ясно какво ще стане. Не, това е лъжа! На никого лятото не му беше ясно размерите на инфекцията сега. Дори и математиците се издъниха. Лъжете, госпожо Виткова, най-безцеремонно, безпардонно и нагло лъжете. А вие, госпожо Виткова, през лятото също сте знаели какво ще стане, след като казвате, че на всеки му е било ясно. А вие къде бяхте лятото, защо не информирахте, защо не публикувахте "ясните" Ви още тогава статистики?

7

Анонимен

преди 2 години

Всичко е пропуснато. Бяха заети да чегъртат.

6

Ден,

преди 2 години

след ден непрекъсната пропаганда и заплахи......По-добре се разкарайте..Ако ви харесва как издевателстват на хората в другите европейски държави, отивайте там и се изживявайте като титани на мисълта...Ние няма да следваме техния убийствен и нечовешки пример...

5

Анонимен

преди 2 години

Виткова, 99% то тия доктори не са учили за тези ваксини. Така че са в пълното си право да се съмняват. Това е въпрос на интелигентност, да поставяш нещата на съмнение. Само животните ги принуждаваме.

4

Анонимен

преди 2 години

Ама Мимето не разбра ли, че няма да се бодем, ни летем, ни зимем. Единствения начин държавата да ни ваксинира е да въведе извънредно положение, да гласува закон за задължителна ваксинация, да вкара сертифицирани и проверени ваксини в имунизационния календар и да поеме отговорността за последиците, без да ни пробутва "информаирано съгласие".

3

Анонимен

преди 2 години

Бухай локдауна по ваксърските глави, хахах. Те си мислят че като се боцкат и няма да ги затворят. Блаженни са невежите. Страни с по 87% ваксинирани пак се затварят. Хора преболедували и с по три дози ваксини - пак се разболяват... ама важното е да опищят навсякъде че са се набоцкали. Дайте да им направим един парад. Първо минават ЛГБТ+, а след тях директно ваксинираните. Хахахах.

2

радомир

преди 2 години

Време е за пълен локдаун за 2 седмици, такак както се прави по белия свят. Да се затворят фирмите, администрацията и училищата заедно с детишките градини, само така ще се пресече заразата. Иначе сега някакви фърчащи маски и сертификати скоро няма да има достатъчно места по болниците и чували за труповете.

1

Е Божееееее

преди 2 години

И това ли плашило извадихте от нафталина.Що не каже по нейно време колко народ заразиха със СПИН при преливане на заразена кръв. Пълен провал като министър, поне не се показвай да ни припомняш резилите си.