136

До 131 Сюлюман паша

преди 2 години

Каквото ни мислиш, хилядократно да застига теб и народа ти, клатлъйм чуртак бейшек риткак!

135

Анонимен

преди 2 години

До Макето.. И аз не барам нищо от вас, не ме интересува какви сте просто спрете да се гаврите с българската история!

134

Бълг

преди 2 години

БЮРМ ЕС не е СССР. Разберете го най-после и си коригирайте поведението.

133

Аз до маке 139 и 141

преди 2 години

Приятел, вие нямате респект към народа, езика и азбуката на Гоце Делчев и сте я заменили със сръбските букви на Вук Караджич, а искате някой друг да има респект към вас. Човек първо трябва да има респект сам към себе си и тогава да иска същото от другите...

132

Маке

преди 2 години

НИШТО, нормално.

131

Коко

преди 2 години

Гледай сега маке. Кое изглежда по-добре?НИШТОилиНИЩО

130

Маке

преди 2 години

До 136 Не си информиран доволно. Во Македониа има 5-6 блгарски организации кои функционираат без проблеми. Тоа е разликата мегу нас. Ние сме подемократска држава од Блгариа и половина ЕС заедно. Не бараме ништо од вас, само респект кон нашиот народ и език.

129

Магелан

преди 2 години

Щок и ужас.Има една поговорка.Докато лудите се налодуват,умните ще се наомуват!Нашата дипломация относно Македония е като пате в калчища.Няма такава държава,няма такъв народ или нация и няма такъв език.Името Македония е географско понятие на Балканите.Край.

128

Принципът на

преди 2 години

реципрочност изисква, след като македонистите създадоха и десетки години вече поддържат сръбската шовинистична организация ОМО Илинден с пари и лукавство, с лъжи и манипулации, тогава и ние да направим такава организация там, само че българска. Не виждам защо трябва да се плашим от тоя принцип. Сто години вече само викаме недейте с лошо, ние сме добри, какво сме ви направили. Мисля че един век е достатъчно да разберем, че с преклонена главица спрямо сръбските шовинисти и македонисти не става.

127

Виц

преди 2 години

Трогателно е да се гледа как някои искат да пренесст предизборната кампания тук, само че темата тук е нахалните бюрманци, които си въобразяват, че някой с нещо в БГ им е длъжен, което от своя страна разбира се не е вярно.

126

Как кой?

преди 2 години

Посланничката на САЩ предаде инструкциите на Радев. Той затова рано-рано обяви, че се кандидатира за втори мандат. БСП и ДБ за втори път ще предадат българските интереси. Колкото до Майчето, 4-П - те са готови на всичко само и само да се довлекат до Парламента.

125

Бълг

преди 2 години

Един психично разстроен турчин в български интернет форум. Номер 131.

124

Не се притеснявайте

преди 2 години

Началото на краят на тн Северна Македония ще бъде на 01 Януари 2023г, когато се премахват границите между Сърбия, РСМ и Албания. Веднъж премахнати границите не могат да се затворят вече особено албанско-северномакедонската и РСМ ще стане де факто сателит на Албания.

123

Сюлейман паша

преди 2 години

А бе,вие добре сте решили да задействате двигателите на танковете и изтребителите,но поне да бяхте предупредили тия от ,,скрапа"!Те бяха на пьрва линия и отдавна са превьрнати в ,,кеш"!Прокьлнат народ сте вие и винаги ще сте така!Прокьлнати сте от милионите малцинства(турци,помаци,роми) в собствената ви дьржава за причинените незаслужено унижения,издевателства,преследвания, жертви!!!!И така-до пькьла!!!

122

Бълг

преди 2 години

Никой нищо не диктува на България. Това са розовите сънища на бюрманците. Ако искат да са в ЕС да се научат да се държат възпитано с всички членове, както БЪЛГАРИЯ например. Ако не искат прав им път за Марс.

121

анонимен

преди 2 години

И какво стана? Македоня, която не е член на ЕС, се оказа в по-силна позиция от България. Те компромиси няма да правят, защото членството им е в кърпа вързано. А нашите скъпи съюзници и партньори от ЕС ще ни диктуват на нас какъв ни е националния интерес.

120

Анонимен

преди 2 години

Българската позиция е ясна, в РСМ са тези, които не знаят какво искат и не се усещат, че по-голям приятел от България нямат. Те си мечтаят за малцинства, за територии, за Велика Македония, мечтите са безплатни. Нищо, и това имало да става, ще ни плюят, ще ни гонят, ще ни бутат, па някой ден като видят, че българинът не мърда ще си изпълнят дадената дума и подписания договор! Ще влязат в ЕС малко сърдити, ще минат десетина години, живота ще е същият, па ще кажат "Брей, тез българи не били лоши!".

119

Радев е

преди 2 години

Национален предател !

118

Анонимен

преди 2 години

В момента сърбаме попарата,която надробиха Г.Димитров и Сталин! Притискали ни били? Гърция някой притискаше ли я 30г.?

117

До Ganjo

преди 2 години

Пак ли ти бе, колко пъти трябва да ти се казва да не се правиш на българин! И анонимен да си и с различни имена да се пишеш от километри ти личи кой си. И като признаем твойто велико македонско малцинство от промити мозъци, състоящо се от 2000 човека половината от които граждани на РСМ живеещи в България, какво си мислиш, че ще стане, ще отцепите Пиринско ли! Аре да спреш да ни занимаваш с бюрмските халюцинации!