331

Анонимен

преди 2 години

388 Вожда е в президентството, има пълната власт. От много високо, се пада най-бързо.

330

Анонимен

преди 2 години

Да се маха веднага този продажник и предател кацарив

329

Анонимен

преди 2 години

Абе къде се покриха абразурчиците,няма ли няма ли да бранят Вожда?

328

До 384-А......

преди 2 години

Пич ти като частно лице можеш да ги обвиниш Кацаров и Радев за забавянето на ваксинирането и въвеждането на сертификата когато решиш,ако решението на съда което със сигурност няма да бъде в твоя полза не те устройва тогава можеш да обвиниш България в ЕСПЧ в Страсбург където също бъди сигурен няма да има решение в твоя полза!Така че ти си на ход,Дерзай!

327

Анонимен

преди 2 години

Пука му на Бацо! Кое не е вярно? Че е казал "Ваксините са с изтекъл срок на годност?", си е самата истина! И защо не са дарени на Норвегия ТОЧНО ТЕЗИ ваксини, щом са толкова редовни?

326

До372

преди 2 години

Производителят Pfizer-BioNTech е заявил публично че срокът на ваксината е удължен с три месеца това нещо е съгласувано и одобрено от EMA и FDA.

325

А

преди 2 години

Самият Кацаров кога ще бъде подведен под отговорност заради безотговорното и смъртоносно за обществото забавяне на ваксинирането и зеления сертификат ?!!! Радев, "народни будителю", и към теб се отнася въпросът !

324

Ямболски цървул

преди 2 години

Антиваксър....подкрепям те.Скоро ще има избори.Няма да агитирам никой.Мисля да гласувам за последно да дам избор на една партия,която не е била никога в парламента.

323

АНТИВАКСЪР

преди 2 години

Кацаров, ще ядеш дебелия вирус... Давай оставката, ***-ти ми фалира не само бизнеса, а и здравето

322

Ямболски цървул

преди 2 години

Вижте какво и двамата.Ваксините ВИ не ме интересуват.И двамата си ги сложете в картуните!

321

До378

преди 2 години

Остави това,ние с теб и всички останали в тоя форум можем да си чешем езиците на тема Ваксини,ама това лице което се води Председател на една от големите партии в България,бивш министър председател и бъдеш кандидат такъв,е недопустимо да се изправи в национална медия и да заявиВаксините които се поставят в България са с изтекъл срок на годност!

320

Анонимен

преди 2 години

Тук сме само умни антиваксъри! Четем дебели книги и разбираме от всичко!Останалите сте ***!

319

Анонимен

преди 2 години

Пожарникаря че не е много умен е ясно на всички, ама преди да се изкаже неподготвен, за пореден път поне да си беше направил труда да се информира че производителите на ваксини казаха че няма проблем да се ваксинираш с ваксина с изтекъл срок на годност. Дори го удължи ха с няколко месеца.

318

Анонимен

преди 2 години

Кацаров нали беше АНТИВАКСЪРЧЕ? Какво стана сега?

317

Анонимен

преди 2 години

Ето Факта,че само днес Тук и Сега са публикувани близо 450 коментара които в преобладаващата си част са против ваксините и тяхната употреба заради "изтекъл"срок на годност,доказва,че лицето Борисов с това негово изказване СА НАСТЪПИЛИ ЗНАЧИТЕЛНИ ВРЕДНИ ПОСЛЕДИЦИ!

316

Гамен Грипенов Ветов

преди 2 години

Здраствуйте Паляци!Не му задиряйте на Стойчу.Толкоз сй можи .Аз затуй съм *** турил.Да сей смут и да трепи рибата,щот тя са лови в мътна вода!Ей и в сайта са вижда как,Тиквата го няма 6 месеца във властта,но ний поддържаме огъня и насъскваме публиката,коят сте вий,а вий сте толкоз глъми,че се връзвате на антиваксъри като мен,Кацаров,Мангъря и сие,дет целтъ ни е да м рети яку!Дотук са справям блестящу със задачкити на Решетя!М рети яку,руптайти против ЕС и Тиквъта и ниусетну ми падати в къпаня!!

315

анонимен

преди 2 години

Да платиш 10 лева за да отидеш на работа. Такава "гениална"идея и по турско на никой не е хрумвала

314

Съда си е добър...

преди 2 години

ЩОМ ГО ПРИЗНАВАТ В БКСЕЛ!!!!!.... НЕ. ГОПРИЗНАВАТ САМО НАШИТЕ КОМУ. НЯГИ....

313

анонимен

преди 2 години

На ваксината примерно срокът на годност е до днес , но производителят казва , че може срокът да се удължи с още 3 месеца . Дали производителят е изследвал как ваксини с удължен срок на годност действат здравословно на ваксинираните?

312

Анонимен

преди 2 години

Мда,време е да видим имали такова 'животно'-независима прокуратура и съд във България,деянието си е направо за наказание по чл.326.ал.2 от НК