6

Анонимен

преди 2 години

Момичетата са олимпийски шампионки вие въобще знаете ли какво е това ?Постигнал си върха нямаш страх от нищо.Освен това какви българи сте че да говорите така,те са нашите момичета и са гордост за България.

5

Анонимен

преди 2 години

Сега Сиракова да върне на държавата парите за подготовката,пътуването,престоя в Япония на цялата делегация от туристи.Страх от рускините е истината,и избягване на среща с тях.Всичко друго са постановки за деца.

4

Анонимен

преди 2 години

Това беше единствения начин нашите да избегнат състезание в което нахъсаните рускини щяха да ги прегазят,и да си върнат за съдийското подпиране на Олимпиадата на нашите.Само че българките предвидливо се изнизаха от Световното,а предполагам и от спорта въобще.За пръв път виждам отбор да не учавства на състезание заради контузия на един състезател.Доста позорно.Тя и Олимпийската шампионка от Израел нещо се покри и не я чувам за това състезание

3

петров

преди 2 години

г-жа сиракова да си понесе отговорността - "не взехме резервен състезател, защото никой не е предполагал, че една олимпийска шампионка може да се контузи" !!! Ами браво на ръководството, на всичкото добро до момента сложихте черна точка. Вече виждам как останалите отбори-конкуренти потриват ръце и се кефят на това идиотско решение.. СРАМ !

2

Анонимен

преди 2 години

Хубава работа , ама българска . Достраша ги да не се изложат пред нахъсаните за реванш рускини . А и защо няма добре подготвени резерви . Във всеки колективен спорт има такива . Е направиха си поне една разходка с пари на федерацията , които предполагам , че са държавни .

1

Измислени шампионки

преди 2 години

Отидоха като аслани и се прибраха като нас..ни.