179

Анонимен

преди 2 години

Дали % на ваксинация има нещо общо и е съоричастен към общата картинка на икономическа и морална нищета ?Пр()ст,беден,болен народ,но иначе срещу целия свят-ваксините са отрови !ХахахаЖалка,горделива,комплексирана и самодоволена тълпа !Затова няма и да мръднем от дъното!Бедността е най-справедливото възмездие за глупостта на един народ !

178

ееееее

преди 2 години

Така е, но ако питат Боре Способния.........ще го опровергае!

177

Българ

преди 2 години

Важното е да има банани!

176

Анонимен

преди 2 години

В същото време в моловете се продават шалове за по 2000лв и якоето по 6000лв. Явно има клиенти за тях и българите не са само бедни.

175

Анонимен

преди 2 години

Да, нашите бедни хорица найстина са най бедните в европейският съюз оставени на грижите на държавата мащеха едвам изнемогват казвам и подчертавам, най бедните и тези в макар и временна безизходица.Никаква социална политика или ако има някаква тя е по скоро комична от колкото ефективна. В Германия, е просто държавата майка полицията баща но истински не фалшиви като при нас.

174

Анонимен

преди 2 години

Значи Румъния страда от "крайна бедност". А Бойкова България е с 4 места преди нея по този показател. Как е по-добре да се изразим за нашата държава тогава?

173

Анонимен

преди 2 години

трябва да изтрием комунистическите и турски партии

172

опетков

преди 2 години

Народе ***, защо се вързваш на поредната фаллшивка, писана вероятно от фабриката за лъжи на Путин или някой друг абсолютен ***. Отворете на уикипедия, напишете: GDP per capita и ще намерите истинските данни за БВП на дъжавите. За България е около 11000 долара, но има поне 9 държави "по-бедни" от нас: Сърбия, Черна Гора, Сев. Македония, БиХ, Украйна, Молдова, Грузия, Армения, Турция, Беларус. Моля сайта Днес да коригира глупостите, които е преписал без една елементарна проверка

171

ЖивкоТодоров

преди 2 години

Охооо , вий не сте живели през комунизма и не знаете, какво е нямане! По него време, народа почти нямаше какво да изхвърля и просто беше извънреден инцидент, да видиш някой, наврян във кофа за ***. Сега братче да ти види изобилие окото - армии от от заинтересовани ровят в контейнерите ! Някой ще каже : " Добре, бяхме над 9 мил. население, без пустеещи села и градове, 10ки хиляди работещи заводи, високо ниво на образование?"Аз ще кажа : " Да, ама нямаше какво да се рови в контейнерите !"

170

Младияпремиерсхарема

преди 2 години

Африка има по-добър стандарт от България

169

Младияпремиерсхарема

преди 2 години

Лъxлива статия, в България има 50% безработица

168

Анонимен

преди 2 години

А междувременно добрата стара Европа гледа и се усмихва благосклонно...

167

Анонимен

преди 2 години

Къде го избираха, къде малко измама, къде малко натиск, къде малко изнудване... И те така.

166

До 183

преди 2 години

Не е виновна банкянската мутра.Виновен е този *** народ, че си го избираше.

165

Анонимен

преди 2 години

Но пък сме най умните.Само ние се усетихме, че всъщност няма вирус и че ваксините ще ни затрият всички.Нека останалите народи се спукат от яд.

164

Анонимен

преди 2 години

Представяте ли си докъде сме стигнали? Да се редим в тая позорна класация? Тоест сме дори по-зле от Беларус! Дебелият ромски крадец от село Банкя изсмyка последните сили на българския етнос. Лошото е, че наследниците му явно ще ни слагат надгробната плоча.

163

Тенко Чайката

преди 2 години

Благодарение на тиквата!

162

Анонимен

преди 2 години

Не сме най-бедните, а най-ограбените. Пуснаха ни на юруш на мафиотите. Добре, че по-умните избягахме преди много години и спасихме децата си от геноцида.

161

Анонимен

преди 2 години

До 173 Търсят доброволци в болниците, като е измислен що не се запишеш да помагаш малко там!

160

Анонимен

преди 2 години

Да така е бедни сме,но сме и работници.Хората трябва да разберат ,че класите съществуват и,че РАБОТНИЧЕСКАТА КЛАСА трябва да има партия която да защитава техните интереси.Една от лъжите,че комунизмът води до бедност.Пълна национализация,връщане на заграбеното и от ония къде са в чужбина достоен труд за всички.А границите отворени да си ходят пародията наречени "българските бизнесмени"