19

Анонимен

преди 2 години

Голям смях. Тия са по-бетер от на, българите. Отиват натам, откъдето ние се връщаме. И при нас ромите не плащаха ток и крадяха, ама за десетина години електрическите дружества ги научиха и някак нещата се наредиха. В Мадрид явно няма желание за действие, но за сметка на това толерастите здраво са се нагласили...

18

преводач

преди 2 години

Като видя материал на *** Христова го изчитам заради бисерите, да се посмея малко.

17

онбашията

преди 2 години

Е, ако това ще успокои жителите на гетото, тая зима и в нормалните квартали ще е така, а ако медиите продължават да снимат Грета, това ще стане нормалното положение.

16

Любов

преди 2 години

До Анонимен - Какво за мен ?! Аз съм си добре , млада съм , изкарвам си достатъчно , радвам се на живота - Общо взето това е !!

15

Анонимен

преди 2 години

За амишите чували ли са? Да обменят опит с тях. Те не ползват електричество и се справят много добре.

14

Анонимен

преди 2 години

Това си е лично техен избор тук работа бол но квото изкараш го раздаваш я ток,телефон,квартира и т.н. пък и на родните в България трябва да се помогне ей ми има много хора дето и е писнало и живеят ден за ден.

13

Анонимен

преди 2 години

Стига с тези роми, мароканци и мигранти. Ако родителите работят - децата им ще живеят в квартира под наем, или в семейно жилище с ипотека, и ще имат ток и вода. Искат да живеят в незаконни постройки, да не плащат за ток и вода...но да ползват, и принуждават администрация и доставчици да плащат сметките им, под предлог, че децата им имали право да растат като другите деца... Но, родителите на другите деца работят и плащат ток, вода, ипотеки... От къде на къде други ще отглеждат 5-10 чужди деца???

12

Колю жицата

преди 2 години

Ами тока е с пари. Само че такива екземпляри като вземат заплата ако изобщо вземат такава, първо си купуват цигари, водка и яко пукница и като издухат аварите реват за нещо гратис, ама той комунизъм вече и в Русия ги няма.

11

Енергото

преди 2 години

''Доставчикът на електроенергия Naturgy ... също така посочва, че има само трима регистрирани клиенти в сектор шест; останалите са "незаконно свързани".''

10

Анонимен

преди 2 години

ИСКАМЕ ДА САДИМЕ ГРЪСТИ! ТАВА А КУНОПА ДЕКА ГО САДЕЕМЕ ЕДНО ВРЕМЕ *** НИКОЙ *** НЕ ПУШЕШЕ ОТИ БЕА ЛАБАВИ.

9

Щом ООН

преди 2 години

са толкова загрижени за тях да си ги приберат!!! И аз гледах документалния филм-за това, че някви хора решили да завземат някви ниви вероятно на някого направили си постройки, прекарали си ток гледат дрога и ООН ги защитава!! Това не го разбирам.

8

Анонимен

преди 2 години

Не разбирам защо испанците трябва да плащат заради грешните избори на тези хора.

7

Анонимен

преди 2 години

МнВР да порицае испанците, ч са ги оставили без ток 1 година.

6

Анонимен

преди 2 години

Интегрирайте ги нали много акъл ни давахте на нас.

5

БОБИ

преди 2 години

Всички световни лидери се събират да обсъждат как дасе намали изсичането на горите, а никой не казва как да се намали РАЖДАЕМОСТТА на ннеггрите не само в Африка, индийците, жълтите включително и Китай, индианците в Северна и Южна Америка, роми, маори, и всякакли други с над повече от 3 деца!! Ето това е проблема на планетата ни, не изсичането или въгледобива, или нефта - Просто вече сме мнооого народ 8.5 милиарда и стремглаво се увеличаваме!! Това е проблема

4

Анонимен

преди 2 години

И у нас и у тях варварски капитализъм. Днес говорих с кмета на голямо русенско село. Каза ми,че в селото около 25 човека нямат ток от години, други около 15 нямат дори лични карти, а доста от къщите, някои изградени преди 40-50г. са без нотариални актове.Като се прибави и безработицата ми каза,че положението му не е розово. За сведение- в това село няма роми а само 50- български турци.

3

Анонимен

преди 2 години

Ясноо...5000 човека живеят,3 !!!? регистрирани абоната на електричество!! И грижата им била,че "децата"няма как да учат?!Има решение на това-*** се нарича,много ефикасно средство е!!

2

Анонимен

преди 2 години

По бай Тошево време с режим на тока станахме почти 9 милиона население,а сега с ток се стопихме на 6 милиона..

1

Анонимен

преди 2 години

А радевите такива си имат и ток и вода при това безплатно