103

Коприва

преди 2 години

Ако се съди по официалните медии, протестите ги няма. Но кадри от тях се намират и дори ваксинирани протестират срещу паспортите, ограничаващи правата на хората. Само дето в САЩ лабораториите не могат да си намерят от никъде въпросния вирус. Да не се окаже, че вирусът го няма и тече био-химическа война срещу наивници и безполезни потребители. В България има ли изолирана култура от вируса - поне това да се уточни.

102

Анонимен

преди 2 години

Като гледам, бързо са възприели "българския модел" - цитат от статията: "Когато попитам сервитьори или служители в ресторант дали искат да видят QR кода, доказващ моята ваксинация, отговорите варират от "не, ние ви вярваме"... " Хахахахаха :)))

101

Анонимен

преди 2 години

Първо 174 това не е имунизационен паспорт. В паспорта се пишат всички имунизазии и не е задължителен. Защото има хора с алергии. Хора, които са показали непоносимост към първа доза и те се освобождават от останалите и т.н. А и не ти искат имунизация за шарка за да пиеш кафе, нали? Това си е чиста фашистка простотия, която няма да ни я налагат в България, защото чисто е просто тук ще има ново антифашистко движение. Фашагите от горния лист да си ....фаши сертификата! Долу нацистите!

100

Анонимен

преди 2 години

Имунизационните паспорти ще станат задължителни както личните карти.

99

Анонимен

преди 2 години

Всеки ден нормалните хора протестират срещу фашизма и геноцида на световната мафия. Дори швейцарците - ежедневно. Иначе сертификатите не "работят" срещу вирус, точно както и експерименталките.

98

Анонимен

преди 2 години

До 171,Къде е войната? Закъснял си с няколко месеца - лятото беше, вече никой не протестира активно в западна Европа, ама са и живи.

97

В Европа

преди 2 години

хората война водят за тези сертификати -буквално! Само че нашите медии нищо не показват.

96

Анонимен

преди 2 години

Хората се ваксинираха с над 50%. В някои държави вече махат сертификатите. В *** ще си влачим пандемията, ще финансираме другите държави като купуваме лекарства на килограм, изобщо светло бъдеще. А да, да не забравите да протестирате щот живеете в България, хахаха, все едно на някой му пука.

95

Анонимен

преди 2 години

Ще останат докато населението не получи дигиталното ID.

94

Дабъл преболедувал

преди 2 години

Ало, в Белгия само 1.4 млн не са ваксинирани. 75% ваксинирани. 11млн население. В болница над 1500 човека. Половината ваксинирани. Вярно ако бяха на 100 % вакса в болница 900 човека за сега. Там расте заразата свсеки ден стремглаво нагоре. 9200 на ден рекорд за годината. Ваксина не пази от зараза и боледуване, а от евентуално по тежко протичане. Няма нормално да има с тия вакси. Не са решението за връщане на предишното. Всички ще го минете и с ваксата.

93

Анонимен

преди 2 години

ех лъжи , всяка събота излизат французите , по градовете , наскоро бяха над 1 мил излезли , успяха да издейства за помещения от над 20 хил кв метра да важат сертификатите

92

Анонимен

преди 2 години

сега и една толкова подробна статия за там, какви заплати получават хората, сравнени с нашите!

91

Мартин

преди 2 години

До 157 В България 70 процента сме антиидиоти.. Няма да се тровим с дози, които не действат и не понасяме сертификат ***, та това няма да оцелее тук

90

Анонимен

преди 2 години

Хайде сега напишете истината че в тези държави по голямата част от хората са ваксинирани. А миналата година учени от тези държави плюс щатите ни убеждава ха че при 70 % ваксинирани ще се върнем към предишния си начин на живот. Демек ваксината не работи

89

Абсолютен Факт:

преди 2 години

ГЕРБ ще има 564 789 гласа на предстоящите избори. Ще гласуват общо 3 842 618 човека. Изкарайте Витанов да им сметне процентите, че пия бира и не ми се занимава с вашите глупости.

88

Малка Корекция

преди 2 години

Вменяваш твърде голяма отговорност на Рундьо. Не забравяй че Радев, или Зеления Чорап, както го познаваш, не е избран със сто процента. А Боко Тиквата е избран с едва 20-тина процента. Така. Ако сложим 45% негласуващи и отвратени от цялата гмеч, говорим за едни 3-4 милиона ОТВРАТЕНИ от политиката българи, които няма да гласуват ни за Радев ни за Бойко. така че не ми ги вадете тия двамата като единствените възможни политици. Българите НЕ гласуват. Повтарям. Българите НЕ гласуват.

87

Анонимен

преди 2 години

три милиона страхливеца треперят, плюят скришно зад монитора и гледат как ще дойдат да им приберат децата и внуците за да не ги видят никога повече. страхопъзлоьовци. 200 000 пред парламата ще са достатъчни ЦРУ парашутиста ушко зеленото чорапче да позелени гащаците и да отиде да прескача оградата на козяците и да им блъска по вратата. дали ще му отворят на този предател, как мислите. айде страхливци да ги ометем.

86

Har Terter

преди 2 години

Ако сте цъкнали прокълнатите линкове отдолу, до 24 часа ще ви навести румънски вампир. Ако не го убиете с кол в сърцето, трябва да дадете едно агне в жертва за боговете. Много е тежко положението - в никакъв случай не кликвайте на тези прокълнати линкове. Един познат вече се спомина...

85

Анонимен

преди 2 години

До Нигерийски ПринцАз ги цъкнах от любопитство и какво сега?

84

Нигерийски Принц

преди 2 години

Проверих линковете отдолу. Не ги цъкайте - фалшиви са. А коментатора да остави вратата на дома си леко открехната, за да не му я счупят от ГДБОП-Киберпрестъпност.