523

Кочината BG

преди 2 години

Жалка работа! Тридесет и две години българоубийци крадат,разрушават и убиват народ,държава и Родина, а Стадото като дрогирано от нищетата продължава да скача:"Кой на скача е червен!"

522

Демократ

преди 2 години

Комунягата Радев назначи комуниста Янаки Стоилов за конституционен съдия не на президента комунист.

521

И.Б.

преди 2 години

"Недостойно ест" да се оплюват взаимно бивш премиер и настоящ президент на Република България. Моля, опомнете се господа !

520

ГЕРБ

преди 2 години

Радев, всяка седмица тегли нови и нови заеми. Борисов е лидерът на българския народ

519

Gay

преди 2 години

До Анонимен Sliap si i ne vijda6 realnosta

518

Анонимен

преди 2 години

След 12 години царуване на това мекотело сме по-бедни дори от Беларус и Албания, обаче гнусния му плювалник не може никой да затвори. Да се ожени за приятелчето си Пеев и да се изнасят с награбеното нанякъде, че да си отдъхнем най-после

517

Анонимен

преди 2 години

до к.569. Първото име на Гьоринг е Херман. Само че сентенцията, която си посочил, е максима на Гьобелс, не на Гьоринг.

516

Tcatcov

преди 2 години

Pomnete. Komunizma ni dokara do tova koeto sme tova.

515

Анонимен

преди 2 години

Всеки изкарал поне една година право, ще обясни, че бившият Борисов, говори толкова смешни неща. Жалко, че големият адвокат Марковски се опита да го обясни в ефир по Нова тв, защото е срамно адвокати да говорят подобни щуротии, защото Борисов е решил да променя закони....Но за съжаление беше прекъснат от Виктор Николаев, по обясними причини...Няма свободни медии-почти....Законите не са за обикновените хора, но адвокатите да престанат да повтарят като папагали глупостите на Бойко, защото не става

514

12356

преди 2 години

Има и нещо хубаво - ти си в историята.

513

Някой си

преди 2 години

Бокич, освен да плямпаш глупости, не ставаш за друго.

512

ДДРОнег

преди 2 години

герПаджиЙ , разберете - всеки път , когато видя тyлyпa и се решавам да гласувам за Радев и ПП !!!

511

КПСС БКП

преди 2 години

Силно се надявам и вярвам, че следващото интервю на Борисов ще бъде от килия в софийския централен затвор !!!!

510

Анонимен

преди 2 години

Престъпник е всеки, който дава трибуна на този престъпник, Йозеф Гьоринг е казал - една лъжа, повторена 100 пъти става истина - това се опитва да прави този престъпник - повтаря лъжи като развален грамофон докато промие мозъците на всичките си слушатели и фанатични последователи. Не му давайте трибуна на този продажник, послушайте съвестта си!

509

SS

преди 2 години

тва на снимата продължава неистово да лае и с истеричните си изказвания да трови обстановката и пространството в България!"онази България, стабилна, лидер на Балканите преди години. Политиката се правеше в София"...Стабилна в беднотията,благодарение на управляващите много крадливи греберости! А политиката на марионетните правителства на Буда Браселонски се правеше от службите на една друга държава.Великите изтребители F16 са връзката с предното изречение.МУТРИ ВЪН! ГЕРБ е ПОЗОР за България!

508

Tcatcov

преди 2 години

Ako be6e sega Boyko nyama6e da e takava obstanovkata. Radev e za syd

507

Tcatcov

преди 2 години

Bravo BoykoSamo ti 6te ni opravi6

506

.

преди 2 години

дано пиарите на мутро - краля му четат коментарите на хората!мутроуууу, ще има още един мандат да лаете като гладни песове след самолета на Радев....

505

Анонимен

преди 2 години

Г-н Борисов, като типичен милиционер говориш за импийчмънт на Радев. Какво ще кажеш от БСП, където има учени хора, и от ИТН напр. П.Илиев да направят обследване на твоята дисертация и ако там се установят данни за яко преписване от руски научни книги да публикуват това? Впрочем, бързо може да се стигне до истината, преди няколко години в пресата имаше публикация по този повод..Нали знаете фразата: око за око и зъб за зъб.

504

Анонимен

преди 2 години

Няма ли кой да го Спаси от тия мъки най-после ... ????