94

Ужас

преди 2 години

Преди години имах нещастието да бьда приет в ломската болницаВярваите ми мръсотията в болницата беше страшна , окапала мазилка *** по коридоритеНе издьржах и на -7 ден си тръгнах с облекчение кьм ломското поделение под предлог , че се чувствам добреСлужех в казармата - можете да си представите какво е там

93

Анонимен

преди 2 години

Експертите установяват още, че в рамките на 28 дни след ваксинацията с препарата на Пфайзер има повишен риск от хеморагичен инсулт или мозъчен кръвоизлив, като приблизително на 10 милиона ваксинирани случаите са 60. По-голям риск от усложнения има при ваксинираните жени.

92

Лаборант модена

преди 2 години

Още статии , отчитаме спад на продажбите и да се всява повече ужас

91

Анонимен

преди 2 години

Умират, защото се страхуват да се ваксинират.

90

Анонимен

преди 2 години

Явно "лекарите"там са ветеринари или толкова са и възможностите.Ужас пък защо всички от провинцията искат в София.Пазете се хора защото идва невижданото и нечуваното.

89

Анонимен

преди 2 години

"емболия, инфаркт на миокарда и сърдечен арест" - това ми прилича на боцнато с ваксина.

88

Анонимен

преди 2 години

Колко, дайте бройка? Да се оплачат на Мангъров, Слави, Тошко Африкански.

87

ха ха

преди 2 години

Колко много млади издъхват в Лом?? По смешно трагично заглавие не бях срещал! :))))

86

Анонимен

преди 2 години

Мисирките по добре да питат за протоколите за лечение в страните с ниска смъртност и нашия, че ми се струва че хората масово умират заради неадекватно лечение с по три-четири антибиотика

85

K

преди 2 години

Фейк нюз!! Безобразно и лъжливо заглавие! Вижте си справката на МЗ за починалите всеки ден по възрастови групи!

84

Анонимен

преди 2 години

Щях да ги съжаля, ако вярвах в тези новини и статистики, но съм убеден, че са просто за заблуда на противника. В София бях преди няколко дни в голяма болница до специалното отделение и имаше само няколко човека, които си изглеждаха много добре и две сестри, разхождащи се наоколо. На лъжливото овчарче вярваш един път. Аз лично вярвам само на собствените ди очи.

83

Анонимен

преди 2 години

Е, аз сега на тази статия ли да вярвам, или на РЗИ-Монтана? Много е подло и жалко да пишете такива небивалици и да си играете със страха на хората.

82

Какъв вирус в Лом,

преди 2 години

той само като чуе името,и бяга с 200:)))

81

Я да видим?

преди 2 години

Да видим официалните статистики за града? Колко са "млади" тези "млади" хора и колко са пък "много"? Да видим сега колко лекари има в доболнична и болнична помощ, какви специалисти, колко сестри и санитари, каква апаратура? А? Като сме почнали да гледаме, да гледаме цялата картина, а не дървото, за което са ни платили да го наречем "храст"!

80

Анонимен

преди 2 години

Не ги е срам! Да убиват млади хора! Господ си знае работата! После не му се молете

79

Ломската болница

преди 2 години

В Ломската болница то една медицина та чудо !!! Там и здрав ще те уморят като няма адеквтстано лечение !!!

78

Ломската болница

преди 2 години

В Ломската болница то една медицина та в чудо !!! Там и здрав ще те уморят като няма адеквтстано лечение !!!

77

Това е

преди 2 години

Това е българското здравеопазване.Какво друго да очакваш от здравните търговци?Да не говорим,че всичко що е за болница се пише Ковид, за да се вземат субсидиите.Не вярвам на нищо, което изкарват за тази епидемия.Така, не до 2024г. ами и до 30-та год. ще ни будалкат,докато толкова много се нагушат, че се задавят. Най-после им паднахме.Ето защо в болница не, при симптоми преди всичко лечение вкъщи,след 3-4-ия ден антибиотик чрез личния и минава.В болница само за интубация и кесмет да не те уморят

76

хп

преди 2 години

Медийно-политическкаа пропаганда за всяване на страх и паника! Проблема е, че в Бг до ден днешен няма структурирана клинична и медикаментозна схема за лечение на заболелите в ранен стадий. Лекуват Ковид Вирус анттибиотици!!!! Резилтата е ОчеВаден!!!

75

да

преди 2 години

пукне с клетви е вси4ко от мене