189

Анонимен

преди 2 години

181 аз също съм човек живял в чужбина. И също съм със стаж в доста добра сфера. И точно за това знам колко много българи са работещи по строежите и хотелите, а в България лъжат че са преуспяли. Живеят като скотове, но се правят на принцове. Отвратително е. Виждаш как обиждат българите у дома, но осъзнаваш че го правят защото те искат да са си у дома. Щеше да е тъжно, ако не беше жалко.

188

Защо не давате данни

преди 2 години

Да се пишат лъжи не е нещо ново... Защо не се дават всеки ден данни, колко души от постъпилите в болница са ваксинирани? Колко са с първа игла и колко с две игли? Колко души от починалите са ваксинирани? Колко са с една игла и колко са с две игли? Така да се лъже, че видите ли всички в болниците на лечение и всички починали са неваксинирани е гадно и подсъдно. Кога в България ще започнат да се съобщават коректните данни за деня? Така криейки истината само потвърждавате страховете на хората.

187

Анонимен

преди 2 години

Да, за целия октомври 2020 година починалите в България са 441 , а само за последните 3 дни имаме над 500. Промяната е видна

186

Анонимен

преди 2 години

Сбъркан е протокола за лечение, затова много хора страдат. Торби с антибиотици от първия ден, Ами те както помагат така и вредят!

185

Анонимен

преди 2 години

За последните 3 дни в България от вируса са починали около 520 човека, а в Италия 25.Над 20 пъти повече починали имаме от останалите в ЕС. Фуражката обаче се справял добре според него. Наглост на макс

184

Да УМИРАТ

преди 2 години

ДА УМИРАТ СТАРИТЕ ОПРОПАСТИЛИ БЪЛГАРИЯ

183

Анонимен

преди 2 години

Абе много сте кекави, всеки втори коментиращ лежал в болница и не можел да диша и леля му и чичо му били умрели. Това подозрително изглежда като един да го пише ама айде Почнете спорт и спрете пръжките щом се задъхвате от най-малкото, бетер вожда сте станали, бидони.

182

Анонимен

преди 2 години

До Оффф"Това е лична преценка и касае единствено човека,който ще вземе решение за себе си!" ............ Както виждаме, това се оказа много грешен подход. Популистки. За съжаление не е лична преценка, когато живеещ в общество. Казвам за съжаление, защото и аз държа на личната свобода, според мен дори повече от много мои познати. Но човек трябва да осъзнава, кога може да си позволи да е свободен, а кога не. А и не виждам, с какво ваксинацията ми накърнява свободата. Заблуждавате се.

181

До 182

преди 2 години

Кое не е вярно точно,не разбрах?Какво невярно казах? Можеш ли да уточниш?

180

Анонимен

преди 2 години

До 169кое се управлява активно- как? Като се натиска за ваксина и сертификат, това ли е управлението - принуда, докато болниците са пълни и всякакви хора щъкат и се возят в градския транспорт?

179

Solar Power

преди 2 години

До Оффф: Не тъгувам изобщо за теб. За глу паци не тъгувам. Мен лично ме тревожи това,че парите се общи и както ти можеш да се лекуваш така и аз мога. Обаче аз не мога защото няма място в болниците заради оли гофрени като вас. Поне като сте антиваксъри бъдете смели докрай ! Няма вирус , това е измама и не постъпвайте в болница. Това е под достойството ти защото вирус няма !

178

Анонимен

преди 2 години

Чорапа и кацата вече държат рекорда за най много починали и заразени, от началото на пандемията , но това не е нищо. Другата седмица ще запишат 300+ , а в средата на ноември 400. ПП - Пълен провал

177

Solar Power

преди 2 години

До Оффф: Ами не се ваксинирай, но не заемай и легло в болницата или ако ще правим нещата справедливо то нека на 5% ваксинирани в болниците да постъпват и 5% неваксинирани. В крайна сметка осигурено им е лекарство за 16$ което ги пази на 90% ... защо трябва да се харчат хиляди за болен неваксиниран който е отказал ? Освен това математика е много прав. Нещата са елементарни има още 3-4000 легла в болниците. На ден влизат по 1000 ... всеки сам да сметне за колко дни имаме. Какво става после ?

176

169

преди 2 години

За арест и съд сте вие, които разпространявате лъжи и конспирации. А всъщност и страха и паниката идва от вас. Аз не виждам страх и паника сред тия, които разбраха, че става дума за огромно бедствие и, че кризата се управлява активно, а не като си заравяш главата в пясъка.

175

Оффф

преди 2 години

Ако не се ваксинираме и умрем заради това си е наш проблем!Да не би да тъгувате за нас,че искате да ни "отворите очите"? Нали вие се спасявате? Искате да сте прави в убежденията си,че сте взели правилното решение ли?Времето ще покаже...А това ,че хората купуват серификати е ясно,че не е редно и не го одобрявам,но при такъв натиск от "държавата" ни,която не мисли за гражданите си, а си продава г.а оправдавам хората,защото не им вярват! А има много причини за това недоверие!

174

Анонимен

преди 2 години

172 критичното мислене от Лом. Я попитай в Лом и околността колко лекарски кабинети има. Питай дали в селцата въобще има лекар. Хората умират защото няма навременна диагностика за ВСЯКО заболяване, не само за ковид. Умират, защото няма лекари и кабинети за консултация. Доболничната помощ е нула! А болниците са трагедия. 30 г ги препродават, без да инвестират и стотинка. За това обикновения човек ли е виновен, а? Ако си сложим по 10 ваксини на човек дали ще се материализират лекари в селата, а?

173

Анонимен

преди 2 години

Така е. В някои болници вече няма почти никакъв персонал. И с гнойни сливици да влезе човек - няма кой да лекува, а както хората са свикнали всичко да сеопрпавя с тежки лекарства и операции - може да си иде и от най-леки болести. С това здравеопазване. Повечето колективи внашия град вече караха миналата есен и пролетта и сега нямат болни.

172

До Критичното

преди 2 години

Хубаво е да си "критичен", ама и да мислиш. Просто си е магарешки инат. Пише си колко от коя възрастова група са умрели всеки ден. И да, има млади хора. Та Вашето си е магарешки инат, а не мислене.

171

До 180

преди 2 години

Няма да коментирям, че казаното от теб не е верно като цяло.Но..щом ваксините са личен избор, тогава недейте да ревете, че ви карат да се ваксинирате и ви искат зелени паспорти.

170

165

преди 2 години

Не е така. Аз съм бил в чужбина достатъчно за да промея смазващия контраст в наша вреда - почти десет години, но съм се върнал. Мога да си позволя да изживея старините си в Родината. При това далеч не съм се занимавал с "миене на чинии", както обичате да си изтупвате самочувствието. Ако човек е прекарал цял живот на село, мяма как да проумее света.