119

Кире я им тегли една

преди 2 години

Много е впечетляващо че се впуснаха да проверяват имал ли е наш Киро двойно гражданство когато е бил назначен за министър. Никой обаче не тръгна да му проверява делата, одеалата и козирката, аджеба като министър какви ги е вършил. Автоматично го награбиха че е лъгал а щом лъже значи краде, и после щом краде начи па мое и да убива. И двете групи играят един танц "Нищо за Кировата конкретна работа"

118

Пенсионер

преди 2 години

Както винаги БСП лицемерни Кирчо виновен, Радев- не.

117

Анонимен

преди 2 години

И сега, Фигурантът да очаква всички онези *** и подложки, които (уж) го подкрепяха, да се отдръпнат или да снемат доверието. Българинът е пословичен предател, за власт и пари ще ти забие ножа в гърба. А простолюдието е пословично в това днес да вика "осанна", а утре "разпни го"....

116

Русенец

преди 2 години

Най-сетне нещо смислено от БСП. Но защо не свалят изцяло доверието си от Радев. Стига с неговите лъжи, че не е знаел, спомняме си интервюто, когато самият Радев по телевизията заяви, че е попитал Кирил Петков дали е български гражданин, и как той му отговорил, с ръка на сърцето си, че се чувства такъв. И това било достатъчно за Радев. А сега си измива ръцете, че не е знаел. Нима можем да вярваме на такъв президент. Който раздела хората и гледа саво своите собствени интереси. Пет години стигат.

115

Конан

преди 2 години

Кирчо се *** и много добре го знае. Целият зор сега е, че няма солук да се забърше. Е, Кириле, не си ми симпатичен вече и по тоя повод. Щото ако не си научил: има грешка, има и прошка. Сега си като онези, срещу които скачаш: фурнаджийска лопата. Сайонара, Харвард!

114

Българите

преди 2 години

Масово ще подкрепят Киро Лъжеца - той е един от нас - лъжец, крадец, тарикат. Той е истински българин в душата си, какво ни интересуват някакви си хартийки. Както подкрепихме и чалгарите - хранителните на българщината и музикално наследство.

113

Радо

преди 2 години

Абе от ченгесари,доносници,олигарси,мафиоти,техните деца и внуците можеш да очакваш само мръсотии и нищо нормално и добро. Те са родени само да съсипват и унищожават човишки животи.ГЕРП били мафия,я се разкарайте бе,мафията сте вие и слугинажа на мафията начело с фигуранта.Живота ни мина да се разправяме с чингесарски Бо. ..Клу-Ци. .

112

ББ

преди 2 години

подкрепа г-н Петков за почтенната ви позиция,за смелостта да отстоявате Свободата си,въпреки несправедливити закони наложени от мафията управляваща България от 30 гг.!имате гласа ми...и на децата ми!...и хитлер...имаше "закони"...искат ли плюещите ви да живеят спазвайки ги?

111

ББ

преди 2 години

хаха какъв смях...БСП...несправедливи "закони" ли подкрепяте?...и хитлер е имал...и сталин...за лагери в които са убивани хора!..."закони"...или са справедливи или са фашистки!...в РБ са фашистки направени от мафията дпс-гроб!корни върни си бг картата...напусни страната...и ела да влезеш!комунистически вменявания..някои трябвало да ви "освободи",КС назначен от гроб и ДС...следват линията ...ссср!обслужват мафията!,САЩ останаха единственият защитник Свободата ни,приятели!

110

Анонимен

преди 2 години

Каквото и да е, подал е невярна декларация! С цел, не знаем. Облагодеталстване може би?

109

До Saki

преди 2 години

Saki, далеч си от пътеката братче. Забил си дълбоко из шубрака, загубил си се!

108

и те така

преди 2 години

фигуранта трябва да бъде отстранен на момента ! как може да не е запознат с битието на тези които назначава и то еднолично ? или се е надявал че действието му ше остане незабелязано , и никой няма да се поинтересува кой е тоя кирчо ?

107

Granik

преди 2 години

Хехе оня дпс лидер ,дето каза пред Ердоган ,че родината му била Турция и шефа му Доган ,на частния му плаж позволи да захвърлят ,като *** свещеното Българско знаме,са най големите критици на Кирил ,че видиш ли бил на половин българин. И това от партия именувала се Движение за права и свободи и уж бореща се да защитава малцинствата. Еми Кирил е от канадското малцинство бе *** .

106

Saki

преди 2 години

И как всеки коментира Кирил, а видиш ли за пистолета,кюлчетата,вулгарните записи, братиньото, ти си го избра,ще ги *** с 200, ще му разбия физиономията и т.н на банкянския весеки ги забрави, а за оня хидроинжинера с лафките, с Булгартабак,с тец варна и студения резерв,с пробитата граница на Росенец ,с държавните охранители ,с хвърлянето на знамето....и него го забравихме.

105

...

преди 2 години

"Очакваме...да не стъпват на полето на парламентарната кампания в подкрепа на конкурентни формации." - това е проблемът на бесепето,а не двойното гражданство.Щото като се замисля половината партийни членове са с двойно българско и руско гражданство...

104

Анонимен

преди 2 години

Радев, Петков и Василев се оказаха ментета! Злобен страхливец, лъжец и крадец...напълно подхождат на немалка част от българите...затова те си ги защитават страстно!

103

Анонимен

преди 2 години

До 104 Анонимен! БСП е една пълна помия с другрката Нинова.Уж си "депозира" оставката,па после се усети,че няма къде да отиде и си я оттегли! И на 2 пъти не мърда от едни проценти.На тези БСП и ГЕРБ ще ударят дъното! -:) Този цирк на Гербавите в КС си мислят,че ще им се размине ли? Отрязаха главата на Кирил,защото открито каза,че е време да си ходят!

102

Анонимен

преди 2 години

БСП не подкрепи ИК на Радев за решението по казуса "Кирил Петков. А дали БСП ще подкрепи Радев за бъдещ президент след " зеленият сертификат" , Вера Су" и някои неадекватни министри като този на образованието, на здравеопазването?

101

Анонимен

преди 2 години

Предатели!

100

Ццц

преди 2 години

И аз съм двоен гражданин - български и турски, ама мнооооого ми се управлява тая държава и считам, че аз ще съм най- почтеният и най- кадърен Министър - Председател!!! И за Президент ставам!