71

баба мара

преди 2 години

и кои има правен интерес всички уволнени хаиде да ги върнем обратно да продължатда мародерстват държавата а не петков трябва е икон миистър в следващотоправителство независимо на кого е то

70

Степенуване на Кирчо

преди 2 години

Как се мери с *** Кирчовци... Киро Скалата, Киро Брейка, КИРО ЛЪЖЕЦА... Ще чакаме лъжец да ни оправи, от такива се бяха с 200. Личи си следното, президента хабер си е нямал, задкулисието какви лигльовци му спускат, както и какви мутренски интереси и на кои кръгове изпълнява. Ето гледайте как ни управлява президента и служебните, ако ви харесва, гласувайте! Знаем колко зле бяхме по време на 3-та коалиция, но позволихме те да се върнат през задния вход на властта, чрез лъжи и манипулации!

69

Олег

преди 2 години

Айде бе,един ухилен Льо...-хман, майстор на лъжата, отрасъл в Канада пре ставите си дошъп да оправя България.Я по-кротко с лъжите моля!

68

ББ

преди 2 години

Подкрепа г-н Петков,...никои не посмя да бръкне в ББР,да посочи схемите през които пеевски-борисов ограбват Народа ни!"закони" са писали и хитлер и сталин...заявихте смело,че няма да ги спазвате "законите" на мафията...нима борисов "законно"раздаваше пари от джипа,нима "законно" раздаде авансово над 8 милиарда на...себе си,нима"законно"ограбваха хората с божков и олгарсите му...къде е КС?...къде е гешев?гласуваме за вас г-н Петков!САЩ са последният пазител Свободата,приятели!

67

Антиваксер

преди 2 години

Много гръмко тръгна и така завърши,това щял да онова щял да прави иначе яка кампания си направи изхвърля се като риба на сухо,щеше да отвара заводи за електромобили заплати щеше да вдига пенсии,чужди инвестиции,ръст на икономиката,аз знам че такива хора къде говорат много без да ги питаш и се изхвърлят правят катастрофа.иначе не е лош човек нищо лошо към него просто е неопитен за политиката.

66

Българин

преди 2 години

"Продължавали промяната"??? Какво продължавате, като всичко което сте направили досега се оказа извън закона, и тепърва ще си носите съдебна отговорност! Трябва ли на тези Харвардски Копилита да им се обяснява, че в България си има Конституция и закони, и ако искаш да се занимаваш с политика трябва да започнеш оттам! Или са си вобразили,че щом техния ментор, Фигурантът Радев , закони не го ловят, значи и те не трябва да се съобразяват с нищо!

65

о, не ..!

преди 2 години

Ние истинските мъжкари нямаме намерение да даваме под съд Господин Кирил Петков. той е нашата фенка! Какво излъчване, какъв поглед ..! Ние сме възхитени от него. Да ни е жив и здрав, но най вече - КУРав476

64

Анонимен

преди 2 години

Още едно разделение на българите на тези с много пари които ги крият от Държавата и на онези които искат да им ги разкрият

63

Бай Тошо

преди 2 години

До Бай Курти))) И ти като Киро Язовиро лъжеш, името ти е "Бай Клатикурти"

62

Затова

преди 2 години

Решението на КС не е много коректно и изглежда като продиктувано от Боко. Президентът не е нарушавал конституцията.

61

Анонимен

преди 2 години

Кире,Кире,що ти трябваше да се набиваш в шамарите,мафията тук си има държава и всеки един ход в правилната посока накърнява нечии интереси!Стой си в Канада и си гледай живота,в тая джунгла Оправия НЯМА!

60

Анонимен

преди 2 години

За 13 години си купиха медиите, главния прокурор, някой съдии, а ето че и конституционния съд. Навремето той спря съдебна реформа в частта за главния прокурор. Дано никой свестен човек не остане в тая прокълната и продадена държава.

59

До70

преди 2 години

Кирчо ще си носи отговорност по чл.313 от НК,сега отговори каква е вината за това на Радев?Ако ти подадеш декларация с неверни данни за липса на несъвместимост,твоят работодател ли е виновен или Ти?А"пожеланията" и клетвите можеш да си ги задържиш за неуката си особа!

58

анонимен

преди 2 години

Че Петков е лъжец,и то надребно,беше ясно от самото начало.Той ако не послъже за нещо,дори без да има каквато и да било нужда за това,няма да е той.Това е патология и се нуждае от лечение.Такива хора има описани и в художествена и в мед.литература,има и филми на тази тема,например "Опасен чар" с неповторимия Тодор Колев.Лошото е,че този човек се кани да ни управлява,а още по-лошо е,че има немалко заблудени готови да дадат тази власт в ръцете му.

57

Анонимен

преди 2 години

До До66А, на тебе пожелавам крадлив, лъжлив и нагъл зет като к. петков, или снаха, ако имаш син. Тогава??? И, не виждам какво общо има Б. Борисов към наглото поведение, измамите и лъжите на канадеца и кокореца.

56

До66

преди 2 години

Я сега изпей една Дитирамба за Вожда Слънце!!!

55

Анонимен

преди 2 години

Предлагам да съставим комитет : "Да изземем българското гражданство на К. Петков, защото ни е срам, че толкова нагъл лъжец се води българин"!

54

Анонимен

преди 2 години

Няма да имат време Продължаваме промяната настъпва

53

Анонимен

преди 2 години

В българската история не е имало по-нагли твари от к. петков и р. радев. к.петков обвини КС, че България губела суверинитет, защото неговото гражданство зависело от Канада. Ей, нагъл каучуков фекал, като си искал да си само български гражданин - да си подал молбаза отказ от канадско такова по-рано. Не Конституцията е виновна, ти скапаняшки и нагъл педалоурод си виновен за измама и лъжа. наглецо, х53834оди си Канада и не се връщай в България!

52

Съдете го Кирето....

преди 2 години

ЧЕРВИВ Е ОТ ПАРИ СЛЕД ДАЛАВЕРИТЕ С ЕЛЕКТРОМОБИЛИТЕ......ХАХАХАААА...