40

Анонимен

преди 2 години

Смисъла на живота Беше да се размножава днес няма как да стане медицината напредна доста продължителността на живота се увеличи неимоверно а войни няма освен малки конфликти в Африка и Азия но те не могат да намалят населението значително както са го направили Световните войни а една Световна война при сегашните оръжия ще е край на всичко.

39

ИЗМАМАТА ПРЕБРОЯВАНЕ

преди 2 години

ЦЕЛТА НА ТОВА ФАЛШИВО ПРЕБРОЯВАНЕ Е ДА ВКАРАТ МИГРАНТИ И ДА ЗАПОЧНЕ ПОДМЯНАТА НА КОРЕННОТО НАСЕЛЕНИЕ

38

МБ

преди 2 години

Смисъла на живота е да се размножава, след което да умре за да се освободи мястото. Някои си мислят че целта е достигане на духовното възвишение, но Ние сме само демонстративни модели на ДНК молекулата които да бъдат тествани като покажат че функционират биологично, като ежесекундно препотвърждават че функционират достатъчно добре че да се размножат, след което да бъдат строшени. Колелото се върти защото се върти, няма друга причина.

37

Анонимен

преди 2 години

Товарищ Радев ще разреши въпроса със застаряващото население, единственото което ще го затрудни е да намери земя за разширяване на гробищните паркове. На всичко останало му е намерил цаката товарища, дори си е осигурил достатъчно балъци които да гласуват за него.

36

Анонимен

преди 2 години

Ако числата в новината са верни, то в България излиза, че живеят 6,9 милиона. Като прибавим и 3,5 милиона живеещи в чужбина, които не би трябвало да са преброени, излиза че българските граждани са 10,4 милиона, а те са около 6 милиона общо - в България и в чужбина.

35

Печална картина

преди 2 години

Цели блокове празни с по 3 баби над 85 останали във входа. Зимата се събират в една стая да се топлят. Някой да каже нещо за смисъла на живота?

34

до 43

преди 2 години

Измисли как да го обереш докато е жив, че като пукне ще падне много тегава делба.

33

До 35

преди 2 години

Да, наистина дядо ми не се е намъчил много. Ти да се пенсионираш на 50 г., а сега е на 91 г. 41 години живот братче. Чудим му се! Нищо не го боли! Хапове не взима! С 1500 лв. пенсия, стиска я! Нищо не дава! Нищо не си купува. Събира яко! Дано поне 500 000 хил. да остави като пукне някой ден!

32

Makedon

преди 2 години

Abe takvi ste vie Bolgarite .......Penzioneri stari prdlovci

31

Анонимен

преди 2 години

Мда. Ковидът ще ги съкрати.

30

до 33

преди 2 години

Какви мини - човека каза че дядо му е бил началник на мините а после и партиен секретар - т.е. цял живот потен вода не е пил!

29

Анонимен

преди 2 години

радеф ще се погрижи тази бройка да намалее драстично

28

До Анонимен 30

преди 2 години

Ти какво искаш да ти дава? *** в мините и ти и после раздавай на мързеливите си внуци!

27

Бай Иван

преди 2 години

Резултат от светлата демокрация, радвайте й се ;) !!!!

26

до 30

преди 2 години

Най-вероятно наистина ги има 200 000 но гледайте да не ги метне през балкона защото възрастните хора не са с акъла си и изкуфяват

25

Анонимен

преди 2 години

Моят дядо бил началник в мините едно време и после за кратко партиен секретар. Пенсионирал се на 50 години и ся си взима 1500 лв. пенсия, на никой не дава, всичко ние си плащаме. Затиска под дюшека и сигурно е събрал 200 000 хил.

24

възрастен българин

преди 2 години

Възрастните българи сме най-добре защото сме се трудили през социализма когато цял ден нищо не правиш, сега при частниците гледат да ти съдерат и кожата

23

Останалите 3/5

преди 2 години

живеят в гетата. От 100-те % има още 1/5, която плаща данъци за всички. Само да уточня, че споменатите в заглавието възрастни са си заслужили пенсията, за разлика от "останалите 3/5".

22

Анонимен

преди 2 години

Мечтата ми е да съм пенсионер и да ми дават 1.5 К пенцийка, като на Бай Шиле и да не ходя на работа.

21

Анонимен

преди 2 години

12 години беше провеждане системен геноцид над възрастните българи