236

Анонимен

преди 2 години

разплаках се! А сега моля главния прокурор да арестува това

235

Анонимен

преди 2 години

За ТЕЗИ които са снизходителни КЪМ ПОГАЗВАНЕ НА КОНСТИТУЦИЯТА-КАК ЩЕ ПРИЕМАТ МИНИСТЪР ЮСУФ ЗАВЪРШВА ХАРВАРД ,ИДВА В БЪЛГАРИЯ С ДВОЙНО ГРАЖДАНСТВО БЪЛГАРСКО И ТУРСКО

234

За България

преди 2 години

За съжаление интелектуалния капацитет на българина не е особено голям!!! С това си решение , прокурата и съда доказват, че принадлежат на определени хора. Хиляди комисии иначе направихме да се разследва управлението на шайката крадци от ГЕРБ, сезира се прокурата и...нищо...няма едно дело! Обаче осъдихме интелигентния човек , защото много ни пречи , че е учил в чужбина и иска промяна!

233

1-н

преди 2 години

Тоя явно е над Конституцията и драпа за власт...трябва ли да му се дава?

232

Русенец

преди 2 години

Напротив, България ще загуби част от суверенитета си когато започна да назначава всякакви министри, па макар и с двойно гражданство. Ако наистина си завършил Харвард, трябва добре да знаеш е как се освобождава човек от гражданство. Ако не знаеш - позаинтересовай се. Или не знаеш английски език и не можеш да прочетеш канадския закон. Истински почтените хора така правят. А сега какво павим с юристката, която назначи в ББВР на огромна заплата. И е втора в твоята листа, нейното назначение е незаконо

231

Алекс

преди 2 години

Това решение ще има обратен ефект.Подкрепата за ПП ще се увеличи.

230

Анонимен

преди 2 години

"Спря им кранчето, все пак човека идва от цивилизована добре устроена държава, и веднага купения КС спря затварянето на кранчетата." ================ ха ха... Е кое по-точно кранче им е спрял?! За 7 месеца няма НИТО ЕДИН, получил възмездие за корупция, кражби, некадърност. Ааа, да, вЕрно, разбълничка единствената държавна банка, ама... само докато намърда вътре шуренайковците си. И дотам.

229

Анонимен

преди 2 години

Ааайде, още един почтен и морален даде фира. Надявам се, необратимо. Че малко вповечко ми идват светите нови политици, които драпат да се жертват за Родината.

228

анилизатор

преди 2 години

Прости им господи за това, че са неадекватни, или не осъзнават действията си.

227

перко

преди 2 години

Наглец, лъжец, мошеник и крадец. Киро почтеният!!!

226

Анонимен

преди 2 години

Ама че нагло парче...Хем пос*ан,хем голям!

225

Анонимен

преди 2 години

Долен ЛЪЖЕЦ, а ти искаше след изборите ли да бъде огласено? Хахаха заминавай си за Канада тука нямаш работа.

224

Анонимен

преди 2 години

До "Наглец: Та значи ако не е Кирето...и Кокорчо...България Ша загуби СУВЕРЕНИТЕТ...Опалаа...те сега я загазихме...Альоуууу...НАТОооо...ЕС....помагайте бре, СЕРСЕМИ, оти сме закъсали според Кирето и Асанчо..."_____________________ Ама наистина я закъсахме! Вижте чий гражданин НЕ е един съдия! (т.е. човек прилагащ закона!) Това е шефът на градския съд в София! Представяте ли си! Дори НЕ е гражданин на България! И от коя година заема поста?!

223

Анонимен

преди 2 години

Спря им кранчето, все пак човека идва от цивилизована добре устроена държава, и веднага купения КС спря затварянето на кранчетата. Там помнят кой ги е бутал по време на професионалното им развитие. Я Шиши, я Бойко. Тая държава никога няма да се оправи, най- вече заради лошия си материал.

222

Анонимен

преди 2 години

Очакваме #КОЙ отново да излезе наяве! ГЕРБаджийски кмет приема шиши официално. Ще ни се смеят и ще наглед пак видимо пред целия народ. Те са безнаказани!!!!! Тях закон (български!) не ги лови; само американски закони ги хващат! Жалко за надеждите ни за промяна!

221

КОКОРЧО

преди 2 години

Стига си ревал стига ...спри най-сетне...още повече се излагаш:))

220

Анонимен

преди 2 години

Правилно, всички на съд. Сава, Иван, Буда, корнелка копейките да не забравим всички с ордени от чужда държава и т.н.

219

Анонимен

преди 2 години

на мен едно нещо все още ми е чудно, как така решил да се отказва от канадско гражданство та да стане министър на 21-ви април, при положение че мандата на ИТН още не беше връчен, и определено не се знаеше те ще правят ли правителство или не, да не говорим че след тях се връчи и мандат на БСП

218

Анонимен

преди 2 години

Да, всеки трябва да спазва закона. Съдилищата да почват с другите политици до сега! Кражби и злоупотреби в особено големи размери, ощетяващи целия народ, грешни решения, злоупотреба с положение и какво ли още не! Чакаме и за тях присъди в рамките на същото време, около 3-4 месеца т.е. към края на февруари най-късно! Без право на изслушване, само по документи.

217

Анонимен

преди 2 години

Много добре е разписал какви са престъпленията на разбойника от банкя. Пак ли ще питат къде са доказателствата?