31

Анонимен

преди 2 години

Такава ни е природата ние сме разидинени и разиденението идва от политиката още от времето на покръстването до русофили и рудофоби до червени и сини и до сега Но не обвинявайте народа дори когато в парламента са разединени

30

Анонимен

преди 2 години

Още един наглец, тръгнал да обвинява и обижда "българите"! Хора, до кога ще търпим да се гаврят с нас! На площадите! Да ги изметем!

29

до 26

преди 2 години

Ако така смяташ значи си супер наивник. Най-късно до месец ще разбереш, че на запад нищо не е свършило. Дано ти увре тиквата тогава и да разбереш, че си абониран за ваксината.

28

Анонимен

преди 2 години

Тоя не знае какво е пандемия! Няма как глобално да няма, а локално да има и това да се нарича пандемия! Ако е локално е епидемия.

27

Анонимен

преди 2 години

Шматарок ! Това е комунистически термин

26

До Люлин4 от Люлин Ц

преди 2 години

Вие там в гетото да мълчите.

25

Николай Михайлов

преди 2 години

Мобилизацията за постигане на обща цел се преживява като унижение за индивидуалния български ум, решил, че в него е съсредоточена всичката гениалност на света. В тази епидемия хора, които едва сричат елементарните начала на културата, се оказаха всезнаещи - по-осведомени от световното научно съзнание. Не можаха да се смирят, някаква убийствена гордост. Това е наистина национално бедствие, защото така потъва българската нация, докато водим пунически войни срещу разума.

24

Хм!

преди 2 години

Доц. Дончо ваксинирал ли се е?

23

Най-гнycната

преди 2 години

проcтa, и прогнила нация - панелистанец!

22

Анонимен

преди 2 години

До От Люлин4Имам нужда от киро от гумаджийницата да ми опарвя гумите,а от теб нямам нужда,*** платен,така,че ти се ваксни ако обичаш,и с бустера,и с бустера на бустера докато изкараш.

21

Анонимен

преди 2 години

За ваксиниратите държави епидемията свърши. Ще се реваксинират и ще държат нещата под контрол - Ниска бройка . За нас още даже не е започнало. Да видим до лятото колко още ще умрат. С тези темпове ше минем 100 000.

20

Следващият

преди 2 години

Глупаккк...Да се изнася с анализите си извън България...

19

:?:

преди 2 години

На всякъде по света ще има глобално затопляне, а в България локално застудяване.

18

От Люлин4

преди 2 години

Няма вируси! Каза ми го Кирето от гумаджийницата вчера,а той го знае от жена си. Все пак те е учена и е касиерка в Кауфландата. Така че тези по телевизора ни лъжат!!

17

Анонимен

преди 2 години

Навсякъде има разединение между ниска и средна/висока класа. Няма как човек от нисшата класа да е приятел с тези, които печелят от десетократно нагоре спрямо него. При ваксинацията е подобно- добре платените отдавна са ваксинирани, а обслужващата класа крета едвам, едвам. Така съществува светът. Всеки според класата и обкръжението си. Капитализъм- въпрос на личен избор е (образование, квалификация, ценности) към коя класа ще принадлежи човек.

16

Анонимен

преди 2 години

Една от най-главните причини България да е на това ниво и с такава история е невъзможността ни да се обединим около някаква идея. Това го е забелязал още Хр.Ботев, Иречек, проф. М.Семов и Иван Хаджийски в трудовете си по българска психология. Българинът е индивидуалист.

15

Анонимен

преди 2 години

ХАХАХ, 1300 годишния краварник ще мре до обзлюдяване

14

Анонимен

преди 2 години

Когато е глобално се казва пандемия. А когато е локално се казва епидемия.Също пандемията се характеризира с появата на нов вирус срещу който хората нямат имунитет. А епидемията е вече е когато масата от хората имат имунитет но се заразяват със нови щамове на вируса. Тоест сега ще преминем в епидемия която по нищо няма да се различава от обикновен грип който почти всеки човек е боледувал поне веднъж в живота си.

13

СИЛАТА

преди 2 години

Силата е в разединението! Видно е че със Съединение нищо не се получава! Затова, нека да го изхвърлим от главите си, като идея и да се РАЗЕДИНИМ! Българи от цял свят - разединявайте се! Мразете се! Изтребвайте се! Последният нека да дръпне шалтера и да направи приемо-предавателен протокол!

12

Анонимен

преди 2 години

Няма никакво разединение. Измамата лъсна отдавна и хората видяха лъжите.Българите сме номер едно! Най умния народ в Европа.