48

Анонимен

преди 2 години

Реално, по-малко от 1% от хората имат противопоказания за тази ваксина. Португалия ваксинира 98% от хората . Повечето европейски държави достигнаха 90-95%.

47

Коприва

преди 2 години

Препарат, като с принуда се налага, трябва да се отхвърли от всеки здравомислещ.

46

Всъщност

преди 2 години

никой не трябва да се трови, за да доживее да края на ВОЙНАТА...

45

Анонимен

преди 2 години

До До 44 - Редно е да е този, който пусна вируса, а вирусът е пуснат от същите, които направиха ваксинката и сега ви убеждават да се боцкате. Щом искате да направите по-богати и влиятелни тези, които умориха толкова народ с вируса и щом искате да съдействате за това да уморят още много народ с ваксинките, тогава се боцкайте...

44

До 44

преди 2 години

Кой ще компенсира изгубените животи и мъката на близките им?

43

Анонимен

преди 2 години

Никой не трябва да се ваксинира, но щом има желаещи да се пожертват, за да се намали СО2 и замърсяването като цяло, и да има по-добро бъдеще за нас антиваксърите, то аз нямам против... да се боцкат...

42

Анонимен

преди 2 години

На практика няма кой знае какви противопоказания. Най-сериозното е евентуална алергична реакция. Ако сте алергичен към някоя от съставките, описана в листовката, си сложете векторна ваксина. Има избор. Колкото до автоимунните, при тях има риск да не развият добър имунитет.

41

Анонимен

преди 2 години

"хората с известна експозиция на COVID-19 трябва да изчакат", е как да чакат, като никъде не ги пущат и на работа не могат да одат. А ако работят в друго населено место и ползват фирмен транспорт (щото друг няма, или пък те нямат), кой ще компенсира тези хора за претърпените загуби?

40

Анонимен

преди 2 години

Тука колегата препоръчва война. Моя въпрос е ако стане война и започне мобилизация неваксинираните ще ги мобилизират ли. Щото сега не ги пускат никъде все едно са чумави, което е обратно на логиката .....

39

Анонимен

преди 2 години

Хората с имунокомпроментиращи заболявания и тези на антикуагуланти са доста. Дори аспирина е такъв. Ако цял живот се предпазвам с по един аспирин на ден като нищо съм рисков, но сам ще си нося последствията. Това прави сертификатите дискриминационни.

38

една с рак

преди 2 години

до вчера ни натрисахте, колко сме уязвими и трябва да се ваксинираме, днес съм в графа да го обсъдя с лекаря ползи и вреди, а аз си знам, че както се пазя и се боря с рака, така и с ковида. Оцелях от операции, лъче и химиотерапии, радиации от скенери, таман стигнах долен праг лимфоцити и няма изкуствено да ги обременя с отровата ви.

37

Ямболски цървул

преди 2 години

Аз съм Академик-Доцент-Професор-Доктор- Аматьор-Яммболски -Сарволь..... Пийте вода минимум 1,5 литра ...и чистите всичко.

36

Анонимен

преди 2 години

Нищо не пише за автоимунните заболявания. Според мен трябва да се уточни. Аз например не понасям аналгин. Това не е шега.

35

Анонимен

преди 2 години

Който е тръгнал да се ваксинира задължително трябва да се консултира! С психиатър.

34

Анонимен

преди 2 години

Неподчинение!

33

Анонимен

преди 2 години

Антиваксърите да бъдат съдени за престъпление против човечеството! На тях държим първото място в света по смъртност от ковид.

32

Ямболски цървул

преди 2 години

Пиенето на вода поне по 1,5 л. на ден няма да позволи да ви хване нито един вирус.

31

Ямболски цървул

преди 2 години

Пийте на ден по литър и половина вода ...и няма да се разболявате от нищо.Пикаеш всички токсини

30

Анонимен

преди 2 години

Кой не трябва и трябва ли питате? Че кои сте вие, че да казвате? Какво сте? От къде - накъде изобщо се изхождате по такъв въпрос? Имам си лекар. Лекува ме от 30 години. За него,както и за лекуващите ковид лекари в болниците,като доц. Атанасов от Пирогов, когото мошенническите медии дори не искат да излъчат,човек с антитела не бива да експериментира повече върху здравето си с инжекциите на отровителите! Пък вие си карайте платената пропаганда!Много му дреме на някой какво бришете по въпроса. Юди!

29

Анонимен

преди 2 години

Кой не трябва да се ваксинира? С експерименталката - никой, който не желае!!! Наврете си го в празните канчоци накрая! Вън от политиката всички мекерета на хранилка към фармамафията! Вън от държавата! Предатели!