10

Анонимен

преди 2 години

Яко пране на пари и доста глупацци му се връзват. Ся като срине теслата ие има рев и сълзи.

9

пфф

преди 2 години

До реалнафантазияда изпратиш хора на Марс е не само безполезно, но и анти-продуктивно за науката. Същото е като на времето, когато САЩ и Русия се състезаваха кой ще изпрати човек на Луната. Състезаваха се, състезаваха се, наляха огромни средства в създаването на специални ракети и накрая какво стана? Едните отидоха и след това вече нямаше какво да правят когато интересът се загуби. Бяха похарчени толкова много средства за тази ПР лунна кампания, че накрая се наложи да орежат бюджетите за...

8

реалнафантазия

преди 2 години

Няма друг космически ентусиаст от неговия калибър в момента, който не просто да мечтае, а да осъществява своите мечти. Ако сме живи ще станем свидетели на хора на Марс, и ако Мъск доживее до дълбока старост може би тези които сме млади ще видим един ден разселването на човека в слънчевата система благодарение на Мъск... :)

7

Перниканец

преди 2 години

Междувремено в Африка продават децата си за да се спасят от гладна смърт.

6

Тесла

преди 2 години

Не е нещо което той е измислил и създал. Тесла е купена като компания и като идея, а Мъск е финансиран от държавата и то няколко пъти. Той е продукт на Америка, той е златното им отличие за показност пред другите нации.

5

До някой

преди 2 години

Я виж какво означава спекулант първо та тогава определяй какъв е. Той манипулира пазара особено крипто валутите защото там още няма закони които да му забраняват това.

4

Анонимен

преди 2 години

колко хора е спасил от глад, какво е построил, с какво е бил полезен или това няма значение?

3

Анонимен

преди 2 години

До ДДРОнегпари няма. Това е виртуално богатство, базирано на това колко хората си мислят че струват акциите на компанията му. Днес мислят едно - утре друго. Днес е на първо място, утре може да е фалирал.

2

някой

преди 2 години

ПАРИТЕ СА МУ ОТ НОМЕРАТА ПО ПАЗАРИТЕ ДЕТО ГИ ПРАВИ. ГАДЕН СПЕКУЛАНТ.

1

Анонимен

преди 2 години

Разбирам 10-15 милиарда за охолен живот ама 272?? Какво ще ги прави?