107

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 113 Страх ги е от тромбозите по-скоро.

106

Анонимен

преди 2 години

Това е промяната на кирчовците и фуражките, но ще става и по-лошо. Радевата зима идва.

105

Анонимен

преди 2 години

Свиквайте, това е цената на липсата на ваксинация и мерки. Антиваксърите да поемат отговорността!

104

Анонимен

преди 2 години

На 70 год.да се страхуваш от чип,графен и следене,значи си голям оптимист.Защо,закога и закъде?

103

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 104 "Само, че веднъж разберем ли, че можем без тях, какво ще правят после? Цял живот ще пият кафе. Само че пари откъде?" Какво е най-сериозното заболяване от което ти или родителите ти сте боледували?

102

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 100 Какъв "пулмолог", какво "долекуване"? Нали сте го лекували у вас с "народна медицина"? У вас и пулмолог ли имате? Основното лечение с народна медицина ли го правихте? А рентгенов апарат у вас откъде? Или тичахте в болницата? М?

101

балами

преди 2 години

До АнонимеН. Ами кандидатствай за нобелова награда. Ей, нямат край иддиотите.

100

do 89

преди 2 години

То понеже е супер сложно да се планира колко легла ще бъдат нужни? Вината не е на неваксанирания, а на администрацията на болниците. А ти си един самодоволен, злорадстващ червей. Вашите ваксини струваха колкото 10 болници.

99

Анонимен

преди 2 години

това е здравеопазването на Радев, колкото повече убие толкова по доволен ще е радев.

98

АнонимеН

преди 2 години

БАНАЛНО Е ДА ПИША ВЕЧЕ КОЛКО ЕЛЕМЕНТАРНО СЕ ЛЕКУВА КОРОНА ВИРУС С ПО 100 КАПКИ ПРОПОЛИС 3 ПЪТИ НА ДЕ И ЕДИН АСПИРИН!

97

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 96 Само, че веднъж разберем ли, че можем без тях, какво ще правят после? Цял живот ще пият кафе. Само че пари откъде?

96

Анонимен

преди 2 години

Бил ли е ваксиниран?

95

Анонимен

преди 2 години

Това е само потвърждение, че болните не умират от болестта covid сама по себе си, а от лекарско безхаберие, некадърност и неадекватно лечение!Но това в България се случва и с много други пациенти с различни от този вирус заболявания.И аз съм жертва на такова отношение.!

94

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 96 ***--ьо е докарат лицемерието до своя втора същност. Същите тия, които тук се дръвчат на лекарите, вече са се обадили на няколко техни познати лекари да ги питат какво трябва да правят в случай, че имат Ковид и ще си счупят краката да тичат към болниците, ако положението по една случайност точно при тях запоне да се омазва. Същото е като с подкупите: реват, че политиците били корумпирани, но плащат за фалшиви сертификати.

93

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 88 Ваксатроле, разполагам с рентгенови снимки и заключения на пулмолог след като премина кризата. Всички лекари, които го прегледаха след кризата бяха силно уплашени и не вярваха, че е оцелял. При все това дори долекуването го направи с народна медицина, а не с лекарства, защото пулмологът се разболя и влезе в болница. В момента той е добре, а пулмологът не се е възстановил. Запазете си плашилките за другите. Ние сме наясно, повече от Вас.

92

Малина от Осина

преди 2 години

Не виждам къде е новината?! Знаеше се, че ще се стигне то такива случки, но всеки се ослушва. Антиваксъри, кръчмари, майки които не искат да си гледат децата, кандидат депутати , всички те пръскаха лъжи , в резултат вайкане и препълнени болници. Да оставиш баща си на 71 без ваксина е безотговорно.

91

Анонимен

преди 2 години

Лошо е когато се увериш по най-трудния начин,че Ковид има.Да беше се ваксинирал стареца.Слушах го как каза на доктора-"Живее ми се"

90

Анонимен

преди 2 години

Той вече го е изкарал - 9 дни, още 5 дни при нарастваща сатурация, няма проблем! Да се излиза от болницата, защото ще хване някоя друга болест я бактерии я нещо друго и ще вземат да го уморят нали е над 70 г. т.е. минал е средния живот от 69 години в България! И по мнението на хуманистите в България не е вече потребен! Това чака всички, които така мислят, че старите се ненужни! Гледайте да умрете до максимално 50-годишна възраст, защото след това ще е ад на тази територия или се изнесете, ако мо

89

Анонимен

преди 2 години

Ако съм лекар и чета компетентните коментари тук, щях да закрия всички отделения и да ида да пия кафе. Нали от болницата жив не излизаш. Нали само се точат пътеки. Нали е бяла мафия. Нали са некадърни. Затварям и чакам да идват и краката да ми ***, и пак няма да ги лекувам

88

София

преди 2 години

Къде са сега *** и пульо да реват против зелените сертификати и вакцинацията. Ама нали, лицемерието е ужасно нещо, особено неосъзнатото.