19

Анонимен

преди 2 години

Нормално е тия не плачат данъци а държавата се финансира от данъци

18

Вангус максимус

преди 2 години

Теа богати са с неврозни проблеми,ръсят с прах атносферата да изтивала Земята,модифицират организми и ги пускат,порят космоса с десетки хиляди знайни и незнайни спътници .Държавата няма кадри има само калинки и изчезва от корупция и дебилизъм.ИТ на държавна работа 700 лв заплата,частно 7000 лв.Как смятате къде са по добри ....Битката е държави-фирми -дигитален Свят на корпорации.

17

Падаря

преди 2 години

Богатите бягат в космоса от милярдите гладни гърла, 2050 г. само една Нигерия ще е 400 милиона човека всеки ще иска да живее като в Инстаграм и ще драпа към богатите-дай на мене дай....

16

Анонимен

преди 2 години

Трябва да се забрани на частни фирми да експлоатират Космоса,това трябва да е приоритет само на държави.Държавите имат легитимност,носят отговорности,а частните фирми гонят само печалби и се стремят да заобикалят закона в името на печалба и власт.Като извършат престъпления закриват фирмата и отварят нова.А държавата няма как да се скрие и закрие

15

ЗЕМЛЯНИН

преди 2 години

Аз искам само да си опъна палатка под дървета на пясъка близо до морето.Да слушам вълните и да гледам звездите и да знам,че там ,горе няма следи от човешката алчност и жажда за господство.

14

Анонимен

преди 2 години

Мога да се впечатля, ако някой от тези психопати с многото пари, помогне да няма гладуващи и болни деца....Другите им извратености не ме вълнуват.Пълни откачалки.

13

Shark

преди 2 години

Този има психически отклонения. Погледът му не е на нормален човек.

12

мнение

преди 2 години

филмът елизиум казва всичко, богатите се готвят за разрухата която идва на земята, икономическа, социална и природни катаклизми. глобализма като процес се стимулира като че извънпланетарно, за да има оцелели. Тоя път Н Ковчег няма да помогне. така ми се струва

11

Анонимен

преди 2 години

Валентина Терешкова, на пальот касмический, палучила ат Хрусчова, гуй афтаматический! А тьй Безос, ось в жопу хоть паставь !

10

Догтор Снагълз

преди 2 години

Нищо не става и от тоя хубосник. С глупости се занимава, не земе да си купи една ос като хората, ами ходи за резил без ос.

9

Растата

преди 2 години

Какво развитие на човечеството в космоса? Не виждат ли, че за толкова много години човечеството на Земята няма абсолютно никакъв напредък, а те говорят за веелената. Единствено донякъде интернет-технологиите имат прогрес, друго всичко тъпче на едно място. Медицината все още не се противопоставила на много болести и хората умират; не могат да се предвиждат и възпират природни катаклизми; а в някои държави животът протича като в Средновековието.

8

Анонимен

преди 2 години

В космоса без сертификат неможе, че да не изпозаразим извънземните.

7

Анонимен

преди 2 години

Тия мръсни милиардери стават до един пречка за света да върви напред и спокойно да управлява икономиките си.Превърнаха се като някаква аристокрация и чрез новите попове-медиите тероризират света.

6

Анонимен

преди 2 години

И космонафтите само със зелени сертификати.

5

Анонимен

преди 2 години

Дано един ден да я построи тази станция, да отиде в нея и в нея да се разбие Роудстъра на Мъск която той прати в Космоса. Е това ще е брилянтен космически спектакъл заслужаващ всеки трилион похарчени долара да се види поколения наред!

4

Анонимен

преди 2 години

сега будалите ще му наринат милиарди . състезанието кой ще е по-по-богат Мъск или Безос е факт

3

Закон на Мърфи

преди 2 години

"Всеки има и планове, които не стават за нищо!" Но дано спонсорира инженерите - може да се родят хубави идеи!

2

Анонимен

преди 2 години

психопатска физиономия

1

Анонимен

преди 2 години

Да изстреля и Слави у космоса. Той иска с държавната фирма НАСА ама тя пък не може да изстрелва хора у космоса . Въйй с частник ши *** изстрелваме .Само да не е цената ,,пазарна,,