47

Анонимен

преди 2 години

Може ли да не ви вярвам?Западат винаги е прилагал двойни стандарти спрямо България, доказателство е разкритието за различното качество на хранителните стоки, с които зареждат едни и същи марки веригите магазини на запад и у нас. При тях съответните стоки са със запазени стандарти и суровини на производство, а у нас пращат такива със съмнително качество и променен или изтекъл срок на годност. Това се доказа многократно. Същото могат да правят с ваксините.

46

ъъъ

преди 2 години

А защо така ЕК отказа да се договори за традиционните ваксини, които, дори и ако не са по-безопасни, поне биха вършили някаква работа? Гледам, и Великобритания, която щеше да ги закупува, разтрогнала договора...Обясненията са същите витиевати безобяснения, които даде и ЕК. То не че някой се скъса и да пита. Имаме си файзерки, за какво ни е друго.

45

Варненец

преди 2 години

След скандала с липсата на разрешителни при ваксинацията в Морска градина Варна, изнесоха ваксините с хладилна чанта тип Метро за 12 лв.

44

Анонимен

преди 2 години

За ваксините не знам, ама вашият срок на годност отдавна изтече

43

Анонимен

преди 2 години

Тия двамата дето са набили минуси, може ли да формулирате с какво точно не ви харесва 46 пост? Съмнявам се интелекта ви да стига до там. Вероятно сте проходили след втората си година, а сте започнали да говорите след петата. В помощното училище са постигнали впечатляващи успехи , че са успели да ви научат да пишете.

42

Анонимен

преди 2 години

То от един коментар днес, ваксините и с изтекъл срок пак изпълняват функцията да убиват хора. Какво се вайкате толкова?

41

Анонимен

преди 2 години

Кога доказахте, че ваксините са безвредни кога удължите срока? А къде са научните доклади от няколко "независими" научни колективи за това удължаване? По кое време се извърши изследването и върху колко човека? Къде е медицината?

40

Анонимен

преди 2 години

Хайде сега едно обвинение към Борисова за лъжа и всяване на паника. По този начин разубеждава и хората да се ваксинират, а днес говори, че уж бил за ваксините и едва ли не насила ще ваксинират ако е на власт.

39

1

преди 2 години

... който обаче е леко изтекъл...

38

Щирлиц

преди 2 години

Ваксините са с неограничен срок на годност,докато не бъдат употребени,бе-е-е-е-е-е-е.....

37

я

преди 2 години

щом заяви пред бтв, всичко е точно

36

Мдаа

преди 2 години

Помня случея с турските дето тровиха децата после здравният се измькна и наскоро бе оправдан

35

(-_-)

преди 2 години

Почти нищо в тая страна не е в срок на годност. Преди време ядохме някакво говеждо от военно временните запаси на някаква държава, сега поемаме и лекарства с изтекъл срок - типично за нашия манталитет.И нищо не може да ни спаси от самите себе си!Един умира, а друг му го завира.. Така сме :(

34

Анонимен

преди 2 години

Росенчо,тогава какво правим тогава с лицето -Бидон след неговите фалшиви твърдения от завчера?

33

Ко

преди 2 години

Те и с шокалад Линд правеха същото преди 15 години в България. Пренабиваха дата на годност. Тоест ставаше с по дълъг срок за папкане. Истина е. Питайте Инкофудс вносителя им.

32

Анонимен

преди 2 години

Аз лично познавам 4ма с фалшиви сертификати издадени в Търново. От всичките ваксинирани предполагам поне 10-20% са всъщност не толкова ваксинирани.

31

Анонимен

преди 2 години

Разбира се , че са в годност , нали един мармот ги завиваше в станиол ...

30

Анонимен

преди 2 години

Богдан Кирилов: След като удължихме изтеклият срок на годност, вече всички ваксини, които се поставят в България са в срок на годност

29

Анонимен

преди 2 години

Блажени са верующите, е речено в писанието.

28

питанка

преди 2 години

Ако един колбас се развали в денят когато му изтича срока на годност, дали удължаването на срока на годност от ДЪРЖАВАТА, ще го накара вече да не е развален?