15

Зеленоок...

преди 2 години

Леле какво красиво момиче!

14

Анонимен

преди 2 години

След като съдиите подариха титлата на нашите на Олимпиадата, те решиха да избягат от рускините за да не бъдат разпердушинени и да се оттеглят от спорта с ореола на шампиони. Малко нечестно, но разбираемо, един як пердах щеше да им свали реномето след олимпиадата

13

Анонимен

преди 2 години

Това е тежък труд техният и на другите гимнастички които се отказаха след болки и травми

12

Анонимен

преди 2 години

Масово гимнастиката която препоръчват води до промени в гр стълб и явно не е толкова полезна

11

Алекс

преди 2 години

Имената и фамилиите на момичетата са без значение.Важното е ,че играят за България и когато победят звучи българския химн.Някои от коментиращите още са в 19-ти век.Нека малко да пооткрехнем капаците.

10

Анонимен

преди 2 години

Абе живи и здрави да са, донесоха ни много радост...но на 4 от 5-те ни момичета имената са им Лаура, Стефани, Мадлен и Ерика. Толкова ли няма български имена, та се чуждеем. И без това останахме една шепа хора, дай да се асимилираме по-бързо.

9

бай Ганьовица

преди 2 години

Няма нужда от заяждане с фамилията на гимнастичката - безсмислено и дразнещо е. Разбра се, че баща й е чужденец. Е, и? Момичето е талантливо, работливо, лъчезарно! Но хернията й отне късмета, на нея и на останалите. Да са живи и здрави. Вече показаха какво могат!

8

Пандора без кутия

преди 2 години

Нищо против момичето Лаура, искрени съчувствия, знам какво е дискова херния, искри от очите ти излизат от болка! Дано да се излекува бързо! Но... преекспонираха ги медиите, беше прекалено! Можеше да е по-скромно, по-прибрано и по-смирено! И така блясъкът на олимпийските медали щеше да е още по-сияен!

7

Войко

преди 2 години

Калейн, Ворожанина, Траатс - все хубави български фамилии!

6

наблюдател

преди 2 години

Дайте първото място на рускинчетата, нека се радват.

5

Анонимен

преди 2 години

На тия години дискова херния не я чака нататък нищо хубаво. Аз я получих на 36 г. и става все по-зле. Обезболяващи до едно време, но не си е работа това нещо.

4

Анонимен

преди 2 години

Олимпийски шампион -това е върховно постижение в спорта.Момичето го е постигнало и това показва всичко,показва какъв е човека.Няма какво да се доказва.Невероятно момиче .

3

Анонимен

преди 2 години

Момичетата са абсолютни олимпийски шампионки и няма нужда да се доказват нито на рускини нито на никой.Истинските шампиони се отказват непобедени така че браво.Невероятни момичета със невероятни успехи в спорта.Гордост за България!

2

тромб

преди 2 години

Набола се е да ходи в мо;чето на кафенце.

1

Анонимен

преди 2 години

Лаура Траатс знай ли български