441

От Берлин

преди 2 години

И аз до преди 18 месеца се присмива на,, конспиративните" теории... Ама на, станалото и фактите ме докараха до друго мислене.. Бог с ВАС и пазете децата

440

Защо?

преди 2 години

Защо вярват във вещици? А защо учителите не вярват в науката? Защо медицинските работници не вярват в съвремената медицина? И логично, защо децата са на последно място в тестовете "ПИЗА"? Защото тегне проклятие за бавно, но сигурно самоунищожение.

439

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен"И аз доскоро не гледах сериозно на конспиративните теории,но за съжаление всички тези теории накрая се оказаха" ........... И Земята е плоска, нали така?

438

Solar Power

преди 2 години

До Анонимен: Да знаете даже и самолетите като летят отгоре ви пръскат с ГМО :) Хахах толквоа просзт народ си заслужава съдбата ! Най-бедните в ЕС, най-лошо здравеопазване в ЕС, най-лошия въздух в ЕС, най-старите коли в ЕС, най-ниските пенсии, най-ниските заплати, най-много умирания от ковид ! Всичко това го заслужавате защото сте глу пави и не виждате по далеч от носа си ! Не се оплаквайте за всичко по горе ! Вие си го правите сами !

437

anonym

преди 2 години

А дали Хитлер не си запали сам Рейхстага?

436

Престъпмисъл

преди 2 години

472 ти пък си от 20 процента лабораторни мишки!Мишок мало.у.мен!!!

435

rusnak

преди 2 години

Тезата за конспиративността се вменява на хората, именно за да се неглижира случващото се. Търсете и четете, за да сте запознати с процесите покрай пландемията..

434

Болгъ

преди 2 години

относно заглавието...!Защо хората вярват в какво ли не!? защото не вярват на тези, които ги упрявляват,стрижат , доят като ГОИ и ги ползват за лабораторни мишки!!!!!!! ЗАТОВА!!!

433

Мария

преди 2 години

Всичко е иэпуснато!!! Хаоса е пълен, като народ, общество и държава ще платим много висока цена эа некомпетентността, страхливоста и подчиняването!!! Властимащите пак не се справиха - внимавайте эа кои ще гласувата на 14 ноември!!! Това, че някаква група хора са раэумни и не се подлагат на световни конспирации, вече е друга тема!!! Хората които НЕГЛИЖИРАТ вируса са опасни эа эдравната и социалната система!!! Било те млади или стари!!!

432

ДДРОнег

преди 2 години

До Анонимен 470___Отговорът е *** , и Вие го знаете, и всички с глава на раменете го знаем - политика и бизнес !!!

431

Анонимен

преди 2 години

Въпросът е защо Ковид-19 се превърна в масова истерия (ловът на вещици се дава като пример за масова истерия от социолозите), още преди да се разпространи. Такива масови драконови мерки и спиране на икономиката, не е имало от саредновековието. Нито смъртността нито заболеваемостта са много по-голями от тези на сезонните грипове. Повече хора умират от замърсяване, от некачествена храна, от катaстрофи, от оръжие (в САЩ). За тези неща не се взимат серьозни мерки.

430

Анонимен

преди 2 години

И аз доскоро не гледах сериозно на конспиративните теории,но за съжаление всички тези теории накрая се оказаха ИСТИНА. Затова вечен категорично вярвам ,защото това което ни предупреждаваха (конспираторите) се случва едно към едно сега пред очите ни.

429

хеха

преди 2 години

2019та мислехме, че затварянето на целия свят е конспирация. 2020 всичко се промени

428

Име

преди 2 години

Да бе, толкова е безмилостна "конкуренцията" между фарма гигантите, че всичките ама ВСИЧКИТЕ са собственост на едни и същи инвестиционни фондове :) Които от своя страна са собственост на едни и същи съсухрени рептили :) Ама иначе много мислят за нас, вервайте ми, за 800 дни ще бъдем оправени!

427

Анонимен

преди 2 години

И защо сте загубили толкова много време да проучвате конспирациите, като можехте просто да проучите лабораториите и да хванете кой го пусна. Още повече, че който го е пуснал, има и лекарство, та ползата щеше да е огромна. Ето, затова "вярвам в конспирации". Никой не прави най-простото и логичното, а се занимават с проучвания на вятъра.

426

Анонимен

преди 2 години

Човек трябва да може да превъзмогне и преодолее атаките на всекакви вируси, използвайки само дадените му от Прирорада средства! Защо е "венеца на Природата" иначе?! Ако не може, то значи че някой вирус е "венеца"......... А това не е така!

425

Право в целта

преди 2 години

Всеки нормален и незомбиран от зомбивизора човек знае и разбира, че е налице световен заговор /конспирация/, както и че пЛандемията е създадена, за да ни ваксинират с цел драстично намаляване на световното население. Както пише в светото Евангелие - "По делата им ще ги познаете".

424

Анонимен

преди 2 години

Абе к'ви са тия идиoтизми, к'ви са тия кpeтении бе?Откъде ги измислихте тия вещици и дяволи бе? Кой вярва още в тях и каква е връзката им с ваксините???Божееее! Тия доктори са полудели! Светът е изкукуригал!!! Абе хора, живеем в 21-ви век бе, кой вярва още във вещици?И ако ме принудят (със заплахи) да се валсинирам, ми дават да подпиша декларация че съм съгласен с нещо за което ме принуждават?Да, така под принуда могат и да ме накарат да призная че съм вещица!

423

О,да

преди 2 години

трябва да вярваме на пълни дивотии! Трябва да вярваме,че един китаец ял прилеп, пръднал на един пазар и заразил цялото човечество! Ами ако бяха 100 китаеца?! Конспирация бе зелените паспорти преди година-сега са ФАКТ! Конспирация е,че се подготвят ОСЕМ вълни и ОСЕМ ваксини! Конспирация е,че не вярваме на никому неизвестни математици,които така и не показват вълшебната формула за прогнозиране на новите вълни.Когато мислим/ все още /-е конспирация! Ако не мислим-тежко ни!

422

ДДРОнег

преди 2 години

Ми щото има и вещици и конспирации !!!___Но да, вещиците не са това, коеот се смята, както и конспирациите често не са това, което се изнася !!!___Но толквоа много примери има, че който не вярва в тях ...значи ментално е увреден !!!