96

Бонго Бацил

преди 2 години

Тая е 100% медицински фашист!

95

Анонимен

преди 2 години

Автолъжците!!!!Те да са живи!

94

Анонимен

преди 2 години

Да живеят автокъщите!

93

Гацо Бацов

преди 2 години

Тази Бацелова, дали не е нещо рода на Баце?!

92

Анонимен

преди 2 години

Те така се пълнят болниците, да се търси помощ при първи симптоми. Пускаш един *** и тичаш за тест. Едни пари да се въртят. Иначе тая много разбира от епидемиология.

91

Анонимен

преди 2 години

Глупости. Просто си оправят положението без рискове. Точно лекарите не препоръчват бодене с експерименталки, особено на преболедували и на хора с антитела. Истинските лекари де, лекуващи ковид. Не разни писар ушки, тро лчета, социолози и други ози.

90

Анонимен

преди 2 години

Не спазвам мерки освен ако няма контролни органи. Съответно се заразих и го изкарах късната пролет на 2020. Два дена - като настинка. И аз не знам дали е било Кромид или не, а не ми и дреме. От тогава до сега продължавам да не спазвам никакви мерки, освен ако няма проверяващи. Тъй че не знам - себе си ли ще излъжа ако си купя сертификатче? Или закостенелите мозъци на някои лекари?

89

чичко тричко

преди 2 години

Ами супер, оставете ги да лъжат само себе си, какъв е проблема?Оставете ги да умират и си карайте работата.Нали болниците са търговски дружества. Колкото повече работа имат, толкова по добре, така функционират според текущите закони.

88

До 93

преди 2 години

Четем, четем...и срещаме болни заразени втори път , доказано с ПСР тест и клиника за ковид.

87

Анонимен

преди 2 години

Аз имам две колежки в момента в болница с тежък ковид. Едната беше болна ноември 2020, другата февруари 2021.

86

Анонимен

преди 2 години

Докторке и вие продавате фалшиви сертификата

85

Анонимен

преди 2 години

До ЛекарКох и Рокфелер потвърдиха, че имунитета на преболедувал е над една година и е по-широкообхватен от този, който предизвикват ваксините. Четете преди да пишете глупости

84

Анонимен

преди 2 години

Докато в нашето общество не започне на всички нива да се казва истината нищо няма да стане. Това се отнася за политици и за медиите . Ако те лъжат какво да очакваме от хората. Само истината ще ни направи свободни и здрави . Медиите защо задават на министрите само удобни въпроси. Защо не се поставя въпроси от където се взе вируса и защо дори не се говори за отговорността за пандемията. Сега хората виновни че не се ваксинират. А виновните за смъртността преди това. Нищо напротив.. ..

83

Лекар

преди 2 години

И да обиждате лекарите , и да плюете, от това реалността не се променя . Няма по-ефективна превенция от ваксините. Освен това накрая пак при нас идвате да ви спасяваме.

82

Анонимен

преди 2 години

Нивото на образование е пряко свързано с недоверието към ваксините. Значение има и фалшивата пропаганда. Факт е, че най-негативни в целия свят са българите, следвани от бившите соц. За талибаните и религиозните сектанти не говорим. Мангъра трябва да бъде съден за геноцид. Антиваксърите, които пропагандират фалшиви теории , също. Тогава чак ще се оправим.

81

Лекар

преди 2 години

След 6-8 месеца преболедувалите могат пак да боледуват, затова сертификат се дава до шестия месец. Няма траен имунитет и всеки път е все по-тежко. Ваксините също изглежда изчерпват действието до 1 година. Така че свиквайте с мисълта, че ще се ваксинираме всяка година . Това е положението! Освен ако държиш да боледуваш пак и пак, докато умреш. Ваксините са безопасни и високотехнологични. Нямат чип, не инсталираш Уиндоус, не ти сменят днк то. :)

80

Останалите

преди 2 години

До Анонимен87Останалите ще те боцнат теб! Чугунени глави, колкото и да ви е яд, че са ви боцнали и сте се минали, няма да промените стремежа на човек сам да взима решение за себе си и децата си!

79

Баче Кике

преди 2 години

Хейтвайте, другари! Хейтвайте колкото искате, аз и днес и утре и след 20 години пак ще съм тук - без конкретно тази измислена ваксина и здрав, може и да ви е яд, ама тва е положението и най-важното: не съм само аз, като цяло промитите мозъци не сте много и явно това ви плаши и тук гледате да си излеете болката, че сте избързали. Пожелавам на всички да сме живи и здрави, кой се боцнал, кой не се е. Няма смисъл да се кълнем, като някой иска да се ваксинира, само не разбирам с какво си пречим :)

78

от опашката

преди 2 години

Вексиниран съм, нямам никакви сертификати, за да си извадя трябва да се редя на опашка. Защо не мога онлайн, само с ЕГН бе некадърници от ИНФОРМАЦИОННО ОБСЛУЖВАНЕ??

77

Баче Кике

преди 2 години

Аз нямам ваксина и сертификат, няма и да имам, нито фалшив, нито нищо. Маска слагам изкл. рядко, изкарах вируса и съм си жив и здрав вече 2 години от обявяването на простотията наречена "пандемия". Фактите са си факти, а всички, дето искат насилствено да стават нещата, като масово в коментарите - да са факат :)