29

кескьосе

преди 2 години

Трябва да й убият децата, за да се научи.

28

Анонимен

преди 2 години

За кражба на милиони /канадецо / няма закони ,,За мравка няма прошка..... България

27

Алекс

преди 2 години

До Не разбирамКоментарите са ограничени до 500 символа.За да разбереш ще трябват поне 50 000.

26

Алекс

преди 2 години

Втора статия за тази гадина.Не заслужава такова внимание.Дано след обжалването получи по-голяма присъда и да изгние в затвора.

25

Анонимен

преди 2 години

21 Трябва болницата да съдят.

24

Анонимен

преди 2 години

25..а шамарите , които си ял като малък влизат ли в тази категория? Глупости говорите.

23

Анонимен

преди 2 години

България спешно трябва да гласува закони с които да пази децата ! Нараниш ли, престъпиш ли закона без начение как и колко, на деца под 18 години, пристъдата трябва да е ЗАДЪЛЖИТЕЛНА и ДВОЙНА!!! АКО ИСКАТЕ ДА ОСТАНАТ ХОРА !

22

Анонимен

преди 2 години

В Тексас тоя *** одавна да седи в най тъмната килия в някой затвор, където да не види бел ден буквално. Абсолютно гнусно! Бог да благослови детенцето и родителите, егаси кошмара, да чакат и да се радват на детенцето си и тоя гарван черен, истинска сатана така да ги наклюве!

21

анон

преди 2 години

Горкото дете. Честно казано не вярвам, че има връзка между заболяванията му и въпросните удари от акушерката.

20

Анонимен

преди 2 години

Тая па, наглата - иска, иска, иска ... медал не иска ли? И защо години наред все още се бъзикат с нея, вместо да си лежи вече присъдата и другите като нея да имат едно на ум, като тормозят децата на хората????Една от сто са хванали и доказали за безобразията и, но и тя се преструва на невинна жертва, а беззъбия закон се занимава с нея все още.

19

Най-правилно

преди 2 години

До АнонименТрябва да те сложат за съдия, ама не си учил...та не си...

18

Съдът

преди 2 години

До Горкото детеСъдът не може да вземе тези неща под внимание, защото никой не може да каже, какво ще излезе от едно дете.От едно друго здраво дете е произлязал фюрер...

17

Не разбирам

преди 2 години

Значи за други присъди убийства, например оня доктор от Пловдив, тоя боец от специалните части-присъждат условна. Тая не е убила, а присъждат 18 години.Някой може ли да обясни откъде идва разликата.

16

епичовец

преди 2 години

тези за , които питаш са си там.. но си траят, че инак нейната смяна някой трябва да поеме, сещаш се нали?

15

Анонимен

преди 2 години

И аз така мисля ,явно мъжът е страхливец

14

кръстоносец

преди 2 години

Тая заслужава смъ--рт, а има наглостта да иска по-лека присъда. Нещо сбъркано има в разбиранията й за морал. Чудовище в човешки образ.

13

Анонимен

преди 2 години

Не знам дали тази иска лека присъда, но къде в случая е работодателя и, колегите и. Как не са видели че е склонна към агресия, че не спи и там ред проблеми, които е имала. Докато си затваряме очите като общество ще има подобни случаи. Жалко за детето...

12

Горкото дете

преди 2 години

Само при мисълта,че е било родено живо и здраво и сега можеше да е пълноценнен ученик.9 месеца го чакаш и се пазиш от какво ли не,ходиш постоянно по изследвания и доктори да ти проследяват бременноста, видеозони,4д-та, тестове за Даун и други заболявания,постъпваш в частна и скъпа столична болница,раждаш го нормално и в един момент някой превърта и го осакатява за цял живот при това умишлено,при това в болницата,при това напълно безащитно.Един осакатен живот от ден 1. С какво ли го е заслужило?

11

Анонимен

преди 2 години

10 А работодателя, защо е позволил да работи толкова? За него какво?

10

Анонимен

преди 2 години

Тази жена, едва ли е учила за акушерка за да убива. Може би е от качила по някакъв начин с работата. Жалко за детенцето.